Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TopSro Online | 100 Cap | Skills D11 |Custom Items| 10K Silk | PvE/PVPFUN Server

FiShWiFe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlasnie cos jest nie tak... oby to naprawili inaczej pierdole tego calego silka 4 dni siedzenia w popie i wbijaniu seta na +10 =.=

Opublikowano

wczoraj byl bug z magic popem i dlatego kazdy latwo wylotowal calego seta, dostajesz co 3 dni 10k silkow jeszcze zle ze musisz siedziec w popie? no to won nikt Ciebie tutaj na sile nie trzyma.

1.Warto zaczynać grę tutaj?

2. Ile jest przeważnie osób online?

3.Czy są jakieś bugi?

4.Gm Ogarniety?

5.Ile stoi już ten server?

6. Jak wygląda sytuacja z graczami ?Dzieciaki,czy ktoś tam rozum ma ?

1. Sprawdz sam

2. Wczoraj wieczorem bylo 700

3. Raczej nie

4. Ujdzie

5. Tydzien

6. Daja rade ( za rasizmy ban )

Aktualnie serwer jest atakowany przez PlaySRO tak wiec trzeba poczekac az sie z tym uporaja czyt. lepszy ddos shield. Ogolnie serwer jest fajny ale wczoraj zrobili motyw ze nie mozna sprzedawac gold coinsow jedynie trzymac je na wlasnym koncie co jest do dupy bo ufarmienie 500 na bron czy 400 na czesc seta troche bedzie trwac ale jak tylko ruszy forum serwera to zrobie temat w ramach protestu i mam nadzieje ze spora ilosc osob sie pod tym podpisze tak wiec moze odbinduja te coiny to wczesniejszego stanu.

Opublikowano

PlaySro atakuje? Masz na to jakieś dowody ,że oczerniasz od tak serwer. Zastanów się po co by to mieli robić obecnie są najpopularniejszym serwerem - tyle ludzi u nich gra i mają się przejmować jakimś serwerem ? Zapodaj nam jakieś dowody.

Opublikowano

masz racje Sh4ke ale zapewne nie chca zeby jakis inny serer byl lepszy od nich NIE OSKARŻAM ICH O ATAKOWANIE INNYCH SERVERÓW

P.S To jest Tylko moja teoria

chociaż nie powiedział bym ze play sro atakuje

przed inspekcja servera mialem strasznie duzo lagow moze teraz je fixuja

Opublikowano

Przyjme ludzi do gildii PolishElite!

Szukamy ludzi do wspólnej gry, dla nowych graczy oferuję taxi bow'em full STR fire/cold do nawet 90 lvla!

Planujemy różne rajdy, polowania na unique's i inne zabawy!

Zainteresowanych proszę o Prywatną Wiadomość lub szept w grze pod nick humannus !

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Udało mi sie wbic na forum cos takiego maja w home Page:\

Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: WIN-B8AA09BMR1S\SQLEXPRESS in C:\AppServ\www\inc\connection.php on line 9

Bağlantı sırasında hata oluştu

Niewiem co to jest ale niewyglada najlepiej:P

Opublikowano

Dolar87 o czym ty mówisz na epvp*? Bo tutaj widzę ,aż 2 strony , jak pisałem nie wierzę w to że playsro ddosuje , mają taki zysk ze swojego serwera , że zwisa im że jakiś serwer ma 500+ graczy, bo i tak wcześniej czy później padnie. Jeżeli masz mi zamiar podać cytat jakiegoś gościa z epvp* to dziękuję , chce konkretnych dowodów. Troszkę się uniosłem , ale denerwuje mnie bezpodstawne oczernianie serwera.

Opublikowano

jak padnie to nie gram juz w silka mam inne sprawy do roboty ;] , zrobiłem seta sun +9/10/11 2h sun +13 i dupa ma byc ? -_- to pozdro :D

Opublikowano

Spokojnie, na elitepvp cały czas toczy się rozmowa na ten temat, mają problemy z tym fakt ale jednak to server z darmowymi silkami wiec puki co tylko admini wlozyli kase na server i zabezpieczenia, w ciągu 1-2 godzin server ruszy ;]

Opublikowano

Nie podawajcie błędnych informacji, jeżeli sami nic nie wiecie. Gówno prawda, że serwer ruszy za 1-2h. Nie obchodzą mnie wasze wyposażenia postaci na serwerze, ani też to, iż macie zamiar zmieniać serwer jeżeli ten padnie. Poczekajcie do cholery cierpliwie i nie poszerzajcie zbędnego spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...