Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BOT - RTDBot+ - With Treasure Hack

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tylko ikonke w pasku po załadowaniu lunchera i słysze dzwięki intra ale nie mam możliwości przywrocenia obrazu no nic dzieki za pomoc reinstal i tyle :)

Opublikowano

A jak ustawić tego Pro Mouse 2 , tak żeby klikał dość długo żeby wbił te 500+ dni , niby nagrywam ruchy ale on nie klika tego w grze.. mam prawidłowo bo 800x600 , proszę o pomoc!

włączasz grę oczywiście hack też i zbierasz diamenty jak pokaże ci się okienko do restartowania to w tedy uruchamiasz mouse recorder pro 2 i nagrywasz np 100 dni później zapisujesz skrypt, i wczytujesz i sam skrypt nabija kolejne 100dni, najlepiej ustaw sobie kombinację klawiszy do włączania i wyłączania nagrywania oraz odtwarzania: żeby ustawić klawisze automatyczne klikasz w programie Edit/settings/i na dole masz ustawienia, ustaw sobie tak:

3204119m.jpg

tylko pamiętaj, zawsze nagranie programu musisz odtwarzać na tej samej rozdzielczości gry co nagrywałeś, bo w tedy będzie inne położenie współrzędnych i program gdzie indziej kliknie.

Hej ,zebrałem diamenty ustawiłem 350 i nacisnąłem GO .Coś tam klikało ,ale dni ciągle było 120 ... Wkurzyłem się wyłączyłem grę ,włączam patrzę 42lvl 600 000 kasy xD

tyle klików wystarczy aby tyle nabić kasy i lvl'u

Mam tylko ikonke w pasku po załadowaniu lunchera i słysze dzwięki intra ale nie mam możliwości przywrocenia obrazu no nic dzieki za pomoc reinstal i tyle :)

możesz spróbować przywrócić obraz za pomocą managera zadań jeżeli się zminimalizował

Opublikowano

mod fajny ale nie ryzykował bym przekraczać tyle ile lat ma gra czyli około 730 dni

Co to jest to D1 i D2 ?

Dobra , już wiem , ale tylko jedno pytanie, czy da się to zapętlić? Ten skrypt...

tak da się musisz pobrać mouse recordera 2
Opublikowano

mod fajny ale nie ryzykował bym przekraczać tyle ile lat ma gra czyli około 730 dni

Ja mam aktualnie 2338 dni i dzisiaj robie 2838 dni wiec to nic nie robi :)

mr2xd.png
Opublikowano

Co to jest to D1 i D2 ?

Dobra , już wiem , ale tylko jedno pytanie, czy da się to zapętlić? Ten skrypt...

D1 D2 oznaczają cyfry 1 i 2 nad klawiaturą literową. Da się powielić dane nagranie, wystarczy otworzyć NOTEPAD [notatnik] i przeciągnąć plik [M2S] skryptu programu, tylko nie otwieraj za pomocą.. lokalizacja zapisanych skryptów, standardowo: Moje dokumenty/My Recorded Scripts/tutaj. Jak już otworzysz zaznacz cały txt i kliknij kopiuj a następnie dopisz 300% kopie i zapisz w takim pliki jaki obsługuje program.

Opublikowano

WITAM,

Oto instrukcja jak na tym hacku dodac sobie poziom, kase po update (28.07.2012).

Najpierw zbierz 14 diamentow! (tylko 14, nie inna liczba bo nie zadziala)

Hack dzialal, ale po update (28.07.2012) przestal, oto instrukcja jak na nim dodac sobie lv i kase po tym update.

Wlacz nfs, wlacz hacka, ustaw nfs na rodzielczosc 800x600 i odpal tryb okienkowy.

Wlacz STHI, RTHI i zbierz ostatni diament, gdy to zrobisz odpal ikonke "GO" w hacku. Jesli wszystko dobrze zrobiles hack zacznie dodawac ci dni do seri. Mi tak zrobilo. Polecam w 100%. Jak ktos da lajka to sie uciesze ; ] W razie pytan pisac na gg: 32333614 lub na forum na PW (ale na gg szybciej odpisuje)

//Po co to? Pytam się,nabijasz tylko posty,wcześniej było to powiedziane nawet ktoś temat oddzielny robił..

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Raz na dzien tylko można zbierać diamenty? a tym samym używać tego hacka ?

czy jest opcja by uzyc hacka bez zbierania diamentow ?

Opublikowano

Raz na dzien tylko można zbierać diamenty? a tym samym używać tego hacka ?

czy jest opcja by uzyc hacka bez zbierania diamentow ?

Raz na 24h możesz użyć hacka zbierając diamenty, ponieważ co 24h diamenty się odnawiają, tak hacka można użyć co dziennie za każdą serią zebraną diamentów czyli używasz hacka i zbierasz diamenty co 24h. Nie ma opcji by użyć hacka bez zbierania diamentów, hack działa tylko gdy są diamenty.

WITAM,

Oto instrukcja jak na tym hacku dodac sobie poziom, kase po update (28.07.2012).

Najpierw zbierz 14 diamentow! (tylko 14, nie inna liczba bo nie zadziala)

Hack dzialal, ale po update (28.07.2012) przestal, oto instrukcja jak na nim dodac sobie lv i kase po tym update.

Wlacz nfs, wlacz hacka, ustaw nfs na rodzielczosc 800x600 i odpal tryb okienkowy.

Wlacz STHI, RTHI i zbierz ostatni diament, gdy to zrobisz odpal ikonke "GO" w hacku. Jesli wszystko dobrze zrobiles hack zacznie dodawac ci dni do seri. Mi tak zrobilo. Polecam w 100%. Jak ktos da lajka to sie uciesze ; ] W razie pytan pisac na gg: 32333614 lub na forum na PW (ale na gg szybciej odpisuje)

//Po co to? Pytam się,nabijasz tylko posty,wcześniej było to powiedziane nawet ktoś temat oddzielny robił..

Po co taki post? Myślisz że moja instrukcja jest zbyt skomplikowana aby inni pojęli? Jednak 99% sobie radzi, a jak sobie nie radzą to piszą do mnie i w tedy jest 100% zadowolonych użytkowników. Hack działa cały czas, a jeżeli będą jakieś zmiany to ja od razu edytuje poradnik i poinformuję wszystkich.

Opublikowano

Pomoże ktoś ? - sciagam hacka, odpalam i wyskakuje jakies okienko z rosyjskimi czy jakimi tam literami i zamykam to okno i hack sie nie wlacza.

Opublikowano

ja nie zbierałem diamentów przez 3 dni ,zrobiłem hacka i i tak dostałem nagrody kasę i rep

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Proszę niech ktoś zablukuje tych debili .... mają wszystko wytłumaczone na 1 stronie a nabijają posty.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Proszę niech ktoś zablukuje tych debili .... mają wszystko wytłumaczone na 1 stronie a nabijają posty.

Może nie za bardzo rozumieją o co w tym chodzi .

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

to niech cie zablokują nic trudnego inni poprostu pytają czy dalej działa
Opublikowano

Cześć , gram na tym hacku juz od 2 dni :DD , oto ss chyba z rekordowym nabijaniem dni " Diamentowych " :)

SS:

35488920842751129392.png

Zamazany tylko nick ;) , Dziękuje Tobie że zamieściłeś tego hacka tutaj, i przepraszam Cię że Ci nie odpisalem na pmkę , bo byłem zafascynowany grą :) ( Mówię do autora :) )

Pozdrawiam , i wszelkie pytanka kierować do mnie jeśli jakiekolwiek są :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...