Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][ZombieApocalipsa][60Slotow!]Hellgame.org! Pierwszy serwer tego typu w Polsce! <Start 21:00><Start na 100%! Na prawawione bugi i błedy>

.qArt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edit jednak nie dostałem bana za cheaty a miałem tylko mini mape i opti fine więc ? ... nigdzie nie pisze ze nie mozna mini mapy...

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol, temat ogląda razem 51 osób, serwer jest na prawdę popularny xD niech już włączają, chcę zagrać.

Fajnie 75 slotów i nadal full -.-

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

serwer szybko mi się znudził. Jak mam cały czas nawalać w zombie a wszystkie skrzynie jakie spotkam są puste to dzieki za gre. Cya

graphic.png

Opublikowano

Serwer zajebisrlty jak nie lepej pomysl jeszcze lepszy wykonanie zajebiste.

Tylko 1zajebist minus dostalem bana od SiZ3k za co nie wiem ja sobie spokojnie bylem zombie bo na tym polega serw. Nagle wyzej wymieniony admin pisze moj nick na konsoli chatu na odpisuje:?

I wyrzuca mnie z serwa z napisem ze dostalem bana za co nie wiem.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Lol czemu nowi nie maja szans ???? w skrzyniach od 10 min do 1 godziny Pojawiaja sie nowe itemki wystarcy miec szczescie i znalesc jakas tym co sie nei podoba serwer bo dostali bana wiekszosc to same dzieci z cheatami i zmiennymi ip juz od 1 godziny dziecko zmienia ip i wyzywa kazdego Szacun dla niego T_T

Opublikowano

Czemu serwer off? Wbiłbym z miłą chęcią i potłukł troche zombi. Pytanie: Po zabiciu zombie zapewne jest kasa, a co z nią zrobić? Tzn na co wydać, można stawiać gdzies dalej domki? Można ulepszać itemy?

Opublikowano

Znowu polecial ddos serwera... dlatego off. On za 10 minut!

1000$ kosztuje zalozenie gildi, a 1500$ pokoj gildi :), powiekszony pokoj to 2000$

Jutro bedzie takze AdminShop! :)

xxxxxxx

Opublikowano

A to co mam ręką bić te zombie, czy jest jakiś kit, a jeżeli mi się kit skończy to skąd mam brać itemy bo jak widziałem up to wszystkie skrzynie clear są ;cc czy po wlaczeniu serwera, skrzynie będą uzupełnione? Oraz pytanie, czy jest powrót na spawn?

Opublikowano

Moim zdaniem serwer naprawdę godny polecenia (chociaż dostałem bana za nic) na serwerze będę grał jak dostane unbana może Ps . ts też padł? ok ts juz dziala

Opublikowano

Wg mnie gówno zabijasz zombi i chodzisz po mapie...

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Jest /kit items , tego kitu mozna uzyc co godzine, powrot na spawn jest tylko ze trzeba na nogach przejsc na koordy ktore sa wyswietlane w Auto Message'ach. Skrzynki sa uzupelniane automatycznie co 1h.

Jak juz qArt napisal jutro bedzie Adminshop i bedzie wiecej sposobow na wykorzystanie kasy :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra serwer jest dnem dlaczego:

-Admin bez żadnej rekrutacji dał ViceAdma

-Admini banują za nic

-Nie ogarniają serwa

-Nie odpowiadają na prośbę graczy

Ja bym ten serw za przeproszeniem Wyje*bał ku*rwa (specjalnie napisałem) z mpc forum

Widziałem wiele serwerów mpc forum jestem tu od roku na dwóch kontach ale ten serw mnie roz**bał

I trochę też tam pospamiłem i pozmieniałem ip itd

Ten serwer odmienił mój widok do serwerów na zawsze !

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Niedługo może zostanie włączone budowanie na mapie... ; ) zobaczymy ;P heh... ;)

Czlowieku up! Do ekipy nie bylo zadnej rekrutacji -.- Nie wiem o co ci chodzi... Ekipa byla przed staertem serwera.

Serwer ciagle sie rozwija ;), Bossy zombie to dopiero poczatek!

Co do tego, że nie odpowiadamy, to odpowiadamy, ale nie na spam typu:

Trooll1: Jak tu grac ?

Achtung join the game

xxxxxxx

Opublikowano

@Czerwiec

Nie ogarniamy serwera? Na start serwera bylo 75/75 osob, dalbys rade ogarnac tyle w kilka osob? w dodatku to jest nowy pomysl, wiec mozna go jakos udoskonalic, caly czas prosilem abyscie weszli na TeamSpeak bo bylo by nam latwiej rozmawiac.

Opublikowano

Niedługo może zostanie włączone budowanie na mapie... ; ) zobaczymy ;P heh... ;)

Czlowieku up! Do ekipy nie bylo zadnej rekrutacji -.- Nie wiem o co ci chodzi... Ekipa byla przed staertem serwera.

Serwer ciagle sie rozwija ;), Bossy zombie to dopiero poczatek!

Co do tego, że nie odpowiadamy, to odpowiadamy, ale nie na spam typu:

Achtung join the game

Moje spamowanie było inne...

Hmm dostałem bana na albinatorze za to ze cheatowałem kurwa nie mam co się dziwić jak gosciu z gamemode podleciał do mnie i mnie dedł wiec...

Potem się chwalił że ma gamemode

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Nie potraficie jakoś odprzeć ddos? Bo nie chce się wbijać na serwer grac chwile i zaraz "Utrata połączenia " - i nici z grania... ogarnijcie trochę to. Po drugie, fajnie że mogę podnosić k. macierzyste :D tzn te które zabezpieczają koniec mapy. Btw ile mapa ma x. Bo u mnie na -155 mapa się skonczyła ;x

Opublikowano

"Gosciu z GameMode" to admin, który Cię sprawdzał!

Hah, wytłumacz mi sens wypowiedzi. Podleciał i go zabił, gośc stracił itemy. I co tutaj ma do rzeczy sprawdzanie? Zobaczyć, czy utrzyma się, z tego co mu zostało czyli nic? - co to druga polska, a nóż widelec coś z biedy się wykluje ^^

@up.^^

To jakim cudem mam w inv "Bedrock". Dziwi mnie troche polityka dotychczasowa serwera. Można podnosić wszystkie śmieci, ale nie można stawiać nic ani budować. Mogliście połączyć te zombie+survial. Bylo by o wiele lepiej. Rozumiem admin shop wprowadzony zostanie jutro, ale można było o tym pomyśleć wcześniej, ze względu na to jak sami zauważyliście lekki spam. Wyszedł ktos na zewnątrz raz padł, wpisał sobie /kit items. Drugi raz padł i co ma później robić? Ręką bić ok, ale co z jedzeniem - wiecznie nie da się przeżyć na zatrutce ^^.

Opublikowano

@Czerwiec

Nie ogarniamy serwera? Na start serwera bylo 75/75 osob, dalbys rade ogarnac tyle w kilka osob? w dodatku to jest nowy pomysl, wiec mozna go jakos udoskonalic, caly czas prosilem abyscie weszli na TeamSpeak bo bylo by nam latwiej rozmawiac.

Na start jak zobaczyli co to za pojebany serw od razu wyszli :*

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

@up

Jak zobaczyli kto tutaj gra to wyszli ;) Tak Ciebie, uprzedzam bo masz mozg z podstawowki i napisalbys "No administracje" ;)

@Up

Tak, czekamy na najnowsze info... Ktos sie bawi DDosem, pewnie jakis malolat, ktory bedzie mial prawdopodobnie sprawe w sadzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...