Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TopSro Online | 100 Cap | Skills D11 |Custom Items| 10K Silk | PvE/PVPFUN Server

FiShWiFe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e tam pewnie postawia jak sie czegos dowiem to napisze

wedlug mnie ten eagle sro to jest wlasnie ten drugi server

No nie wiem, bo praktycznie jest na tych samych plikach co top, lecz jaki jest sens stawiania dwoch prawie identycznych serwerow?

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tematu do zamkniecia. Koles nie ma zamiaru wydac ani $1 na DDOS shield wiec serwer juz sie pewnie nie podniesie a jesli tak to w ten sposob co Jae, czyli 20min On 10h off =) Syf, szkoda czasu.

Opublikowano

dzieki za otwarcie przypominam server on wymagany jest jednynie nowy media dzis grał rano jeszcze na starym rozmawiałem z gm i jest juz ok.poberajcie nowego media i gramy dalej:P

Opublikowano

omg co za noob GM Team 15 dni testowali i jeszcze nie jest wszystko ok

elite sro otworzyli bez testowania bylo troche lagow ale zajeli sie tym w 2 tyg a oni jeszcze nie moga...

i pewnie znowu bd robic 3 dni media pk

Opublikowano

Gildia Destiny rekrutuje!

Szukamy ludzi do wspólnej gry, dla nowych taxi do 90-100 lvl!

Planujemy różne rajdy, polowania na unique's i inne zabawy!

Jesteśmy w unii z gildią Legacy! (najlepsza gildia na serwerze posiadająca fortecę w Hotan)

Zainteresowanych proszę o Prywatną Wiadomość lub szept w grze pod nick humannus !

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Niby jak się zbłaźniłem? Dobrze wiem, co to znaczy Whisper, tyle, że do Silkroad bardziej pasuje określenie PM(chyba wiesz co to znaczy, Panie wszechwiedzący?). Słowo 'szept' nie jest używane. Nie mów mi, żebym się nauczył angielskiego, bo założę się, że znam ten język lepiej niż Ty.

Opublikowano

Niby jak się zbłaźniłem? Dobrze wiem, co to znaczy Whisper, tyle, że do Silkroad bardziej pasuje określenie PM(chyba wiesz co to znaczy, Panie wszechwiedzący?). Słowo 'szept' nie jest używane. Nie mów mi, żebym się nauczył angielskiego, bo założę się, że znam ten język lepiej niż Ty.

Wiesz co, mieszkam w Polsce i jestem Polakiem i jakoś nie wstydzę się słowa "szept". Każdy ma inny gust, jeden niech sobie mówi PM, drugi niech mówi szept. A jak Ty masz traumę do słowa "szept" i kojarzy Ci się ono tylko z grą Metin2, to czas się udać do jakiejś poradni. Zauważyłeś, że nie każdy może znać angielski, a do tego - napisałem tak:

Zainteresowanych proszę o Prywatną Wiadomość lub szept w grze pod nick humannus !

Więc jeśli napisałbym zamiast szept Twoje "PW" to byłby błąd składni. Jeszcze coś? Zapraszam na "PW".

P.s.

Słaby jesteś z interpunkcji ;)

Opublikowano

ludzi gra naprawde sporo, ja tam dzis zrezygnowalem i przeszedlem na Fulo. Faraon staffa spalilem na +14 i olalem.

Mam za to na sell LA FB +10 set Sun + acc ale za PLN, nie oddam za darmo bo dlugo go robilem :) jak cos to PM ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...