Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diana - Pogarda Księżyca

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisali, powinna być jutro, bo dziś Riot ma jakieś problemy.

Drobna korekta - powinna być dziś ale będzie jutro bo Riot ma jakieś tam problemy

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli mialem rację :)

Ja myślę, że to bedzie wojownik walczący mieczem z daleka i będzie miała mało hp ale dużo i pewnie też hity słabe ale dobre. Mogę się mylić.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Nie miałeś racji bo to co napisałeś jest bez sensu " będzie mieć mało hp a dużo" "hity słabe ale dobre" WTF

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja myślę, że to bedzie wojownik walczący mieczem z daleka i będzie miała mało hp ale dużo i pewnie też hity słabe ale dobre. Mogę się mylić.

36i8sg.jpg

Co tu do czego ?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Co mylić , ale co to ma znaczyć ? "będzie miała mało hp , ale dużo " "hity słabe , ale dobre" ?wtf?!

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Faktycznie mogliby odpocząc od robienia postaci... -.- Jezu jak ja zaczynałem grac w lola... to nie bylo takiego wyboru... Mogliby zrobic 2 postacie na raz... ale raz na np. 2 miesiace...

bo juz jest ok. 100 postaci xD To mnie rozwala...bo chce kupic postac ale gdy dowiaduje sie ze ma wyjsc nowa to zostawiam na nia pieniadze... i okazuje sie ze jest ona gowniana xD wiec czekam na nastepna... i tak w kołko -.-

Pozdro

Opublikowano

Dobrze Riot robi niektórzy mają już wszystkie postacie ,albo niektórym po prostu nie pasują niektóre.

Umiecie czytać to jest wojowniczka .

dzierżąc jej ostrze półksiężyca i uwalniając energię Księżyca z bezlitosnym okrucieństwem.

Jest onieśmielony przez ciemności nocy, (...) aby ukryć się w cieniu, na pewno, jakie należy wyciągnąć z tego rycerza Księżyca i jej nieustannego dążenia do zemsty.

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Moim zdaniem to wojowniczka ktora walczy mieczem z daleka

Jak dla mnie to jest trochę bez sensu : P

Jak można walczyć mieczem z daleka? :)

Opublikowano

postać wygląda zajebiście

zaczynamy zbierać ip .

a co do niej to będzie z pewnością jakiś offtank lub jungler

a tak patrząc na to zdjęcie przypomina mi trochę akali ;]

Opublikowano

hmmm... ja tu wyczuwam junglera ap, cos w stylu maokai/nauti tylko bardziej mobilnego i z wiekszym burstem, ale bez tak twardego CC

Umiejętności:

• Ostrze Księżycowej Poświaty (bierna): Diana ma przyspieszoną prędkość ataku. Co trzeci cios rozcina pobliskich wrogów, zadając im dodatkowe obrażenia magiczne.
  • Cios Półksiężyca: Diana wykonuje zamach ostrzem, tworząc pocisk księżycowej energii w kształcie łuku, który zadaje obrażenia, a następnie wybucha.
  • Księżycowa Kaskada: Diana tworzy trzy orbitujące kule, które wybuchają w zetknięciu z wrogami, aby zadać obrażenia obszarowe. Otrzymuje także tymczasową tarczę absorbującą obrażenia. Tarcza odnawia się, gdy wszystkie trzy kule wybuchną.
  • Zew Księżyca: Diana przyciąga i spowalnia wszystkich wrogów w pobliżu.
  • Lunarny Skok (superumiejętność): Diana teleportuje się do wroga i zadaje mu obrażenia magiczne. Lunarny Skok nie ma czasu odnowienia, jeśli użyty zostaje do teleportowania się do celu trafionego Światłem Księżycowym.

Opublikowano

hmmm... ja tu wyczuwam junglera ap, cos w stylu maokai/nauti tylko bardziej mobilnego i z wiekszym burstem, ale bez tak twardego CC

Umiejętności:

• Ostrze Księżycowej Poświaty (bierna): Diana ma przyspieszoną prędkość ataku. Co trzeci cios rozcina pobliskich wrogów, zadając im dodatkowe obrażenia magiczne.
  • Cios Półksiężyca: Diana wykonuje zamach ostrzem, tworząc pocisk księżycowej energii w kształcie łuku, który zadaje obrażenia, a następnie wybucha.
  • Księżycowa Kaskada: Diana tworzy trzy orbitujące kule, które wybuchają w zetknięciu z wrogami, aby zadać obrażenia obszarowe. Otrzymuje także tymczasową tarczę absorbującą obrażenia. Tarcza odnawia się, gdy wszystkie trzy kule wybuchną.
  • Zew Księżyca: Diana przyciąga i spowalnia wszystkich wrogów w pobliżu.
  • Lunarny Skok (superumiejętność): Diana teleportuje się do wroga i zadaje mu obrażenia magiczne. Lunarny Skok nie ma czasu odnowienia, jeśli użyty zostaje do teleportowania się do celu trafionego Światłem Księżycowym.

Nie filozofuj , Riot podał już informacje że to JEST Ap jungler.

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Myślę ,że ta postać będzie zmieniała płeć i tym samym dezorientowała przeciwników. Np. Idzie sobie przez pustynię nagle widzi Smoka SHAKALA no i go wali a tu nagle Mundo pifpaf bum wziummm i ucieka nagle zmienia płeć i staje się mężem Munda, razem mają rodzine i dom, i dzieci prosiaczki. I oni w ogóle super taki wzium, że głowa mała ale nie wiem , nie wiem może to będzie coś w stylu Barona.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

to moze byc kolejny usseless jak fiora xD.

Ussels to ty jesteś i nie wypowiadaj się więcej na temat postaci.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...