Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BOT - RTDBot+ - With Treasure Hack

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra nie spamujcie że nie działa dziś wieczorem lub jutro rano ktoś wrzuci nowego działającego hacka

Myślę że temat trzeba zamknąć bo hack już nie działa !!!

Opublikowano

mam problem bo klikam GO i nic nierobi sam musze klikać za pomoc dam lajka :)

Witaj jak już wspomniałem w temacie [odśwież i przeczytaj punkt "uwaga"] ten przycisk go mało kiedy działa, najpewniejsze jest klikanie, choć ja to robię programem, który za mnie sam klika "Mouse Recorder Pro 2" . Pozdro.

Opublikowano

Niestety ale mi nie dodaje kasy. Sam lvl, zrobiłem nowego kierowce potem nowe konto i nic. Zawsze dodaje tylko lvl. Po prawej stronie (zielona ikonka) dodają się dni ale jak są te niby karty to piszę -1 dni. Proszę o pomoc.

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

Niestety ale mi nie dodaje kasy. Sam lvl, zrobiłem nowego kierowce potem nowe konto i nic. Zawsze dodaje tylko lvl. Po prawej stronie (zielona ikonka) dodają się dni ale jak są te niby karty to piszę -1 dni. Proszę o pomoc.

Najpierw Wyłącz antywirusa i zaporę. Zapora może blokować wszelkie połączenia mi się to zdarzyło.

1. Włącz grę

2. Zaloguj się i kliknij graj, gdy dojdziesz do kierowcy nie wybieraj, następnie zminimalizuj grę, uruchom hacka i kliknij STHI [wartości nie zmieniaj].

3. Wejdź do gry, wejdź do kryjówki i wyjdź z niej a następnie znowu zminimalizuj grę i w hacku kliknij RTDH.

4. Pozbieraj diamenty a gdy już wszystkie zbierzesz wyskoczy ci okienko i kliknij po lewej stronie w nim "RESETUJ DO DNIA 1", i powtórz ten reset 500 razy, tyle wystarczy, stan dni możesz sprawdzać przy ikonie diamentu po prawej stronie z każdym kliknięciem w RESET do 1 DNIA liczba dni powinna wzrastać i jak będziesz miał już 500 to wyłącz grę ALT+F4 lub manager zadań, restart etc.. Ja używam do klikania programu Mouse Recorder Pro 2, ale ty 1 raz sobie poklikaj trwa to nie więcej niż 20-30min. Jak będziesz mieć problemy to pisz. NIE KLIKAJ PRZYCISKU GO.

Pozdro..

Opublikowano

a czy jak sie wcisnie "go" to cos sie dzieje

Przycisk go nie działa poprawnie.

Ok zadziałało ;D Za tym 3 razem. 503 dni, dostałem 9.3 miliony.

Daj lika jak możesz :)

ale jak ?

Przeczytaj dokładnie instrukcje, i zrób wszystko co w instrukcji, musisz mieć gdzieś błąd.

Opublikowano

no to jak ? ma ktoś już bana na upewnienie czy działa :) ? Kurcze szkod

a bo gra się nudzi

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Up Bana raczej nie dostaniesz bo BB ma nas gdzieś,no chyba że większa liczba graczy zacznie tak robić to mogą czasem polecieć bany - nie mówcie że nie bo tego nie wiesz.

Joj bot działa i to dobrze,ale nie wiem czemu macie problem z przyciskiem GO - przecież to wybraniu dni i wciśnięciu przycisku bot sam za nas nalicza dni,a po skończonym procesie wywala komunikat że zakończono.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Up Bana raczej nie dostaniesz bo BB ma nas gdzieś,no chyba że większa liczba graczy zacznie tak robić to mogą czasem polecieć bany - nie mówcie że nie bo tego nie wiesz.

Joj bot działa i to dobrze,ale nie wiem czemu macie problem z przyciskiem GO - przecież to wybraniu dni i wciśnięciu przycisku bot sam za nas nalicza dni,a po skończonym procesie wywala komunikat że zakończono.

Ja ustawiłem 600 DNI i czekałem 30min z moich obliczeń tyle powinno wystarczyć, ale nic to nie dało, więc zacząłem klikać programem.

Opublikowano

wytłumaczy ktoś po ludzku co za program :) będzie like :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...