Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BOT - RTDBot+ - With Treasure Hack

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi nadal nie działa zrobiłem to 10 RAZY innymi kierowcami i nadal nic weźcie nagrajcie FILMIK czy co i dajcie LINKA OK ? LUB WYTŁUMACZCIE ale dokładnie bo ja wszystko zrobiłem dobrze i nadal nic !!!! a jak biorę GO to mi się wyłańcza HACK

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

OMG co za nie ogary :

-Odpal Grę

-Włącz hacka

-Odpal te 2 opcje co tam masz

-zbierz diamenty

-ustaw ile ma wbić dni i naciśnij GO

Ważne!!

Rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy !!

Opublikowano

@up

Sam jesteś nieogarem tak to każdy umie tłumaczyć

- Włacz gre

- odpal hacka

- włacz którałs opcje

- zbierz diamenty

- Kliknij go !

Weź się ogarnij i jak taki dobry jesteś to to pardziej wytłumacz

yiWCsl1.png
Opublikowano

@up

Sam jesteś nieogarem tak to każdy umie tłumaczyć

- Włacz gre

- odpal hacka

- włacz którałs opcje

- zbierz diamenty

- Kliknij go !

Weź się ogarnij i jak taki dobry jesteś to to pardziej wytłumacz

Jak czytanie ze zrozumieniem jest za trudne dla ciebie do ogarniecia to nie musisz korzystac z tego haka. Masz wszystko ladnie opisane po angilesku i po polsku potrzebujesz moze wiecej jezykow ?

mr2xd.png
Opublikowano

@up

Chodzi oto że ja dawno w nfsw niegrałem i zapomniałem a ten hack zara i tak pewnie przestanie chodzić bo serwery zepsute nowy patch i po haku

yiWCsl1.png
Opublikowano

@up

Chodzi oto że ja dawno w nfsw niegrałem i zapomniałem a ten hack zara i tak pewnie przestanie chodzić bo serwery zepsute nowy patch i po haku

Juz byl patch i jest nowy hack wiec po tym nowym patchu wyjdzie tez pewnie nowa wersja wiec sie nie martw o to ze nie bedzie dzialal.

zreszta juz mam na full czesci w moich 15 z 18 samochodow wiec mi to troszke rybka

mr2xd.png
Opublikowano

@up

Jak nie potrafisz to sie za to nie bierz nawet..... Jak jest update to hack juz na drugi dzień jest nowy działający .....

Opublikowano

hmm nie wiem dlaczego ale na w7 nie dziala, na xp za to dziala....... na w7 w ogole nic sie nie dzieje jak da sie go, spierdzieli do paska na dol i nic nie robi, w xp odrazu zaczyna nadupczac z dniami...

oo teraz na w7 czekajac 10 minut wyskoczylo zakonczono, ale nie wiedze zeby cos dalo :P

Opublikowano

moze daltego ze nie mam polowy plikow systemowych bo zjadl je rootkit :D

na w 7 nie mam w ogole resetu dni... wiec wiesz

to napewno nie od tego hacka bo w nim nie ma wirusów xD

Opublikowano

Nie chodzi, pobrałem i nie działa. Mam 62 dzień tak jak miałem. A ten 62 dzień nabiłem przedwczoraj na tym hacku, teraz nie wchodzi.

Opublikowano

możecie mi to wszystko wytłukmaczyć zrobicie SCREENY jak wszystko zrobić lub FILMYK PROSZĘ WAS BĘDIZECIE mieli LAJKA :)

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

Jaki masz system ??? Jak win 7 to weż zgodność z xp

Uruchom jako administrator....

Ustaw rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...