Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Kradzież czyjeś pracy dział metin2

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G00D - hacki i bugi to nie kradzież :). Ale już prywatne serwery metina tak, bo stoją na skradzionych plikach Ymiru, więc tu się zgodze.

Co do tematu... Jest październik, temat powstał 30 lipca, więc admini powinni już coś zadecydować. Chwała Marcuśnemu za ref ;)

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne to oleją jak zwykle.

Aktualnie sam pracuję nad projektem serwera metin2 z kolegą , wszystkie mapy tworzone są przez nas .

Więc mogę się założyć że te mapy po starcie serwera zostaną rozpakowane i dane na mpc .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Aktualnie sam pracuję nad projektem serwera metin2 z kolegą , wszystkie mapy tworzone są przez nas .

Więc mogę się założyć że te mapy po starcie serwera zostaną rozpakowane i dane na mpc .

Czyl mpc ma zamieniać regulamin, bo robisz serwer i boisz się, że go ktoś rozpakuje? Wiesz, że mpc to nie jedyne forum w internecie, a zmiana tutaj nic nie da poza stratą uzytkowników?

Opublikowano

Co do tematu... Jest październik, temat powstał 30 lipca, więc admini powinni już coś zadecydować. Chwała Marcuśnemu za ref ;)

Ale jak zwykle olewka ;)

A no właśnie, człowiek się męczy, nie tylko nad zrobieniem mapy, ale też nad dojściem do tego jak ją zrobić po to, aby po kilku dniach 90% serwerów ją miało...

Czyl mpc ma zamieniać regulamin, bo robisz serwer i boisz się, że go ktoś rozpakuje? Wiesz, że mpc to nie jedyne forum w internecie, a zmiana tutaj nic nie da poza stratą uzytkowników?

Co nam po użytkownikach, którzy nic nie potrafią zrobić samemu, a tym samym nie pomogą innym?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ale jak zwykle olewka ;)

A no właśnie, człowiek się męczy, nie tylko nad zrobieniem mapy, ale też nad dojściem do tego jak ją zrobić po to, aby po kilku dniach 90% serwerów ją miało...

Co nam po użytkownikach, którzy nic nie potrafią zrobić samemu, a tym samym nie pomogą innym?

Statystyki i reputcja forum.

Kto wejdzie na forum, z którego wyganiają ludzi :O

Opublikowano

Statystyki i reputcja forum.

Kto wejdzie na forum, z którego wyganiają ludzi :O

I o reputacje tu chodzi.

Kiedyś Tenma, Destru, Bambus itp. coś tu wstawiali. Teraz tylko kopiowane, nawet nie tłumaczone poradniki z epvp. Reputacja na wyśmienitym poziomie.

I kto tu chce kogoś wyganiać?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Zdecydowanie jestem na NIE.

Nie ma to jak siła argumentu ;)

Albert Einstein

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tak wiem, duble ale skoro kokoszu już tak bardzo się interesujesz sugestiami to rozważ to, bo temat stoi od 5 miesięcy i zero reakcji administracji...

Opublikowano

Kradnijcie sobie, spoko. Ale niech mpc nie ułatwia wam zapieprzania. Czyjejś pracy, tak to wyglada :)

polac mu.

Na tak.

Opublikowano

Oczywiście, że jestem na tak. Takie osoby powinny być banowane, a tematy usuwane.

Opublikowano

Spokojnie, ta sprawa wymaga namysłu. Trzeba spokojnie przeanalizować wszystkie za i przeciw, to nie jest tak pół roku i już robimy. Ale, kiedy nadejdzie ten czas decyzja może być tylko jedna - zamknięcie topicu i wrzucenie do archiwum :huh:

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...