Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BOT - RTDBot+ - With Treasure Hack

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem tak i nic nie działa, instrukcja napisana przez gimbusa który nie zna ortografii.

Proszę napisać w czytelnym języku krok po kroku.

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

możecie mi to wszystko wytłukmaczyć zrobicie SCREENY jak wszystko zrobić lub FILMYK PROSZĘ WAS BĘDIZECIE mieli LAJKA :)

Zrobiłem tak i nic nie działa, instrukcja napisana przez gimbusa który nie zna ortografii.

Proszę napisać w czytelnym języku krok po kroku.

Pozdrawiam,

Wszystko jest dobrze wytłumaczone, widocznie te forum nie dla was. PAJUR uważaj na słowa "gimbusa".

Opublikowano

Masz podane wszystko jak na tacy ale jak nawet teraz nie potrafisz tego zrobić to się lepiej za to już nie bierz....

Opublikowano

@Up

Ogarnij się bo w każdym temacie piszesz że Ci nie działa.....inaczej się już wytłumaczyć nie da.Rób tak jak napisane w temacie - masz tam wszystko i pamiętaj o rozdzielczości 800x600 i trybie okienkowym i działa na pewno.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

ThePro a powiesz co dokładnie zrobiłeś ? PROSZĘĘĘ

1. Wyłącz antywirusa na chwilę. (Antywirus może coś blokować - mi np. blokowało)

2. Włącz grę w rozdzielczości 800x600.

3. Jak będziesz przy wyborze kierowcy , to zminimalizuj grę, włącz bota i wciśnij STHI.

4. Wybierz kierowcę i wyjdź z kryjówki.

5. Pozbieraj diamenty.

6. Klikaj okienko z resetowaniem dni i potwierdzaj ( nie używaj przycisku "GO", ponieważ często zawodzi )

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Po rozszyfrowaniu i włączeniu w Windows XP oraz jako admin cheata oraz gry mod działa.

Dzięki.

Faktycznie, czasem to ma wpływ na niektóre aplikacje, ale u mnie to wpływu nie ma, na pewno nie zaszkodzi tak ustawić.

Pozdro.

Opublikowano

właśnie ja tak wszystko zrobiłem nie wiem mam jakąś STARSZĄ WERSJĘ czy co podacie LINK do NAJNOWSZEGO ?

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

Nie normalnie rozwala mnie ten gość.... <_<

Link do Bot'a:

http://www.gamefront.com/files/22037717/RTDBot__exe

Postępuj tak jak w pierwszym poście autor napisał i bedzie dobrze jak nie to Ty po prosu nie umiesz....

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

A jak ustawić tego Pro Mouse 2 , tak żeby klikał dość długo żeby wbił te 500+ dni , niby nagrywam ruchy ale on nie klika tego w grze.. mam prawidłowo bo 800x600 , proszę o pomoc!

Opublikowano

Hej ,zebrałem diamenty ustawiłem 350 i nacisnąłem GO .Coś tam klikało ,ale dni ciągle było 120 ... Wkurzyłem się wyłączyłem grę ,włączam patrzę 42lvl 600 000 kasy xD

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Witam

Możliwe, że to nie miejsce na tego typu sprawy ale jest to wynikiem zastosowania wyżej wymienionego hacka. Gra sie odpala i brak obrazu - co zrobic ?? Odinstalować i zainstalować gre jeszcze raz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...