Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BOT - RTDBot+ - With Treasure Hack

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3181713.png

Nowy Treasure Hack V.2 działa od 26/07/2012r. do wbijania lvli i kasy oraz umiejętności

Ten Hack to najlepszy sposób na szybkie zdobycie KASY wysokiego LVL'U, punktów umiejętności oraz CZĘCI - w garażu.

Stąd pochodzi hack:

http://www.elitepvpers.com/forum/need-speed-world/2023144-new-26-07-2012-rtdbot-treasure-hack.html

DOWNLOAD:

http://www.gamefront...717/RTDBot__exe

3193827m.jpg

WERSJA V.2.5. - RÓŻNI SIĘ TYLKO INTERFEJSEM ANGIELSKIM POPRZEDNIA WERSJA BYŁA ROSYJSKA - DZIAŁA TAK SAMO JAK V.2

http://www.gamefront.com/files/22059694/RTDBot_v3_exe

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/4b1a52e353a9b1267121158fb0e70fd11263abc93e49ed97e95117c1e88ebed2/analysis/1343303169/

INFO-ORYGINAL:

STHI - Show Treasure Hunter Icon

RTDH - Reset Treasure Day Hack

1) Start the game and SET 800x600

2) Start the RTDBot + activated bypass with bot

3) In the bot press STHI, now on the map shows the location of the Treasure (you need enter and exit from garage)

4) Activate RTDH, and collect all the Treasure

5) When you get the 15th, click "GO" in the bot.

Po Przetłumaczeniu przez google:

STHI - Pokaż Treasure Hunter Ikona

RTDH - Reset Hack Day Treasure

1) Uruchom grę i SET 800x600

2) Uruchom RTDBot + aktywowany obwodnicy z bota

3) W bot prasowej STHI, teraz na mapie pokazuje lokalizację skarbu (musisz wejść i wyjść z garażu)

4) Aktywacja RTDH, i zebrać wszystkie skarby

5) Po otrzymaniu 15th, kliknij "GO" w bota.

EDIT: SPRAWDZONE DZIAŁA!!!

INFO - INSTRUKCJA PO MOJEMU:

Najpierw Wyłącz antywirusa i zaporę. Zapora może blokować wszelkie połączenia mi się to zdarzyło. Zapora może wpływać na powiązania program na grę.

Kliknij prawy przyciskiem myszki na hacka i wybierz właściwości następnie zakładka Zgodność i na samym końcu ustaw otwieranie programu z prawami administratora. Jeśli dalej nie będzie działać ustaw uruchamianie programu w trybie zgodności z WINDOWS XP (service Pack 3).

1. Włącz grę

2. Zaloguj się i kliknij graj, gdy dojdziesz do kierowcy nie wybieraj, następnie zminimalizuj grę, uruchom hacka i kliknij STHI.

3. Wejdź do gry, wejdź do kryjówki i wyjdź z niej a następnie znowu zminimalizuj grę i w hacku kliknij RTDH.

4. Ustaw najniższą rozdzielczość 800x600 i włącz tryb okienkowy, tak aby ekran gry zawierał nie więcej niż 2/4 monitora.

5. Pozbieraj diamenty a gdy już wszystkie zbierzesz wyskoczy ci okienko, jak wszystko dobrze zrobiłeś do tej pory to powinien zadziałać przycisk GO, wpisz tam wartość 350 i kliknij GO, jeśli wszystko pójdzie dobrze to będziesz widział jak BOT sam klika i zwiększa liczbę dni.

Jeśli to nie wypali to zastosuj się do tego:

kliknij po lewej stronie w okienku "RESETUJ DO DNIA 1", i powtórz ten reset 350 razy, tyle wystarczy, stan dni możesz sprawdzać przy ikonie diamentu po prawej stronie z każdym kliknięciem w RESET do 1 DNIA liczba dni powinna wzrastać i jak będziesz miał już 350 to wyłącz grę ALT+F4 lub manager zadań, restart etc.. Ja używam do klikania programu Mouse Recorder Pro 2. Jak będziesz mieć problemy to pisz. Niektórym nie działa przycisk GO.

EDIT 2:

Na 50 LVL'U i koncie 6MLN gotówki zrobiłem 606 kliknięć, a otrzymałem za to

99999999999999 KASY!!!

Pełny magazyn części - > w tym części PLATYNOWE

ORAZ Pełny magazyn części umiejętności!!!

SUPER SPRAWA!!!

EDIT 3 - DLA NIEDOWIARKÓW

Na filmiku zwróćcie uwagę na osiągi i na ilość aut, auta które widzicie za boosty sam kupiłem wydałem 60zł :/ niestetyNa początku miałem 99999999 kasy ale wydałem na auta a części też dodałem [w tym platynowe] do tych aut i mają wysokie osiągi. Nie ma hacków na boosty. Po jutrze zrobię nowe klikanie i pokarze screen z 9999999 kasy oraz magazyn pełen części.

Sprawdźcie sobie czy macie SUPER części - PLATYNOWE! -

http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/

EDIT4 -NOWE KONTO

A więc zrobiłem 878 DNI od 3 lvl'u przy nowym koncie.

Dostałem 9999999 money oraz punkty umiejętności, pełne magazyny części i 50 LVL!

SCREENY:

3186854m.jpg

3194022m.jpg

3190950m.jpg

3191974m.jpg

3181734m.jpg

3178662m.jpg

3179686m.jpg

3184806m.jpg

3185830m.jpg

3182758m.jpg

3183782m.jpg

3170470m.jpg

EDIT 5 - Nowe Konto - za takie konto BAN Niemożliwy -

3157179m.jpg

152 DNI - 45 LVL - części - pkt. umiejętnośc - 1.277.510 kasy

Moim zdaniem 500 kliknięć spokojnie wystarczy na max kasy i 50 lvl

Po nabiciu 50 LVL'U warto opróżnić magazyn i za 24h powtórzyć operację aby mieć najlepsze części i lepiej ustawiać dużą liczbę dni ponieważ dostaje się coraz lepsze części, ja dostałem platynowe

POZDRAWIAM WSZYSTKICH CHEATERÓW!

EDIT 6 - UPDATE - VER. 2. - DZIAŁA! -

Moje najnowsze osiągnięcie 1000 DNI :D nowy hax dodaje 99999 kasy pkt. umiejętności oraz części i LVL, wszystko jest sprawne, tylko nie używajcie przycisku GO bo tak możecie czekać w nieskończoność najlepiej nabijać programem Mouse Recorder Pro 2.

Proponuję kupować pakiety kart za 50k w ten sposób dostajemy ogromne liczby nitro etc.

3196126m.jpg

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strasznie chaotycznie to wszystko jest napisane i z tego wszystkiego nie wiem tak naprawde do czego sluzy owy hack? Czy zbiera on nam sam diamenty czy hackuje zbieranie diamentow i w ciagu jednego dnia mozna zrobic np. 600 dzien poszukiwan? Prosze o wytlumaczenie.

94go1x.jpg
Opublikowano

Ludzie trzeba z niego korzystać w najgorszej rozdzielczości dziś właśnie go wypróbowałem i dostałem 99999999 mln kasy pełny magazyn części samochodowych i umiejętności.

TO DZIAŁA NA 100% sam sprawdziłem a napisałem chaotycznie bo się śpieszyłem. WAS TO OMINIE ALE INNI DO ROBOTY!!

NA PRAWDĘ WARTO PRZECZYTAĆ CAŁY TEMAT UWAŻNIE ŻEBY POTEM DOSTAĆ TYLE BONUSÓW!!! POLECAM!

Opublikowano

Ludzie trzeba z niego korzystać w najgorszej rozdzielczości dziś właśnie go wypróbowałem i dostałem 99999999 mln kasy pełny magazyn części samochodowych i umiejętności.

TO DZIAŁA NA 100% sam sprawdziłem a napisałem chaotycznie bo się śpieszyłem. WAS TO OMINIE ALE INNI DO ROBOTY!!

NA PRAWDĘ WARTO PRZECZYTAĆ CAŁY TEMAT UWAŻNIE ŻEBY POTEM DOSTAĆ TYLE BONUSÓW!!! POLECAM!

Aha... a wszystkie samochody za SB dostales? Nie ma takich hackow...

Edit Moze inaczej wrzuc fotke z ta kasa i tymi czesciami? Co ty na to?

94go1x.jpg
Opublikowano

Działa, nabija lvl i kase. Żadnych części nie dostaje.

W moim temacie jest to wytłumaczone. Części owe i skille masz w magazynie w kryjówce :). Autor olał temat.
Opublikowano

W moim temacie jest to wytłumaczone. Części owe i skille masz w magazynie w kryjówce :). Autor olał temat.

Nie olałem napisałem gdzie są części oraz twoim językiem skille [PUNKTY umiejętności] tak to się nazywa, czytaj uważnie..

Opublikowano

Mi w ogóle nie działa to coś.

Jak autor pokaże ss z tą kasą,częściami i umiejętnościami to uwierzę,bo na razie widzę że nic to nie daje.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

LOOOOOOOOL!!!!!

DZIALA :D

ciekawe tylko jeszcze kiedy bana wylape xD

ale dzieki ; d , potem juz nie moglem wyjsc z tego aby mi ciagle resetowalo i odpalam od nowa nfs , patrze ju 23 lvl a mialem 17 . ;d 150 tysiecy ; ) dzieeeeki

Opublikowano

Mi w ogóle nie działa to coś.

Jak autor pokaże ss z tą kasą,częściami i umiejętnościami to uwierzę,bo na razie widzę że nic to nie daje.

Już dodaje screeny i filmiki.

Na pewno administracja sie nie kapnie, że ktoś nabił w 1 dzień 50 lvl. Ban gwarantowany

Raczej marne szanse na Ban :)

No raczej wielkie szanse na ban,jeszcze do tego tak gotówka 999999999

Panie moderatorze zobaczymy wkrótce właśnie robię kolejne konto :D

Opublikowano

Ja nabiłem 50lvl i 4mln IGC 2 dni temu trainerem, mała szansa na bana, ponieważ administracja NFS World nie zwraca uwagi na tą gre, przynosi ona jedynie dochody (Na wyścigach i po mieście co chwilę ktoś lata na speed hacku).

1272247667773s.jpg

Opublikowano

O cholera to działa!! Potwierdzam!!

Dałem 122 dni i kliknąłem GO - potem sam zaczął klikać mi dni i odnawiać.Po restarcie gry mam 41 lvl i 1002540 kasy!! i 70 części w magazynie!! i masę skilli!!

No fakt działa to - zwracam honor.Nie trzeba samemu wciskać tego bo bot zrobi to za nas.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Wiem gdzie trafiają nagrody, ale ich nie ma w magazynie.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

mam pytanko na filmie miałeś 28 miejsc w garażu można wiedzieć jak je zdobyłeś ? bo też chciał bym więcej miejsc

Jak chcesz mieć więcej miejsc w garażu, to musisz je sobie kupić za boosty.

Jedno miejsce kosztuje 500SB.

Opublikowano

@topic popraw tam na samym początku, bo napisałeś:

"Z tąd pochodzi" a piszę się "Stąd" :D

Dzięki że mnie poprawiłeś. Jestem dyslektykiem :)

mam pytanko na filmie miałeś 28 miejsc w garażu można wiedzieć jak je zdobyłeś ? bo też chciał bym więcej miejsc

Więcej miejsc możesz dokupić za 500 boostów za 1 miejsce. W wyborze samochodów jest napisane "dokup nowe miejsce".

Wiem gdzie trafiają nagrody, ale ich nie ma w magazynie.

Najwyraźniej BUG Ci nie wyszedł.

Opublikowano

włączam GG jak ktoś niewierzy że to działa niech zrobi nowe konto poda mi PASSY wbije mu w 15 minut 50 lvl i cały magazyn części ULTRA

28263854

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...