Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diana - Pogarda Księżyca

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się bo wydaje się być hybrydą, a chyba ostatnią był skarner.

Skille trochę podobne do istniejących postaci:

passive: trochę passyw jaxa i umiejętność bierna z ulta.

q: podobne do q jayce.

w: ewidentnie ahri tylko, że tarcze daje.

e: darius tylko, że obszarowe.

r: ult kassadia ?

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz dam edita i wstawie opinie , już jest na PBE i przetestuje ją sobie :P

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dokładnie musze ją sprawdzic czy oplaca sie wydac 6 tysi :)

Ach te patche na PBE CZA czekac :P

Mowcie czy bedziecie ja kupowac bo sam juz nie wiem :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Ja i tak wole Zyre dobry dmg aoe i zatrzymanie przeciwnikow Rozpierd@la system :0

Najlepsza postac na dominion moze sama bronic pkt przed 3 osobami :0

Opublikowano

Ja ją kupuje bez dwóch zdań.

Od dawna czekałem na dobrego junglera AP.

Ganki będą sukcesywne i ten refr. na ulti po prostu genialny.

Opublikowano

postac dobra szczegolnie ulti (12 sec cooldown jezeli nie ma cienia czy tam swiatla) 0 cooldown z cieniem

pasyw bardzo dobry (na wyzszych lvl maskara ja bilem z tego po 600) q takie sobie , w calkiem nawet cos w stylu morde a w na 5 55% slow i do siebie

postac dobra zalezy dla kogo mi one nie przypadla do gustu

­

Opublikowano

O kur*** Wbijam na globala :D i zbieram ip postac wykurwista nie moge sie doczekac juz mam 4k chyba zdaze dozbioerac :)

pzdr

Opublikowano

Amika dawno nie w temacie....

Juz riot wyjasnil ze to bedzie AP jungler jak juz ktos chce to AP solo top

btw. Support nie zaczyna teamfightow..., chyba ze to np allistar robiony 75% pod tanka, lub solo top w stylu offtanka itp...

Next usuelles champ omg

Useless to jestes ty.

Zaden Champ nie jest useless.

Juz pisalem ze Diana <3:) Będzie moja :P

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Ja wiedziałem że to będzie ap i dobrze brakuje w tej grze ap tanków bo praktycznie nie ma większość co ma dmg od ap idzie w 100 % tanki bądź ad więc . Oby byłą op

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Championy co 2 tygodnie, a jest biedna Karma nadal useless ;/

Wiele champów jest troche zapomnianych, RIOT powinnien też się skupić na tym.

Diana fajne ulti, jak shen <3

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Championy co 2 tygodnie, a jest biedna Karma nadal useless ;/

Wiele champów jest troche zapomnianych, RIOT powinnien też się skupić na tym.

Diana fajne ulti, jak shen <3

Karma useless ? Może dla ciebie jak nie umiesz grać ona carruje grę.

Diany ulti nie jest jak Shena bo grałem nią już uli Shena to teleport(globany) do sojusznika,a Diana ma ulti do przeciwnika jak Akali.

Od siebię mogę dodać że najlepsze ma late przy pasywie mając 160AD i 364 AP (około) co trzeci atak zadaje około : 650 DMG.

Gdy nią grałem to też mnie wkurzało że używałem E, ponieważ myślałem że zadaje dmg.

Jest dla mnie instabuy jednak jeszcze nie wiem czy w paczce ze skórką.

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

W lolu nie istnieje postać usseles.... To, że ty nie umiesz czymś grać i feedujesz, to ktoś inny może taką postacią carrować grę. Myślę, że Dianą fajnie się będzie grało.

Opublikowano

Potwierdzam że nie ma Żadnej postaci Useless, każda jest do czegoś potrzebna . A co do Diany myślę że to będzie AP Mider/Solotop (Coś w stylu Akali)

Zamiast co 2tyg postacie mogli by częściej dodawać nowe skórki na miarę Cybernetycznego Ezraela :) (Pomyślcie jak wyglądałby cybernetyczny Maokai :D)

Opublikowano

Potwierdzam że nie ma Żadnej postaci Useless, każda jest do czegoś potrzebna . A co do Diany myślę że to będzie AP Mider/Solotop (Coś w stylu Akali)

Zamiast co 2tyg postacie mogli by częściej dodawać nowe skórki na miarę Cybernetycznego Ezraela :) (Pomyślcie jak wyglądałby cybernetyczny Maokai :D)

Dochodzi taka skorka dla waszje widamosci

bedzie mechaniczny cho gath , inne efekty skillo, taniec (bardzo fajny muzyke puszcza)

­

Opublikowano

Mylicie się są postacie useless, bo gdyby nie było żadnej takiej to Riot by nie wydawał żadnych poprawek. Wyobraźcie sobie nawet teraz taką Evelynn - nadal jest słaba i nigdy jeszcze nie widziałem dość dobrej na 1700+ elo. Co do Diany to nie koniecznie będzie to AP, według Phreaka pewnie będzie w jungli i będzie "tons of damage" :D no i oczywiście trinity force do każdego championa, jak to Phreak nakazał.

Diana będzie miała różne buildy, wkrótce się okaże, który będzie tym lepszym.

Czekam na kolejny patch z niecierpliwością :D Ale i tak pewnie nie dam rady jej wybrać, bo się rzucą na nią jak na kiełbasę - z resztą Ameryki nie odkryłem... zawsze tak jest.

"Know Your Place"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...