Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3] Klethn - Your Magical World [RPG+SURVIVAL] [STABILNY] [NonPremium] [Free2Play] [NPC] [QUESTY] [TEXTUREPACK]

EdzioSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Fruit / TempleKnightL

Premium (T/N): Nie

Staż w MC: Gram od niedawna minie niedługo jakieś pół roku, lecz grałem na wielu serwerach i coś tam wiem choć nie byłem adminem lub moderatorem.

Dlaczego ja?: Raczej ogarniam, chętnie pomagam innym graczom i chciałbym wykazać się jakoś w roli KidModa :)

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Fruit / TempleKnightL

Premium (T/N): Nie

Staż w MC: Gram od niedawna minie niedługo jakieś pół roku, lecz grałem na wielu serwerach i coś tam wiem choć nie byłem adminem lub moderatorem.

Dlaczego ja?: Raczej ogarniam, chętnie pomagam innym graczom i chciałbym wykazać się jakoś w roli KidModa :)

Szkoda że premki nie masz ;<

Opublikowano

Nick:ernestik11

Premium: Tak

Staż: Gram w Minecrafta od 1.7.3 bety.

Dlaczego ja ?: Założyciel i Head administrator serwerownii EpicCraft. Doświadczony admin, lubię Mc, lubię modding, interesuję się Minecraftem. Jestem H@ już od ok. roku, znam wszystkie komendy op'a jak i Administratora.

Opublikowano

Server Fajny Mila Administracja Pomocna 0 lagow Mili Gracze Ktorzy ze spawnu nie dadza wyjsc ...

Jest spory zapas terenu z flagą "PVP OFF" więc da się uciec ;] Trzeba wyczuć moment i popędzać ;D

Opublikowano

Nick:Diego_Pol

Premium (T/N):tak

Staż w MC:od 1.4 admin na serwerze dedykowanym ha na swoim i kid mod na serwie survival games nolifa666

Dlaczego ja?lubię pomagać zielonym gracza oraz dobrze się sprawdzam w tej roli nigdy nie ma na mnie skarg

Opublikowano

Nick: maciek181

Premium (T/N): Tak

Staż w MC: juz z 2-3 lata ;d

Dlaczego ja? Bylem duzo razy admem modem itd. nigdy sie nikt na mnie nie zawiodl umiem prawie wszystkie komendy;d

Ta ortografia, składnia - fuuu...

Komendy się zna a nie umie. Można być adminem, moderatorem a nie jakimiś skrótami z dupy wziętymi =D Czekam na lepsze wydanie.

Opublikowano

skoro to jest classic survival to dlaczego są pluginy? No xauth to musi być na no-premium ale reszta pluginów? No i ranga vip... jak dla mnie bez sensu.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Super server, polecam, bardzo mi się podoba i czekam na zmianę hosta.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Nick: Mega_Pablo_1906

Premium (T/N): Tak

Staż w MC:Kilka miesięcy, ogarniam grę

Dlaczego ja? Jestem aktywny, kulturalny, mam dużo czasu i chęci ,a także bardzo dobrze ogarniam Minecraft'a.

Opublikowano

Witam :)

Gram od pewnego czasu i dzisiaj się dowiaduję, że nie ma mnie na white liście :P Nie wiem czy mam złożyć podanie? Oczywiście gram pod nickiem WinterFresh. Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie dodaj Edziu

Pomogłem? Daj like.!

Szanowny Adminie staram się pomagać innym i przestrzegać reg. Proszę zdejmij parę "%"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...