Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][ZombieApocalipsa][60Slotow!]Hellgame.org! Pierwszy serwer tego typu w Polsce! <Start 21:00><Start na 100%! Na prawawione bugi i błedy>

.qArt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

A masz pieniądze na rozprawę ? :) Musisz opłacić urzędnika, darmowy Ci ciula da. Wytłumacz mi jedno, co ma zmienne ip jak go i tak nie namierzysz bo własnie ma zmienne ip. Jedyne po czym możesz namierzyć to po IP hosta, tego nie da się zmienić, ale to dobry soft oprg, musiałby siedzieć na anty. Po drugie z takich właśnie rzeczy korzysta microsoft, że nie mają blokady zakładania konta gmail na adres ip tylko na adres hosta. A co do sprawy sądowej to poczytaj trochę zanim o czymś zaczniesz pieprzyć. Po drugie może on się nie stawiać kilkanaście razy na rozprawę, i zostaję przeniesiony termin, za czym idą kolejne koszty.

Po drugie, ortografia u Ciebie, na dużym poziomie. Nie pisz że masz dyslekcję/dysgrafię bo potrafisz użyć Alt+a, żeby zrobić "ą" - więc zwrucić nie daje mi spokoju jak patrzę na ten wpis. Nie mów że się pomyliłeś bo "u" a "o" leży trochę od siebie aż klawisz :). Co do namierzania, to też musisz iśc za to zapłacić bo nie ma za darmo w polsce nic. Tak samo jest z namierzaniem telefonu, zgubiłeś telefon, masz numer IEEI - to musimy zapłacić 50-150zł za namierzenie. Więc jeżeli chcesz się sądować to pierw o tym pomyśl, w dodatku - jeżeli nie udowodnią mu winy to Ty ponosisz dodatkowe koszty za rozprawę oraz ponosisz odpowiedzialność karną za składanie fałszywych danych, lub posądzanie niewinnych osób, oraz narażanie ich na koszty i straty czasowe jakie musieli włożyć w daną rozprawę :). To nie jest rym cym cym i po sprawię.

btw, większość osób nie została namierzona którzy ddosowali strony premier.gov.pl / rp / sejm / policja / etc strony polityków. Więc myślisz że tak szybko pójdzie z jakimś hellgate?:> . Przemyśl to i poukładaj sobie kilka spraw w życiu.

ps. na serwie zagram dalej jak go ruszycie, nie podam nicku bo jak wbije to będzie ban za to że szykanuję Cię na mpc i stawiam w dziecinnym świetle :). A tak nie jest , tylko uświadamiam Cię , w kilku sprawach które nie wydają się takie kolorowe jakby się mogło to wydawać :) .

Jeżeli ktoś uważa podobnie, nie obrażę się za lajka :)

ja sie go nie czepiam Bo mieszka on za granicą...więc? Nie ma tutaj ortg nic do rzeczy jak się by mieszkało kilka lat za granicą i po Polsku się nie pisało / mówiło

to by się i też pisać zapomniało?

...

Ci inteligęci nie wiedzą z kim maja doczynienia...

A nie zesrajcie się że server ma problemy jak złamasy atakują...

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

@CzerwiecPL2

Widziałem Cię jak czitujesz aurą, mówiłem na TSie Shizerowi. To się nie dziw, że dostawałeś bany na "konta"...

@przemek99

Nie zbanowałem tylko kickłem. Jeżeli zrobiłem to co napisałeś, musiałem mieć powód. Z tego co kojarze to naprawiałem windę a Ty przeszkadzałeś no to dostałeś kuksańca. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak mam problemu z hostingiem ale niie długo powinno działać! ;) Dacie rade jeszcze wytrzymać ? NIE PYTAM SIĘ CHETERÓW!!!

Opublikowano

Tak mam problemu z hostingiem ale niie długo powinno działać! ;) Dacie rade jeszcze wytrzymać ? NIE PYTAM SIĘ CHETERÓW!!!

Nooo damy ;p Chociaż Ts3 by mógł działać ;p

Niom wezcie zaltawcie zastepczy ts3 od kogos ktory dziala 24/7

Nie dlugo czyli ile 1 godzina 5 godzin ? :/

Opublikowano

no chciałbym też zeby działał sie ts stoi na tej samej maszynie -;- a co do alanapl3 i do kotowskiego na piszcie na na pw to coś uzgodnimy jeśli nie czytaliście facebooka

Opublikowano

Kiedy Serwer On bo jak narazie jest off

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Achtung, nie plujta się do mikrofonu ;3 i będzie gites ;p

Hm... a nie możecie zmienić hosting ? Skoro teraz mają problemy, to skąd wiecie że nie będą mieć ich poźniej ? Może nowy Host.będzie miał mniej problemów ;3

Opublikowano

dziękuje ty nielicznym osobą którym serwer się podoba i dzięki wam mobilizujecie nasz do dalszej pracy ;)

podaję tymczasowy serwer teamspeak do czasu kiedy nie zostanie naprawiony nasz kochany serwer : 37.28.154.197

Edit: dziekujemy uzytkownikowi Maronowi za udostępnienie serwera Teamspeak

Opublikowano

UWAGA! GDY SERWER WSTANIE, BEDZIE MOZNA BUDOWAC NA MAPIE!

NA SERWERZE BĘDZIE HEROBRINE (Przebrany za ludzi/zombie) I DZIKIE WILKI!

I NIE TYLKO!

:)

xxxxxxx

Opublikowano

Nie płaczcie że Hosting padł/Off*Tymczasowo* To nie ich wina...

Tylko Ci co nie lubią normalnych ludzi którzy chcą graczom zapewnić dobrą zabawę Niszczą ich... Nie umieją się powstrzymać...

Gdy by była sprawiedliwość na tym świecie ani 1 serwer by nie był chackowany...

A takie super serwery są o BOSH... NP. Ten a reszta tych -100% Ogaru... rozwala te najlepsze...

Czy wy sumienia nie macie? jeśli nie to powodzenia w życiu daleko nie zajdziecie..

Życzę Administracji dużego Powodzenia ja czekam na Hosting + ten epicki serwerek :)

Pozdrawiam Szturmowy.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Czy można się spodziewać serwera, dziś w godzinach wieczornych tzn. 22-23? :)

ps. Dobry film, prostujący cał hejt wobec tego serwera, a i głos masz taki dobry do tego, oraz muzyka byla również dobrze dobrana :). Zagram odrazu no i moi kumple też, dobre rozwiązanie że mozna będzie robić na mapie rzeczy.

btw. Tylko nie róbcie ścierwa z admin shop. Zróbcie samo kupywanie, wtedy te zombie bardziej się przydadza i ludzie będą je bili. Bo jak zrobicie sprzedawanie np, kloców etc. to ludzie szybko będą mieli w kij kasy, za czym idzie szyba nuda serwera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...