Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Kradzież czyjeś pracy dział metin2

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na tak, nie szanuje się cudzej pracy, trochę łamanie praw autorskich, a na tym forum chyba je szanujemy ? ; >

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę sporo sugestia już ma. Ciężko będzie z walką z kradzieżą bo nawet client nie jest w 100% robiony od zera tylko edytowany.

Doceniam starania innych bo sam byłem świadkiem kradnięcia plików, questów itd.

Lecz wspólnie z Istnym Diabłem podjęliśmy decyzję że małymi kroczkami będziemy zwalczać wszelkie kradzieże Waszej pracy, które bezkarnie są publikowane z podpisem że to kogoś innego praca. Jeszcze łatwiej się stanie jak pomożecie Nam i będzie podsyłać na linki.

Także będziemy określać kary za owe przewinienia. Może to potrwać dłuższą chwilę więc oczekuję od Was cierpliwości.

Opublikowano

jestem zaskoczony.. :huh: oczywiście pozytywnie cieszę się że wreszcie coś się zmieniło, bo wcześniej administracja unikała tego tematu jak tabu.

sygnatura2.png

Opublikowano

Widzę sporo sugestia już ma. Ciężko będzie z walką z kradzieżą bo nawet client nie jest w 100% robiony od zera tylko edytowany.

Doceniam starania innych bo sam byłem świadkiem kradnięcia plików, questów itd.

Lecz wspólnie z Istnym Diabłem podjęliśmy decyzję że małymi kroczkami będziemy zwalczać wszelkie kradzieże Waszej pracy, które bezkarnie są publikowane z podpisem że to kogoś innego praca. Jeszcze łatwiej się stanie jak pomożecie Nam i będzie podsyłać na linki.

Także będziemy określać kary za owe przewinienia. Może to potrwać dłuższą chwilę więc oczekuję od Was cierpliwości.

Tylko na poważnie się tym zajmijcie.

Bo umiejętności ludzi co do systemów i ich luk jest coraz większa i wiele rzeczy kradną a później publikują miedzy innymi na mpc.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

A co jeśli ktoś udostępnia rozpakowanego clienta ale nie podpisuje się pod niego?

Opublikowano

No to jak, będzie ustalone coś konkretnego?

Spokojnie miałem mały urlop i problemy, jutro się zabierzemy za odpowiednie pkt. w Regulaminach i wyrzucanie łamiących owe pkt. tematów.

Opublikowano

Spokojnie miałem mały urlop i problemy, jutro się zabierzemy za odpowiednie pkt. w Regulaminach i wyrzucanie łamiących owe pkt. tematów.

Nareszcie coś konkretnego.

Tylko zróbcie to porządnie, bez żadnych niedomówień.

Opublikowano

Oczywiście żeby nie można było udostępniać rozpakowanych clientów i rzeczy z innych gier

­39566146920630933015.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodano punkt w regulaminie o zakazie publikowania rozpakowanych clientów bez zgody autora.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...