Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][ZombieApocalipsa][60Slotow!]Hellgame.org! Pierwszy serwer tego typu w Polsce! <Start 21:00><Start na 100%! Na prawawione bugi i błedy>

.qArt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jak zobaczyli kto tutaj gra to wyszli ;) Tak Ciebie, uprzedzam bo masz mozg z podstawowki i napisalbys "No administracje" ;)

@Up

Tak, czekamy na najnowsze info... Ktos sie bawi DDosem, pewnie jakis malolat, ktory bedzie mial prawdopodobnie sprawe w sadzie :)

Czy czasem o to mi nie chodziło żeby wyszli ? na tym serwie grało 60 graczy, ale mówiłem wam to "UPADNIECIE" i tak się kurwa stanie !

Ponieważ to ja będę spamił na tym serwie co dziennie !

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spamuj nawet zdjeciami swojego ryja, ten serwer ma przyszlosc wiec elo ;)

@Mugen

rozmawiam ze shizerem i mowi ze Hosting ma jakis problem.

Po twoim debilizmie widać że jesteś hmm... arofazem i masz jakieś od 8 do 14 lat więc...

Ty swój ryj już ujawniłeś na swoim zdjęciu, ale co to ma wspólnego z twoim debilizmem ?

DUŻO DZIWKO !!!

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

​Dodacie cos typu upgrade za kasę ?

Jakieś większe dmg .

Np dodajcie Psa do kupienia :).

Misje by się przydały .

Opublikowano
Po twoim debilizmie widać że jesteś hmm... arofazem i masz jakieś od 8 do 14 lat więc...

Ty swój ryj już ujawniłeś na swoim zdjęciu, ale co to ma wspólnego z twoim debilizmem ?

DUŻO

DZIWKO !!!

Mam 8 lat :/ sorki, ze tak przeklinam ale jest polnoc wiec chyba moge...

Tak powaznie, na tym zdjeciu wygladam na 14 lat? Pozdro ;)

Jestes poprostu zakompleksionym grubaskiem, który swój "Rage" moze wrzucic tylko na forum :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po co się spinacie. Niech oni robią sobie serwer, ty sobie go spamuj, a my będziemy grać. Po sprawie, zbędny spam tutaj też nie jest potrzebny bo po co wołać tutaj mod'a aby nagradzał was % ;x.

Opublikowano

bardzo przepraszamy ze serwer off ale chyba na to wygląda że znów hosting ma problemy techniczne i własnie zastanawiamy nad zmianą hostingu jak ma tak to wyglądać -;-

Opublikowano

@up

Bronie tylko sprawe serwera, bo jak mu sie nie podoba to poco wrzuca to na forum, zamiast isc obierac ziemniaczory ?

@Mugen

Zaproponowalem shizerowi wprowadzenie narzedzi/broni z Enchantingiem za odpowiednia cene.

Opublikowano

Pytanie na światło serwera. Będzie on dziś dostępny, tzn chodzi mi o to za kilkadziesiąt minut / godzina? :x

Opublikowano

Hah, wytłumacz mi sens wypowiedzi. Podleciał i go zabił, gośc stracił itemy. I co tutaj ma do rzeczy sprawdzanie? Zobaczyć, czy utrzyma się, z tego co mu zostało czyli nic? - co to druga polska, a nóż widelec coś z biedy się wykluje ^^

Zgadzam się z tobą był to mój drugi kit tools na moim koncie potem jak się pytałem admina za co mnie dedł... nie odpowiedział wkurwiłem się i zaczełem spamić !

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Jesteś rzadki jak dupa węża wiesz ?

Kurwa ja nie widziałem serwera minecraft'a na którym admini by zabijali graczy żeby sprawdzić co mieli w eq czy czasem nie ma od tego pluginów

Wracając do zdjęcia i wieku... twoje zdjęcie ujawniło twój debilizm to po 1

Twój wiek jest pewny masz od 8 do 14 lat jak tak kozaczysz zobaczymy ile masz lat jutro na skype !

Sprawa zamknięta DZIWKO !!!

PS. JA MAM DRUGIE KONTO TAK JAK I ZMIENNE IP !!!

Hah

The Miz is the best

Odwiedziny

100 +

200 +

300 +

Komenty

1 +

10+

20+

40+

Opublikowano
Jesteś rzadki jak dupa węża wiesz ?

Kurwa ja nie widziałem serwera minecraft'a na którym admini by zabijali graczy żeby sprawdzić co mieli w eq czy czasem nie ma od tego pluginów

Wracając do zdjęcia i wieku... twoje zdjęcie ujawniło twój debilizm to po 1

Twój wiek jest pewny masz od 8 do 14 lat jak tak kozaczysz zobaczymy ile masz lat jutro na skype !

Sprawa zamknięta DZIWKO !!!

Buhahah MSG od Czerwca, dojrzaly chlopaczek :)

@Top

Pytanie na światło serwera. Będzie on dziś dostępny, tzn chodzi mi o to za kilkadziesiąt minut / godzina? :x

Shizer mowi ze pracuje i proboje cos ogarnac Hosting.

Opublikowano

hosting ma problemy jakieś nie wiem dokładnie jakie bo nie chcą ujawnić ale mówią żę coś się dzieje a co do

CzerwiecPL uważaj u usługodawcy serwera wszystko sięzapisuję kto hackuje kto robi ataki wszystkie adresy IP sa zapisywane z jakich są ataki i w

ogolę.

Też chciałbym zwrucić uwagę osobą którzy robią DDos jeśli jeszcze raz będą to kur** nie będę się patyczkować jak Kokosz z mpc i pójdę na Policję i pozwę i myślicie czytając to że nie dam rady to jesteście w błędzie prokuratura da rade wykryć po hoscie was!!!

Opublikowano

@up

A masz pieniądze na rozprawę ? :) Musisz opłacić urzędnika, darmowy Ci ciula da. Wytłumacz mi jedno, co ma zmienne ip jak go i tak nie namierzysz bo własnie ma zmienne ip. Jedyne po czym możesz namierzyć to po IP hosta, tego nie da się zmienić, ale to dobry soft oprg, musiałby siedzieć na anty. Po drugie z takich właśnie rzeczy korzysta microsoft, że nie mają blokady zakładania konta gmail na adres ip tylko na adres hosta. A co do sprawy sądowej to poczytaj trochę zanim o czymś zaczniesz pieprzyć. Po drugie może on się nie stawiać kilkanaście razy na rozprawę, i zostaję przeniesiony termin, za czym idą kolejne koszty.

Po drugie, ortografia u Ciebie, na dużym poziomie. Nie pisz że masz dyslekcję/dysgrafię bo potrafisz użyć Alt+a, żeby zrobić "ą" - więc zwrucić nie daje mi spokoju jak patrzę na ten wpis. Nie mów że się pomyliłeś bo "u" a "o" leży trochę od siebie aż klawisz :). Co do namierzania, to też musisz iśc za to zapłacić bo nie ma za darmo w polsce nic. Tak samo jest z namierzaniem telefonu, zgubiłeś telefon, masz numer IEEI - to musimy zapłacić 50-150zł za namierzenie. Więc jeżeli chcesz się sądować to pierw o tym pomyśl, w dodatku - jeżeli nie udowodnią mu winy to Ty ponosisz dodatkowe koszty za rozprawę oraz ponosisz odpowiedzialność karną za składanie fałszywych danych, lub posądzanie niewinnych osób, oraz narażanie ich na koszty i straty czasowe jakie musieli włożyć w daną rozprawę :). To nie jest rym cym cym i po sprawię.

btw, większość osób nie została namierzona którzy ddosowali strony premier.gov.pl / rp / sejm / policja / etc strony polityków. Więc myślisz że tak szybko pójdzie z jakimś hellgate?:> . Przemyśl to i poukładaj sobie kilka spraw w życiu.

ps. na serwie zagram dalej jak go ruszycie, nie podam nicku bo jak wbije to będzie ban za to że szykanuję Cię na mpc i stawiam w dziecinnym świetle :). A tak nie jest , tylko uświadamiam Cię , w kilku sprawach które nie wydają się takie kolorowe jakby się mogło to wydawać :) .

Jeżeli ktoś uważa podobnie, nie obrażę się za lajka :)

Opublikowano

Krwa jescze troche takich stopów serwera i nie bede na nim gral.

Ps:Troche Nie Rozumiem Tego Serwera.Oco Chodzi z tym szpinakiem ????

20141229160810uid1.gif

Bywalec
Opublikowano

Panowie, jeszcze jedno słowo na temat jakichś kłótni itp. i polecą warny. Spokojnie, takie sprawy możecie załatwiać na np. GG!

5jJNSGS.png

Opublikowano

Kurcze Shizer wez odpal serwer Wiem ze u ciebiee jest 4:51 ale zrob cos prosze :P nie chce mi sie czekac ts3 tez padl

A co do

@up

A masz pieniądze na rozprawę ? :) Musisz opłacić urzędnika, darmowy Ci ciula da. Wytłumacz mi jedno, co ma zmienne ip jak go i tak nie namierzysz bo własnie ma zmienne ip. Jedyne po czym możesz namierzyć to po IP hosta, tego nie da się zmienić, ale to dobry soft oprg, musiałby siedzieć na anty. Po drugie z takich właśnie rzeczy korzysta microsoft, że nie mają blokady zakładania konta gmail na adres ip tylko na adres hosta. A co do sprawy sądowej to poczytaj trochę zanim o czymś zaczniesz pieprzyć. Po drugie może on się nie stawiać kilkanaście razy na rozprawę, i zostaję przeniesiony termin, za czym idą kolejne koszty.

Po drugie, ortografia u Ciebie, na dużym poziomie. Nie pisz że masz dyslekcję/dysgrafię bo potrafisz użyć Alt+a, żeby zrobić "ą" - więc zwrucić nie daje mi spokoju jak patrzę na ten wpis. Nie mów że się pomyliłeś bo "u" a "o" leży trochę od siebie aż klawisz :). Co do namierzania, to też musisz iśc za to zapłacić bo nie ma za darmo w polsce nic. Tak samo jest z namierzaniem telefonu, zgubiłeś telefon, masz numer IEEI - to musimy zapłacić 50-150zł za namierzenie. Więc jeżeli chcesz się sądować to pierw o tym pomyśl, w dodatku - jeżeli nie udowodnią mu winy to Ty ponosisz dodatkowe koszty za rozprawę oraz ponosisz odpowiedzialność karną za składanie fałszywych danych, lub posądzanie niewinnych osób, oraz narażanie ich na koszty i straty czasowe jakie musieli włożyć w daną rozprawę :). To nie jest rym cym cym i po sprawię.

btw, większość osób nie została namierzona którzy ddosowali strony premier.gov.pl / rp / sejm / policja / etc strony polityków. Więc myślisz że tak szybko pójdzie z jakimś hellgate?:> . Przemyśl to i poukładaj sobie kilka spraw w życiu.

ps. na serwie zagram dalej jak go ruszycie, nie podam nicku bo jak wbije to będzie ban za to że szykanuję Cię na mpc i stawiam w dziecinnym świetle :). A tak nie jest , tylko uświadamiam Cię , w kilku sprawach które nie wydają się takie kolorowe jakby się mogło to wydawać :) .

Jeżeli ktoś uważa podobnie, nie obrażę się za lajka :)

Moze i ma zmienne ip ale komputer ma 1 ip wiec predzej czy pozniej i tak go namierza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...