Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvementMt2.pl [Dedyk]

MarVexify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japier.... ADMINISTRACJO zrobicie cos z tym srw ? ciagle pada ! nie da sie normalnie pograc

jak tak to ma wygladac to wylaczcie go ! bo na takim gownie na ISie nic nie zarobicie !

Japier.... ADMINISTRACJO zrobicie cos z tym srw ? ciagle pada ! nie da sie normalnie pograc

jak tak to ma wygladac to wylaczcie go ! bo na takim gownie na ISie nic nie zarobicie !

Minusiki

<3

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Temu serwerowi brakuje stabilności i tyle. Wyrównać to wszystko, ponaprawiać. Nowa prezka, nowa reklama i murowani gracze, a nie ty już kasować wszystko chcesz..

Opublikowano

Informuję, iż serwer jest już online i można spokojnie zalogować się do gry.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Informuję, iż serwer jest już online i można spokojnie zalogować się do gry.

To ja już nie wiem,jak na chwilę obecną stronka nie działa,przy próbie logowania przez launcher jest błąd łączenia...

@Edit

O stronka zadziałała przy kilku próbach jej odpalenia.

@Edit2

Reje za ch*ja nie idzie zrobić,poczekam do jutra,może admini ruszą tyłki.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Kurwa zaraz mnie chuj strzeli przepraszam ale innych słów nie da się użyć co za ogarnięty team o Boże zróbcie raz a porządnie te logowanie i padające chanele bo z minuty na minuty tracicie graczy a serwer nie jest głupi tylko "OGARNIĘTY TEAM"

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Siema wie ktos moze jak zrobic niebieski/zielony diament ?

mam te 20 karasi podchodze do rybaka ale nic tam nie ma ;d

HELP ;p

Minusiki

<3

Opublikowano

Siema wie ktos moze jak zrobic niebieski/zielony diament ?

mam te 20 karasi podchodze do rybaka ale nic tam nie ma ;d

HELP ;p

Nie da się zrobić diamentów,też próbowałem i lipa.Tak samo jest z dt.Wywala + na 7 piętrze miało nie być mobów a są.

Opublikowano

Ten [GA]Bacu (za przeproszeniem) chuj ogarnia...

Bodajże 3 dni temu powiedział, że na następny dzień padanie kanałów zostanie naprawione, a jeszcze wczoraj nie było.

Nie wiem jak jest dzisiaj, bo odpuściłem sobie ten serwer. Katakumby miały być i też gówno widać.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Nie Pierdolcie Przyszedł BooM z pomocą! [Matrix1879] GA Bacu proszę o kontakt 15661977 i wyjaśnić sprawe z padającymi channelami..ja wam już to ogarne raz na zawsze i serwer będzie cacy:) Pozdro i czekam na wiadomość Łukasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...