Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvementMt2.pl [Dedyk]

MarVexify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Serwer zostaje naprawiany , naprawiamy i naprawiamy są postępy i jeśli w 100% go naprawimy

Robimy nową prezentację na forach , GP itd. Nie będę wam zdradzał planu co będzie w grze , ale będzie warto . (PADAJĄCE CHANNELE NAPRAWIONE)

Pozdrawiam i zamykam*

4602422ade673.jpg
  • Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie , postąpiliśmy wg. planu większości graczy , wyłączamy serwer na kilka H i pracujemy , pracujemy ... Ale nie powiem wam dokładnie kiedy ON . może za 5min? może za godzinę

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

UP. Tak. będzie start od nowa. Tym razem postaramy się, aby nie było już żadnych problemów z grą.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

ta wiadomosc mnie ucieszyla i dobrze ze reset kont, serio mam nadzieje ze ruszy bez zadnych problemow i to dzisiaj bo fajnie mi sie na nim gralo

Opublikowano

ta wiadomosc mnie ucieszyla i dobrze ze reset kont, serio mam nadzieje ze ruszy bez zadnych problemow i to dzisiaj bo fajnie mi sie na nim gralo

Resetu kont nie będzie wejdźcie czasem na forum serwa tam się dowiedzie troszkę a nie tu piszecie o czymś o czym nie macie pojęcia i wprowadzacie innych w błąd. Tu macie link do aktualnych wiadomości
http://avementmt2.pl/forum/showthread.php?tid=227

A tu macie wypowiedź Super Moderatora ''Kto Ci powiedział że od nowa ? ;O jakiś urojenia masz ;O ktoś puścił plotkę na MPC a ty od razu płaczasz ? widać jak dojrzały emocjonalnie jesteś ...'' to jest potwierdzenie że resetu nie będzie po prostu zrobili kopie bazy danych i jak naprawią to znów ją wrzucą na serwer proste?

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Resetu kont nie będzie wejdźcie czasem na forum serwa tam się dowiedzie troszkę a nie tu piszecie o czymś o czym nie macie pojęcia i wprowadzacie innych w błąd. Tu macie link do aktualnych wiadomości

A tu macie wypowiedź Super Moderatora ''Kto Ci powiedział że od nowa ? ;O jakiś urojenia masz ;O ktoś puścił plotkę na MPC a ty od razu płaczasz ? widać jak dojrzały emocjonalnie jesteś ...'' to jest potwierdzenie że resetu nie będzie po prostu zrobili kopie bazy danych i jak naprawią to znów ją wrzucą na serwer proste?

UP. Tak. będzie start od nowa. Tym razem postaramy się, aby nie było już żadnych problemów z grą.

hmmm ?

teoden.png

Opublikowano

Chodzi o to że będzie nowa prezentacja GP itp. a cofki nie będzie to tak trudno zrozumieć ?

Ale widzę że następny nie potrafi zrozumieć ale nie martw się napiszę Ci to drukowanymi literami BAZA DANYCH ZOSTAŁA SKOPIOWANA I USUNIĘTA GDY NAPRAWIĄ SERWER WKLEJĄ BAZĘ DANYCH I KONTA ZOSTANĄ PRZYWRÓCONE jeśli nadal nie zrozumiałeś to polecam Ci się nauczyć czytać ze ZROZUMIENIEM

Człowieku co ty się mnie czepiasz czep się gówna a nie mnie -,- , a może być tak że niby przez przypadek Baza danych się usunie lub coś się spier....

Ker169.gif

Opublikowano

Człowieku co ty się mnie czepiasz czep się gówna a nie mnie -,- , a może być tak że niby przez przypadek Baza danych się usunie lub coś się spier....

To poco się wypowiadasz na temat czegoś o czym nie masz pojęcia jeśli nie wiesz czy na 100% zrobili cofkę to na co piszesz że cofka ostatnio jak coś robili też w rankingu nie było postaci i potem nagle CZARY MARY i się znalazły to się nazywa KOPIUJ i WKLEJ.
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Polecam zmienić dilera.

Info dla tych normalnych.

Serwer startuje od nowa dzisiaj lub jutro.Za godzinę lub dwa podam dokładną datę.Informacje może potwierdzić Bacu,MarVexify oraz CrazyDeep.

Może mało was uwieży,ale na początkach serwera stawiałem go z Bacem oraz Vexifim.Nie było mnie kilka dni,ale teraz przed reaktywacją postaram się informować was na bierząco o tym co sie dzieje.Pozdrawiam CraiNs

nanicz.png

Opublikowano

Polecam zmienić dilera.

Info dla tych normalnych.

Serwer startuje od nowa dzisiaj lub jutro.Za godzinę lub dwa podam dokładną datę.Informacje może potwierdzić Bacu,MarVexify oraz CrazyDeep.

Może mało was uwieży,ale na początkach serwera stawiałem go z Bacem oraz Vexifim.Nie było mnie kilka dni,ale teraz przed reaktywacją postaram się informować was na bierząco o tym co sie dzieje.Pozdrawiam CraiNs

Tylko szkoda że na forum piszę że to są informację od Głównego Administratora gry że dziś na pewno nie wystartuje tylko że go uruchomią ''na dniach''

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Tylko szkoda że na forum piszę że to są informację od Głównego Administratora gry że dziś na pewno nie wystartuje tylko że go uruchomią ''na dniach''

na dniach czyli może być to dzisiaj/jutro a może za tydzień więc ?

teoden.png

Opublikowano

Po co człowieku piszesz skoro nie masz kontaktu stałego z nikim z administracji? Kto się zgadza łapka w górę !

nanicz.png

Opublikowano

na dniach czyli może być to dzisiaj/jutro a może za tydzień więc ?

Po co człowieku piszesz skoro nie masz kontaktu stałego z nikim z administracji? Kto się zgadza łapka w górę !

Wejdźcie sobie tu http://avementmt2.pl/forum/showthread.php?tid=227 tam pisze że dziś serwer nie wystartuje i że konta zostały skopiowane.

PS. CraiNs posta trzeba nabić łapkę załapać nie? <facepalm>

4602422ade673.jpg
Opublikowano

up@ 2h nie minelo wiec pysk idioto.

i wyjdz z tego tematu bo chyba kady ma ciebie w dupie i nie lubi.

Haha naucz się liczyć on to napisał o 17.20 ja mu odpisałem o 19.25 że nadal OFF a 17.20+2=19.20 więc 2h mineło
4602422ade673.jpg
Opublikowano

hehe a tak chciałem sobie tu zagrać , oglądam prezkę i nawet nawet. A tu widzę, że jest LIPA...jak dziś wystartuje to zagram..

Na forum piszę że serwera dziś nie włączą , serwer ma ruszyć ''na dniach''
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Oby nie było od nowa ;/

Tyle expienia i walczenia o top1 na marne;/

Ty się martwisz top 1 ?? Ty się kurwa martw żeby wystartował neosie a nie Ty się martwisz o topkę !!

Topkę da się zrobić na każdym serwerze a serwera nie da się od tak naprawić

Pozdrawiam chodź wątpię abym zagrał na tym serwerze

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Czy autor tematu może wyczyścić swoją skrzynkę abym mógł wysłać do niego pilną wiadomość?

btw. Ten serwer jest on wgl?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Czy autor tematu może wyczyścić swoją skrzynkę abym mógł wysłać do niego pilną wiadomość?

btw. Ten serwer jest on wgl?

serwer jest off, zalosne lepiej zamknac ten temat
Opublikowano

Serwer jest w stanie naprawy.Wystartujemy z resetem dzisiaj z nowościami.Wiesiek napisz wiadomość mi a ja im przekażę.

nanicz.png

Opublikowano

Zamykam. Jeżeli serwer stanie na nogi(będzie ON) proszę o autora żeby napisał mi na PW, aby otworzyć Publikację ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...