Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvementMt2.pl [Dedyk]

MarVexify

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie gram nie pokazuje mi capatcha nie moge kodu bezpieczenstwa przepisac bo go nie widac strona zabugowana czasami gdzie nie klikniesz error sorry chcialem zagrac ale nie da rady a wydawał sie fajny.]

Opublikowano

A ja wczoraj swierdzilem ze zakoncze, ale jednak zagram bo narazie nie ma innego ciekawego serwera .

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Chanele on , a zostaniesz połączony cały czas .

No nic , może za chwile znowu wszystko będzie OK .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

wtedy musisz wbic na inny kanal bo flood`y ida i kanaly padaja.

dlatego loga.

Zrobilem najlepszy fms 51sr ale jakas sie gra nie jara bo aura g1 4x fail kamol a kamole z rekawica leca na 200metkow 1 pzdr? lol2 ^

Edit;teraz itak off ^^

Opublikowano

Wie ktoś co jest na 7 pietrze dt ?

Wieża Demonów:

Parter - Po ubiciu Metina Twardośći przenosi wszystkich na piętro pierwsze.

Pierwsze Pietro - Standardowow trzeba ubić wszystkie potwory by wejsc na większy poziom.

Drugie Pietro - Tu także standardowow wszystkie moby + Krol Demonów.

Trzecie Pietro - Standardowow Trzeba ubić Metina Upadku by pojawily się kordy.

Czwarte pietro - Pieczatki dropimy standardowo.

Piate Pietro - Tutaj juz jest niespodzianka, po przejsciu na te pietro nie ma mobow jest sam Elitarny Król Demonów.

Jeżeli chodzi o ubicie go to mozna to zrobic w kazdy sposób gdyż zawsze pojawi się nam NPC który przeniesie

nas na nastepne piętro.

Szóste Pietro - Ubijamy Metiny Smierci jesteśmy na nastepnym pietrze.

Siódme Pietro - Tutaj także nowość, ułatwiliśmy wam sprawe i poszlismy na całosć.

Nie ma mobów na tym pietrze jest Metinn Morderstwa z których leci tylko mapka zin,

która przenosi na pietro z Umarłym Rozpruwaczem.

Opublikowano

kurwa ludzie. ja dropilem w red lesie i na sohan dlaczemu?

Gdy bilem w m2 admin MaVeR napisal zebym dropil na metkach 55+. chuj poszedlem i nic nic nic..

w koncu ubilem na 44lvl 9ogonow dropnela rekawica ze szkaty, wlozylem 7metkow 65 i same zwoje.

Poszedlem do red latalem od rana do 12;40 okolo ;d i ubilem w uj metkow a z tego red mialem 2kamole z bilion stalek bojowych itd..

Opublikowano

Serwer naprawde fajny tylko to loganie co iles minut to jest zalosne w dodatku gdy jestes np na dt ...

Minusiki

<3

Opublikowano

LoL KURWA TO JEST DO GA PADAJĄCE CHANNELE TO ZADNE PROBLEMY TECHNICZNE TYLKO

:TO PRÓBA BUGOWANIA KAMIENIA DUCHOWEGO/ZWOJU UMIEJETNOSCI POPRZEZ HANDEL!!!! SAM PRÓBOWAŁEM I 2 CHANNELE ROZJEBAŁEM...ZABLOKUJCIE MOŻLIWOŚĆ WYRZUCANIA I HANDLOWANIA ZWOJEM UMIEJETNOSCI/KAMYKIEM. PROSTE

Opublikowano

Zwojem umiejętności się nie da, sam to próbowałem i chciałem zgłaszać o ile by działało, a nie działa. Z kamykiem nie wiem jak jest.

Opublikowano

O ile pamiętam z serwerów hamachi włączenie portów zajmuje minute.

Ale chyba nie ma [GA]Bacu,dlatego tak się to dłuży.. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...