Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzowie Haxballa - Turniej 1 vs 1

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MPC: ostapkowicz15

Nick w grze: SoranotPL

Doświadczenie: Tak

Czemu:Lubie sobie w to pograć

Już są ostatnie mecze, zapisy zakończone na początku sierpnia były już.

Opublikowano

Haha. Nie no gratuluje organizacji. Nie dostałem żadnego pw z informacją o meczu. Proszę o powtórzenie meczu z Bambosem... Nie wiem jak miałem wbić bez linku.

Bambos może po prostu się boi? :)

@Edit Oskarżam tu Bambosa, nie Raaya.

@Down przeszedł przez w/o bo nie zostałem powiadomiony.

Opublikowano

Mi Ray wczoraj pisał o meczu a nie meczach, powiedział że TMM ma bana więc nie musi mnie być a z tego co widzę bambos przeszedł przez w/o.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Mi Ray wczoraj pisał o meczu a nie meczach, powiedział że TMM ma bana więc nie musi mnie być a z tego co widzę bambos przeszedł przez w/o.

Tak, napisałem. Również zaktualizowałem dzisiaj tabelkę, w której nie było jeszcze meczu Bambos z Tobą, jednak po kilkunastu minutach napisał mi, że jest do poprawy tabelka, bo Ciebie z TMM nie było, także nikt nie przechodzi, powiedziałem mu również o tym, że TMM ma usunięte konto i żeby Dash przeszedł dalej, dostałem wiadomość, by to zedytować ponieważ nie zjawił się, próbowałem go przekonać, jednak nie udało się, pogadaj z nim, może zgodzi się na powtórke i rozegracie mecz.

Haha. Nie no gratuluje organizacji. Nie dostałem żadnego pw z informacją o meczu. Proszę o powtórzenie meczu z Bambosem... Nie wiem jak miałem wbić bez linku.

Bambos może po prostu się boi? :)

Link został podany na pw oraz na gg pisałem do Ciebie, nie zjawiłeś się, napisałeśmi po kilkunastu minutach po zakończeniu meczów i sięspytałeś czy w/o, więc i tak byś nie wbił ponieważ obserwowałem czy wbiłeś na mpc/gg/mc.

Opublikowano

Wysłaliśmy wczoraj od której będą mecze.

Ci co się nie stawili trudno , wasza strata.

PW było wysłane dzień przed rozpoczęciem meczu a powinien 2h .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

to w końcu co ze mną bo już po prostu nie ogarniam? jak ktoś chce to mogę nawet kopię pw podać, podobno przeszedłem dalej a nawet nie dowiedziałem się kiedy kolejny mecz, naprawdę macie super organizację i to trzeba przyznać.

fs_overall.png

Opublikowano

Kurwa ale nieogarnięty konkurs. Żadnego info nie dostałem admini i globale mogą sprawdzić moje PW.

Nic żadnego info... i nawet sam Antix miał ze mną grać i nie przeszliśmy bo nie dostaliśmy info? haha

Opublikowano

Wysłaliśmy wczoraj od której będą mecze.

Ci co się nie stawili trudno , wasza strata.

PW było wysłane dzień przed rozpoczęciem meczu a powinien 2h .

Jasne, jasne... Żadnego pw nie dostałem więc mi tu bajeczek nie opowiadaj.

Jak widzę nie tylko ja nie dostałem info. Jak nie umiecie robić konkursu to nie róbcie. Raay jak sam robi to jest ogar.

Opublikowano

jakby kogoś jeszcze to interesowało,

http://scr.hu/37h/sweto

http://scr.hu/37h/2g7yr

jbc to rezygnuje z tego bo szkoda czasu, moglibyście mnie usunąć z tabeli ale przecież nie jestem na niej uwzględniony nawet.

fs_overall.png

Opublikowano

Kurwa ale nieogarnięty konkurs. Żadnego info nie dostałem admini i globale mogą sprawdzić moje PW.

Nic żadnego info... i nawet sam Antix miał ze mną grać i nie przeszliśmy bo nie dostaliśmy info? haha

Dostaliście info na pw - obaj się nie zjawiliście, nie miejcie pretensji do mnie, Bambos co chwile wszystko zmienia ... robię to co mi każe ja tylko jestem jego ,,podwładnym'' w tym konkursie.

Opublikowano

Dostaliście info na pw - obaj się nie zjawiliście, nie miejcie pretensji do mnie, Bambos co chwile wszystko zmienia ... robię to co mi każe ja tylko jestem jego ,,podwładnym'' w tym konkursie.

Powiedz jakiemuś globalowi lub adminowi żeby sprawdził czy dostałem wczoraj na PW wiadomość. A dowiesz się, że nic nie ma!

Widocznie albo turniej jest ustawiony, albo nic nie wysyłaliście albo coś nie działa z wysyłaniem wiadomości z twojego konta :)

A bym zapomniał. Dostałem info tylko raz 6 sierpnia widziałem to i byłem gotowy ale się okazało, że osoby po prawej stronie z tabeli graja w innym terminie.

@down

hmmm... to masz na prawdę dobry sposób :) I wgl nie siedze 24 h na kompie i nie jestem w stanie przeczytać wiadomości w 2h.

W takim razie według mnie cały konkurs jest nie uczciwy bo połowa osób przeszła nie grając mecza :) .

Opublikowano

Powiedz jakiemuś globalowi lub adminowi żeby sprawdził czy dostałem wczoraj na PW wiadomość. A dowiesz się, że nic nie ma!

Widocznie albo turniej jest ustawiony, albo nic nie wysyłaliście albo coś nie działa z wysyłaniem wiadomości z twojego konta :)

A bym zapomniał. Dostałem info tylko raz 6 sierpnia widziałem to i byłem gotowy ale się okazało, że osoby po prawej stronie z tabeli graja w innym terminie.

Otrzymaliście wiadomośc, nie zjawiliście się w przeciągu 2h i nie odczytaliście pw, to ja usuwałem wtedy, bo tak miałbym z 300 wiadomości konkursów a wole mieć porzadek :c.

Opublikowano

Nick na MPC

ηajsik

Nick w Grze

Najsik

Doświadczenie w grze:

Średnio. 2/3 miesiące z przerwami.

Dlaczego chcę wziąć udział w konkursie

Bo chcę nagrodę oO. ;]

naajsik.png

Opublikowano

Nick na MPC : maximus1234113

Nick w Grze : TheStachu

Doświadczenie w Grze : Tak

Dlaczego chcę wziąść udział w konkursie : Bo chcę . lubię tą grę i lubie rewalizować B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...