Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diana - Pogarda Księżyca

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o nowym bohaterze Dianie ?

info;

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/zwiastun-bohatera-diana-pogarda-ksi%C4%99%C5%BCyca 

według mnie wygląda ona na kolejnego ad carry

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za dużo powiedzieć nie można, bo mamy tylko historyjkę i obraz jak wygląda.

Ale stawiam, że to będzie jakiś solo toper/jungler.

Opublikowano

Będzie miała związek z Irelią.

Wyczuwam offtanka

(zrobili by jakiegoś tanka czy supporta ,bo ich tak mało -.- )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

mogliby sobie odpuścić nowych championów co 2 tyg. troche to bez sensu no ale cóż kasa się liczy. właśnie dostaliśmy zyre a tu już nowy champion nadchodzi

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

takie tematy sa troszke bezsensu skoro dali nam tylko obrazek ;/ pewne jest to ze jest melee ale armor wyglada jak dla postaci ap (lol).

@eMode

ale z historyjki wynika ze diana nie lubi leony :P.

Opublikowano

na pewno nie ad carry jak ma miecz

chociaż draven .... ale wątpie

czuje mocnego off tanka pod dmg lub jakąś hybrydke typu jax , zobaczy się jutro pewnie już na PBE będzie

NJxbd4x.png

Opublikowano

A mi sie wydaje, ze ona bedzie znikala, skoro pisze, ze ukrywala sie w cieniach. Po za tym RIOT pewnie dlatego nerfil oracla :D

Opublikowano

może będzie znikać w krzakach na parę sekund lub mieć jakiś pasyw który sprawi że zaatakowani przeciwnicy oślepną i jej nie widzą :D

nie wiem można by nad tym spekulować wieczność zobaczymy jak wyjdzie opis skili

NJxbd4x.png

Opublikowano

"Natchniona mocą księżyca bohaterka rzuca się w wir walki, z wściekłością rozdając ciosy swym księżycowym ostrzem"

Zaden Ad carry nie rzuci sie w wir walki wiec wypisz wymaluj druga irelia off tank solotoper.

Opublikowano

Dopiero co Zyre kupiłem, a oni mi wyskakują z nową bohaterką.

No wariaci po prostu ;_;.

Co do niej to myślę, że to będzie offtank z niezłym dmg, coś jak Irelia może..

Pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Moim zdaniem powinni się wstrzymać z nowymi postaciami, a zrobić wreszcie jakąś mapę, bo co mamy tylko 4 do dyspozycji.

Co do postaci to coś w kierunku Irelii na pewno tak jak wszyscy piszą.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...