Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TopSro Online | 100 Cap | Skills D11 |Custom Items| 10K Silk | PvE/PVPFUN Server

FiShWiFe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noob_Killer spokojnie nagrody zostały rozdane :) Nie będę pisał wam po raz kolejny , żeby nie spamić - przeczytajcie sobie post Noob_Killera . Proszę was o cierpliwość i załatwianie pewnych spraw na PW. Temat nie jest od pisania kim grasz , czy kiedyś gdzieś grałeś , od tego macie PW. Mam nadzieję , że spam się nie powtórzy.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podawajcie błędnych informacji, jeżeli sami nic nie wiecie. Gówno prawda, że serwer ruszy za 1-2h. Nie obchodzą mnie wasze wyposażenia postaci na serwerze, ani też to, iż macie zamiar zmieniać serwer jeżeli ten padnie. Poczekajcie do cholery cierpliwie i nie poszerzajcie zbędnego spamu.

Nie wiem czy dobrze zrozumialeś, być moze dośc niejasnie to napisalem ale podałem info jakie wyczytalem na epvp chill to tylko gra ;]

Opublikowano

"we trying to fix the new Ports to active it and also we going to make new RDF to game wont be down anymore its just gonna take time from us .. thanks for visit"

Najnowsze info od TopSro. Pozdrawiam

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

Online, online ale dzisiaj będą starszne lagi do jutro (2 maszynę bd odpalać) GM pisał przed chwilką, że jutro ostatnia inspa ( to się okaże :D) i serv będzie 24/7 pozdrawiam.

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumialeś, być moze dośc niejasnie to napisalem ale podałem info jakie wyczytalem na epvp chill to tylko gra ;]

Nie, to nie jest gra, to jest forum. Jestem ciekaw kto napisał takie info, pewnie tak samo ogarnięta osoba jak i Ty. Wypisujecie głupoty, że serwer jest atakowany przez PlaySro, a później chodzą plotki niepotrzebnie. A piszecie tak, gdyż PlaySro cieszy się ogromną popularnością i pierwsze co wam przychodzi do głowy to właśnie ten serwer.

Shake, wejdz sobie w temat top sro przeczytaj jakies 139 stron i sobie znajdz bo ja nie mam zamiaru ci tego pokazywac pod nosek :*

No proszę Cię, nie rób z siebie kogoś wielkiego... Bo na elite pewnie piszą sami GM-owie i hakerzy, prawda? :)

Opublikowano

Nie, to nie jest gra, to jest forum. Jestem ciekaw kto napisał takie info, pewnie tak samo ogarnięta osoba jak i Ty. Wypisujecie głupoty, że serwer jest atakowany przez PlaySro, a później chodzą plotki niepotrzebnie. A piszecie tak, gdyż PlaySro cieszy się ogromną popularnością i pierwsze co wam przychodzi do głowy to właśnie ten serwer.

Nic a nic nie wsomnialem o otakach ze strony PlaySro ;] wyczytalem to na elite a że tam wypowiadają się game masterzy i game admini to podzielilem sie z wami tą wiadomością tu na mpc, każdy moze sie pomylic ale to nie oznacza że odrazu trzeba tak po nim jezdzic pozdro.

Opublikowano

Panowie pokłócić się o to czy server jest atakowany (przez PlaySro), czy też nie jest to można na GG. Takie kłótnie nic nie wnoszą do danego tematu. Dziękuję i przepraszam jeśli kogoś bardzo tym uraziłem, ale takie jest moje zdanie pozdrawiam.

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

Nic a nic nie wsomnialem o otakach ze strony PlaySro ;] wyczytalem to na elite a że tam wypowiadają się game masterzy i game admini to podzielilem sie z wami tą wiadomością tu na mpc, każdy moze sie pomylic ale to nie oznacza że odrazu trzeba tak po nim jezdzic pozdro.

Ja po nikim jeszcze nie jeżdżę.

Opublikowano

GM pisał, że serv off na 10 min bo chciał sprawdzić (i zapewne od razu naprawić buga jakiegoś) ale jakoś mu to się trochę wydłużyło.

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

To jest jedna z zasad prywatnych serwerów, jeżeli GM pisze, że serwer będzie offline na 10minut, znaczy to, że będzie offline przez godzinę minimum.

Opublikowano

ja czesto nie moge sie zalogowac, lecz przez to ze codziennie sa inspekcje, ktore trwaja po pare godz... Ja sie pytam czy to jest beta?

Jest to naprawde denerwujace... Czy oni nie widza, ze przez to traca, co kazda inspekcje, kolejnych graczy? Jezeli tak dluzej bedzie tez odejde, pomimo tego ze to calkiem spoko serwer, gdyby nie te czeste offy i czasami lekkie lagi powiedzialbym, ze to jeden z najlepszych serwerow na jakich gralem, a na paru juz sie gralo;p

Opublikowano

Powiem to samo co Arion server the best lecz te offy mnie juz tez denerwują.Człowiek chce sobie tu pograc a niemoże Jak gm pisze ze bedzie 24/7 to dlaczego tak niejest?

Opublikowano

mnie tez to denerwuje szczegolnie dlatego ze starcilem czas na wygrywaniu Legend set

to nie jest beta

podobno oni maja otwierac 2 server

Q: How do we know you won't corrupt your server?

A: I have many other things to do rather than play my own server, I am beginning development of my second server right now as well, no time to play my own server.

Opublikowano

@up

niech najpierw ogarnia dobrze pierwszy potem moga myslec o otwieraniu nastepnego serwera.

Rezygnuje nie ma sensu grac przy serwerze otwartym 8 godz dziennie.

Sciagam teraz serwer bardzo podobny praktycznie wszystko to samo i tez pare dni temu wystartowal. Link do strony glownej jakby ktos byl zainteresowany:http://www.eagle-sro.com/

Opublikowano

zapewne bedzie to samo co z pierwszym troche postoi a potem of/on/of/on mnie interesuje kiedy ten bedzie on:)

Wydaje mi sie ze juz nie postawia go juz, dlatego rozgladam sie za innymi;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...