Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][ZombieApocalipsa][60Slotow!]Hellgame.org! Pierwszy serwer tego typu w Polsce! <Start 21:00><Start na 100%! Na prawawione bugi i błedy>

.qArt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ItemShopie bedzie opcja jedynie buy, nie bedzie to jednak przesadzone.

Zastanawiamy się jeszcze nad opcją budowania na mapie. I raczej takowa zostanie wprowadzone, i tak bedzie trudno przeżyć, poniważ będzie herobrain oraz stada dzikich wilków! :)

xxxxxxx

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje ze serwer bedzie jutro ON a nie OFF

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Moglibyście usunąc PvP, a dodac klany między którymi toczyły by się walki, a także jakieś stare tunele, gdzie byłyby moby silniejsze niż na powierzchni.

Opublikowano

Moglibyście usunąc PvP, a dodac klany między którymi toczyły by się walki, a także jakieś stare tunele, gdzie byłyby moby silniejsze niż na powierzchni.

Pierwsze zdanie - duże nie ! Jeżeli wychodzisz na powierzchnie ze swojego domku np, jeżeli wprowadzą opcje budowania czego bym bardzo chciał, oraz nie wprowadzajcie chest locker'ów . Wracając do wypowiedzi to jest zombie, czyli wychodzisz na powierzchnie, chcesz przetrwać czyli co robisz? Zabijasz zombie, oraz ludzi którzy mogą już być zatruci i chcą Cię zabić (oczywiście to tylko gra, więc fantazja off ) . Więc według mnie PVP niech zostanie i niech nie usuwają.

Co do tych silniejszych mobów, to chciałym oraz myślę reszta aby był większy gold drop. Tzn, jak wczesniej byl serwer, to za zwykłego dostawałem 3$ oraz za trującego 3$ co się nie oplacało, bo silniejszego przecież bijemy dużo dłużej. Kolejna kwestia to można zrobić np, ale to później nie wszystko przecież odrazu - jakieś bazy zombie. Gdzie będą naprawdę duże bossy, gdzie trzeba będzie zwoływać swój klan aby go pokonać - jeżeli już idziecie w kierunku mob=kasa.

Opublikowano

Myślę, że autor tematu powinien poprosić mod'a o zamknięcie tematu do czasu aż wyjdzie serwer już na stałe oraz stabilnie. Jak każdy widzi robi się z tego tematu powoli spam, oraz wcześniej było trochę gorąco miedzy kilkoma użytkownikami mpc, którzy grali na serwie oraz którzy są adminami. Myślę, że po otwarciu serwera, będzie można wznowić temat - oraz cieszyć się i chwalić swoimi wyczynami. Ale to wszystko zależy od autora postu. Co do serwa, to są zbędne sytuacje nabijania sobie postów " kiedy serwer on (...) chętnie zagram na serwie " .

Opublikowano

Dodajcie też w osadzie dzikich wilków admin shop możliwość kupna wilka.

Tzn wybijemy wszystkie moby w osadzie i idziemy do specjalnego miejsca gdzie można kupić wilka jako kompana , ale po bardzo drogiej cenie.

(wilki były by ulepszone)

Opublikowano

@up

Widać, twoje zainteresowanie serwerem. Potrafisz przeczytać cały temat? Pierw wystąpiły problemy z ddosem, ze względu na ilościowy hejt wobec tego serwera co mnie bardzo dziwi, oraz płacz wielu dzieci że admini im nie odpisują - hmm jak mieli im odpisywać skoro leciało 15 wiadomosci na kilka sekund, więc jak admin miał odpisać każdemu po kolei - zajełoby to trochę czasu. Jeżeli ktoś nie wie jak to wygląda niech wpisze "Gr@żyna" w YouTube i zobaczy moment spamu na gg.

Co do serwera, to również mnie trochę dziwi. Większość serwerów wprowadza reset mapy etc, gdyż jak już ktoś wyżej napisać wchodzi 1.3, więc ciekawe czy się z tym ZombieMod przygotowali już na nowego mc, jeżeli nie to kolejne dni czekania, za czym idzie już totalny spadem graczy, oraz przeniesienie się na inne serwery. Jeżeli serwer ruszy w dniu 1 sierpnia bez problemów - to zagram na stałe tutaj, jeżeli nie przenoszę się na inny projekt, gdyż również mi się nie chce czekać w nieskończoność, oraz brak większego info.

Opublikowano

@up tak przeczytałem wszystkie komentarze o serwerze, wszystkie wypowiedzi użytkowników mniejszej jak i większej rangi ... ale mało prawdopodobne jest aby ktoś ddosował serwer już ponad 30h bez przerwy, chyba że hosting wymyśla sobie ddosy bo tak naprawde nie wiedzą co sie powalilło.

Opublikowano

Jakbyś bardziej się doczytał, to ddosy nie trwały 30h, tylko przez pewną chwilę dłuższa :). Później uruchomili serwer, po czym padł po 15-20min, oraz na mpc pojawił się komunikat iż serwer ma problemy z hostingiem. Ani ts, www, serwer nie działa. Zobaczymy w jakim czasie się z tym uporają, następnym razem czytaj coś a nie piszesz "mało prawdopodobne aby ktos ddosował serwer juz ponad 30h" ;].

Co do administracji, serwera może wreście udostępnicie jakieś info czy serwer wyjdzie odrazu z nową wersją, czy mamy czekać kolejne dni ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...