Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3] Klethn - Your Magical World [RPG+SURVIVAL] [STABILNY] [NonPremium] [Free2Play] [NPC] [QUESTY] [TEXTUREPACK]

EdzioSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer ! Serwer juz Online.

Serwer sie zapełnia :0 To dobry znak :X

Pomogłem? Daj like.!

Szanowny Adminie staram się pomagać innym i przestrzegać reg. Proszę zdejmij parę "%"

Opublikowano

[Podanie na stanowisko KidModerator]

Nick: gryfon1997

Ts3 (Skype)?: Jest

Czemu akurat ciebie mamy wybrać ?: Ponieważ jestem z natury osobą kreatywną, pracowitą i pomocną, jestem także doświadczonym graczem minecrafta [mam premium od wersji beta 1.2, a wcześniej grałem na piracie], uwielbiam serwery typu Role - Play, mam spore doświadczenie w prowadzeniu serwera, postaram się przyciągnąć wraz z sobą na serwer jak najwięcej graczy, po wejściu na serwer zakochałem się w texturepacku <3 .

sygnagryfon.png
Opublikowano

[Podanie na stanowisko KidModerator]

Nick: gryfon1997

Ts3 (Skype)?: Jest

Czemu akurat ciebie mamy wybrać ?: Ponieważ jestem z natury osobą kreatywną, pracowitą i pomocną, jestem także doświadczonym graczem minecrafta [mam premium od wersji beta 1.2, a wcześniej grałem na piracie], uwielbiam serwery typu Role - Play, mam spore doświadczenie w prowadzeniu serwera, postaram się przyciągnąć wraz z sobą na serwer jak najwięcej graczy, po wejściu na serwer zakochałem się w texturepacku <3 .

Zapraszamy na nasze forum, link na serwerze i w moim profilu.

Opublikowano

Zapraszam na Serwer ! Mila atmosfera ktora ja tworze :D

Pomogłem? Daj like.!

Szanowny Adminie staram się pomagać innym i przestrzegać reg. Proszę zdejmij parę "%"

Opublikowano

Wbijajcie :!

Pomogłem? Daj like.!

Opublikowano

Zapraszam na serwer !

Pomogłem? Daj like.!

Opublikowano

Serwer zaczyna sie zapełniać. Nie zwlekaj wchodź pograj chwile i jeśli chcesz złóż podanie na KidMod może się uda !

Pomogłem? Daj like.!

Opublikowano

Zapraszam Na Serwer ! Mila atmosfera

Pomogłem? Daj like.!

Opublikowano

Zapraszam na serwer . Wbijajcie ! Moze to wlasnie ty zostaniesz naszym KidModem !

Pomogłem? Daj like.!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...