Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Kradzież czyjeś pracy dział metin2

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sami się ogarnijcie , lepiej żeby był zakaz publikacji rozpakowanych clientów i programów do rozpakowania clientów bo to jest kurwa czyste złodziejstwo.

I wypierdzielac mi tu że z ymira też wszyscy kradniemy bo jak mówiłem bez ymira nie byłoby serwerów i samego metina.

Właśnie rozpakowywanie i publikacja clientów jest porąbana , chcesz rozpakować to rozpakuj i zachowaj dla siebie a nie niszczysz czyjąś pracę.

Widać ci co nie mają serwerów to nie rozumieją tego ale gdybyście poświęcili parę miesięcy na clienta , na zrobienie serwera to byście wiedzieli.

Teraz każdy autor mapki albo czegoś innego boi się dać dla jakiegoś serwera bo jakiś debil zaraz to rozpakuje i wypakuje dla innych.

Metin by był, poza tym potrzebujesz unpackera by edytować nawet swojego klienta lub czystego.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przecież jest to forum o cheatach a nie hackingu .

hackingu? jakim kurwa hackingu? to jak ja rozpakuję sobie archiwum .rar to też jest hacking?

rozpakowali ci klienta i płaczesz. pomyśl o zabezpieczeniach, albo nie chowaj wszystkiego w kliencie (jakbyś przynajmniej miał tam jakieś ciekawe skrypty..).

Druga sprawa..

"Nie można udostępniać rozpakowanych plików serwerów". No to zaczęłaby się zabawa, każdy wrzucałby unpacker do danego serwera, a ludzie sami by rozpakowywali. Wybacz, unpakerów zakazać nie można, bo edytując coś samemu jest on potrzebny ;)

Opublikowano

@UP

Pojebany jesteś czy co ?

Unpaker do swojego klienta okej ale nie unpaker specjalnie do jednego klienta serwera .

Myślisz że zabezpieczenia łatwo zrobić ?

Jeśli chodzi ci o takie zabezpieczenia że po rozpakowaniu będziesz miał w pizde wirusów na kompie to gratuluję.

Zobacz nawet jakie serwery zostały rozpakowane np metin2mester.

­39566146920630933015.png

Opublikowano
Zobacz nawet jakie serwery zostały rozpakowane np metin2mester.

może nie srają żarem i mają w dupie to czy ktoś im coś ukradnie i się nie trudzą za bardzo z zabezpieczaniem?

Unpaker do swojego klienta okej ale nie unpaker specjalnie do jednego klienta serwera .

unpaker to unpaker, obejść można wszystko.

Opublikowano

może nie srają żarem i mają w dupie to czy ktoś im coś ukradnie i się nie trudzą za bardzo z zabezpieczaniem?

unpaker to unpaker, obejść można wszystko.

Oni wiedzą co jest dobre dla nich, nie dla forum czy jego społeczności :( byle by ich clienta nie było na forum chociaż i tak wszystko zajebali z innego :D

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Załóż swój serwer zrób klienta , wgraj dużo rzeczy których nie ma np na mpc i epvp , zrób to tak żeby było zajebiście dokładnie.

Natrudź się nad tym i masz serwer ale tutaj chodzi o to żeby nie było gotowców.

Okej masz unpaker spoko niech se wypakują mi to wisi ale żeby było już bez gotowców.

Zrozum że przez takie coś dużo autorów którzy robią mapki już mają to w dupie bo zaraz ktoś zajebie

@Up

Wyjdź dzieciaku bo widać jeszcze się czegoś nie nauczyłeś.

Jak tam robić serwer i po prostu go wyłączyć bo ma się ludzi w dupie ?

Albo może nie szyfrować haseł i okradać innych na serwerach ?

Opublikowano

Bądźcie za możliwością publikowania rozpakowanych klientów. Płaczcie, że era mpcforum dawno minęła i nie opłaca się nic na nie dawać. Peace

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

@Up

My nie dodawaliśmy nie zliczoną ilość rzeczy.

Ludzie chcieli podobieństwo do globala to mieli.

Draenor a ravia to dwa odrębne serwery.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że akceptacja sugestii nie przeszkodzi zbytnio w funkcjonowaniu działu, a pomoże autorom, których praca idzie na marne.

Opublikowano

Metin by był, poza tym potrzebujesz unpackera by edytować nawet swojego klienta lub czystego.

Un packera można pobrać od kamera jeśli masz pliki niezabezpieczone lub samemu napisać pod swój serwer jeśli zabezpieczasz pliki.

tu chodzi unpackery które ktoś udostępnia które są pod specyfikacje danego clineta

np ten tylko do ravi

http://www.mpcforum.pl/topic/684353-dl-raviaextractor-re-up/

Dla mnie odrazu powinno to być wyjebane i typ powinien dostać bana tyle.

Bambos tylko jest różnica między takim Draenorem gdzie Szykra sam zrobił panel petów, czas dungeonów itd. a Ravią która przynajmniej dla mnie nie miała nic nowego. No chyba że ta mapa przy wybieraniu królestwa.

No róznica jest:d

ale nie ważne że Weles czy tam Szykra czy Bambusek czy każdy majacy swój serwer zawsze coś od ciebie do niego dodawał.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Up

No i kij że się na pracował , super rozłożył niech się pochwali.

Ale po kiego ma to publicznie dawać całego rozpakowanego ?

Żeby serwery metina już wszystkie były takie same i niczym się nie różniły ?

Opublikowano

Mógł sobie dobrze zakodować czy coś

Każdy wie że ktoś mu może coś zajebać tak jak i w tym przypadku po prostu mają pecha :)

Ktoś też się napracował by to rozłożyć :)

Równie dobrze ja mogę zacząć gadać o tym, że w tym roku rolnicy chujowo nawozili pola bo słabe plony są. Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

To mówie - udostępnijmy piractwo na forum, człowiek pracujący nad crackiem do gry "też się napracował". Złodziej spierdalający przed policją "też się napracował". Eh, moze po prostu "mieli pecha".

Opublikowano

Mógł sobie dobrze zakodować czy coś

Każdy wie że ktoś mu może coś zajebać tak jak i w tym przypadku po prostu mają pecha :)

Ktoś też się napracował by to rozłożyć :)

Save wyjdz.

Napracował sie ktoś tak? Pobrał skrypt w Pythonie rozpakował i się napracował po chuju. Nawet jeśli to powinien to zachować dla siebie a nie udostępniać na forum żeby zebrać kilka + i być fajnym

Jeśli zostanie tak jak jest za 3-7dni 1/4 serwerów bd szpanowała skryptami szykry

@Zakoduj to ty sobie łeb

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Un packera można pobrać od kamera jeśli masz pliki niezabezpieczone lub samemu napisać pod swój serwer jeśli zabezpieczasz pliki.

tu chodzi unpackery które ktoś udostępnia które są pod specyfikacje danego clineta

np ten tylko do ravi

http://www.mpcforum.pl/topic/684353-dl-raviaextractor-re-up/

Dla mnie odrazu powinno to być wyjebane i typ powinien dostać bana tyle.

No róznica jest:d

ale nie ważne że Weles czy tam Szykra czy Bambusek czy każdy majacy swój serwer zawsze coś od ciebie do niego dodawał.

Weź spierdalaj z tymi swoimi teoriami aż tak bardzo cię to boli to po prostu się wyloguj i tyle

Co nie zmienia faktu, że akceptacja sugestii nie przeszkodzi zbytnio w funkcjonowaniu działu, a pomoże autorom, których praca idzie na marne.

Praca ymiru teź poszła na marne pierdolicie ze glowa boli. Gadacie ze zlodziejstwo itd a sami zapierdalacie na plikach ymira bez zadnego prawa do nich zaraz bedzie pierdolenie ze to nie to samo.. jak kurwa nie to samo zlodziejstwo to zlodziejstwo i tyle

Elo

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

A wy macie? Bo Weles się kurwa popłakał i od razu maja byc jakies zmiany w regulaminach ? Marcusny pewnie mape na epvp dorwal i nie ma jej juz nigdzie chce zaszpanować a tu chuj :(

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Administracja dobrze o tym wie i zdaje sobie z tego sprawe, więc nie widze problemu w dalszym wspieraniu twórców serwa. W dodatku, przecież to prawie żaden wysiłek..

Opublikowano

Weź spierdalaj z tymi swoimi teoriami aż tak bardzo cię to boli to po prostu się wyloguj i tyle

Praca ymiru teź poszła na marne pierdolicie ze glowa boli. Gadacie ze zlodziejstwo itd a sami zapierdalacie na plikach ymira bez zadnego prawa do nich zaraz bedzie pierdolenie ze to nie to samo.. jak kurwa nie to samo zlodziejstwo to zlodziejstwo i tyle

Elo

Ale co ty matusz pierdzielisz\

zrozum że bez ymiru nie było by nic.

jest jedna zasadnicza różnica

miedzy osobami które to wypakowują publikacja a osobami które to pobierają

Ani ty ani ja ani nie zajebaliśmy plików ymira tylko je pobraliśmy a tu się rozchodzi o autorów którzy je udostępniają.

Przecież osoba która owe pliki pobierze nie jest niczemu winna.(pobiera bo fajne,podoba mu sie) a nie zastanowi wie ile ktoś w to pracy włożył.

osoba winna to jest ta która to na forum udostępniła/rozpakowała/wykradła.

dam ci przykład

Sam mam vps'a dla znajomych kiedyś pobrałem znaczek GM nevrasta bo mi sie podobał

dopiero później wgłębiając się nieco w tworzenie serwerów zrozumiałem że nie jest tak łatwo i go wyjebałem teraz staram sie robić coś sam lub pobierać jak AUTOR to sam udostępni.

Powoli się ucze narazie lua i nie zamierzam pobierać skryptów/questów/map udostępnionych bez zgody autora.

A wy macie? Bo Weles się kurwa popłakał i od razu maja byc jakies zmiany w regulaminach ? Marcusny pewnie mape na epvp dorwal i nie ma jej juz nigdzie chce zaszpanować a tu chuj :(

Weles przynajmniej coś robił sam.

Żadnej mapy nie dorwałem czym miał bym szpanować skoro serwer mam dla znajomych.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@up2

Idź do swojej ecresii i znów ją wyłącz bo ci się nie chciało prowadzić.

Taka ciota jesteś a sam grasz na ravii w dodatku sam się przyznałeś na tsie do typków że okradłeś gawrę a teraz hejtujesz.

Dla mnie jesteś nikim bo weles nie wyłącza serwer na zawsze bo mu sie nie chce , a ty widać tak.

I przestań pierdolić bo widać że zależy ci tylko żeby niszczyć serwery

Opublikowano

No to niech sobie biorą przecież to oni będą chujami a nie ty wiec w czym problem ?

Idź do swojej ecresii i znów ją wyłącz bo ci się nie chciało prowadzić.

Taka ciota jesteś a sam grasz na ravii w dodatku sam się przyznałeś na tsie do typków że okradłeś gawrę a teraz hejtujesz.

Dla mnie jesteś nikim bo weles nie wyłącza serwer na zawsze bo mu sie nie chce , a ty widać tak.

I przestań pierdolić bo widać że zależy ci tylko żeby niszczyć serwery

Nie nie gram na ravii <3

Ej master, przecież sprawdzałeś logi z isamu i eq zostało wywalone na ziemie i znikło więc jak mogę je mieć?

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...