Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] AvementMt2.pl

MarVexify

Serwer AvementMt2.pl  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u nas?

• Tak
      255
    • Nie
      72
    • Jeszcze nie wiem
      172
  2. 2. Chcecie Bete Otwarta dla wszystkich graczy?

• Tak
      347
    • Nie, lepiej zamkni?ta.
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mógłbyś podać datę włączenia określić godzinę a nie lecieć w chuja na forum się konta nie da założyć żadnego info o której ruszycie więc mi się kurwa odechciewa grać jak większości osób, znając życie te zablokowane konta będą nie do odzyskania bo coś się zjebie -_-

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Umiesz kurwa czytać spinaczu?! Po kiego prujesz do mnie z krzywą gadką, zwróciłem honor. Nie wiedziałem, że postacie są zbanowane na czas konserwacji.

eyp5iyhb91hc0mho99uy.png
Nowicjusz
Opublikowano

potrwa `jeszcze troszke` ?

wystarczy zebyscie napisali przyblizona godzine , ale jak widac sami nawet nie umiecie okreslic ile bedziecie cos tam robic .

podziekuje za gre

Beznadzieja!

Opublikowano

Mówie iż nie będzie żadnego restartu kont...

Wszystkie Konta są pobanowane na okres konserwacji dlatego nie ma was w rankingu...

Najwiekszy bug z mapami został naprawiony jeżeli ktoś miał postać zbugowana to na stronie można odbugowac.!

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Mówie iż nie będzie żadnego restartu kont...

Wszystkie Konta są pobanowane na okres konserwacji dlatego nie ma was w rankingu...

Najwiekszy bug z mapami został naprawiony jeżeli ktoś miał postać zbugowana to na stronie można odbugowac.!

Może podacie wkońcu datę startu!?

Opublikowano

Dodacie rosy do handlarki ? Bo w ssach sa roski a w grze tak naprawde nie ma ? !

4uc581.jpg

Opublikowano

Jakby modek tu wpadł to z 20 stron prawie samego spamu zostało by może ze trzy , cztery strony ...

Jak nie hejt , to huk spamu .

Poczekajcie , i nie srajcie o swoje konta , jak jeszcze raz powtórzy się pytanie , czy będzie reset to ...

Ten czas , na który czekaliśmy na serwer powinien nas nauczyć przynajmniej ODROBINY cierpliwości .

Pozdro i pjona !

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Moze mi ktoś podac ts i przyblizona date startu tego serwera?(nie bety) nie chce mi sie szukac przez 20 stron

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

KURWA DAJCIE TA JEBANĄ PRZYBLIŻONĄ GODZINĘ BO SZLAG CZŁOWIEKA MOZE TRAFIĆ ILE MAM CZEKAĆ GODZINĘ DWIĘ 4 CZY 8 KURDE CHCE WYJŚĆ NA DWÓR NAPIĆ SIĘ SKOCZYĆ PO FAJKI ALE ZARAZ SERWER MOZE WYSTARTOWAĆ WIĘC SIEDZĘ I CZEKAM KURCZE

harnasiek już officjal wystartował

Ts3-TnT.eu

Opublikowano

Moze mi ktoś podac ts i przyblizona date startu tego serwera?(nie bety) nie chce mi sie szukac przez 20 stron

Ts - ts3-tnt.eu

Serwer wystartował wczoraj wieczorem , teraz trwają prace konserwacyjne .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Ts Ts3-TnT.eu a godzina : nieznana

Opublikowano

ide zapalić z/w

Opublikowano

Japierdole jakie bezmózgi ... oni usuneli postacie ,ale przed tym skopiowali baze danych, żeby sprawdzic czy to co wgrywaja bedzie poprawnie dzialac. ..

Pomocnik
Opublikowano

@UP To mogłaś wyrazić się jaśniej, nie każdy potrafi czytać w myślach ;DD

Opublikowano

Dodacie rosy do handlarki ? Bo w prezentacji sa a na serwerze nie ma ? !

4uc581.jpg

Opublikowano

Japierdole jakie bezmózgi ... oni usuneli postacie ,ale przed tym skopiowali baze danych, żeby sprawdzic czy to co wgrywaja bedzie poprawnie dzialac. ..

kurwa jedynym "bezmuzgiem" jestes ty kurwa tutaj juz mowili ze zbanowali postacie a tym samym zbanowana postac/konto znika z rankingu ja pierdole tlumacz kurwa cos kobiecie a ona dalej kurwa swoje bedzie mowila ze ma racje, dlatego kurwa nigdy nie chce miec laski lepiej ruchac wszystko co popadnie i wyjebac poki ma sie mlode lata -_-

Opublikowano

uczulenie ?!;d to ja nie wiem kto cie rzezbil ...i nie rozumiem tego kurwa?uczulenie na slonce ale nie bd cie jechal bo moze faktycznie tak jest ,a choroby sie nie wybiera

Opublikowano

Dokladnie.. i tak ja bede top1 nie wy wiec mozecie isc na dwór i zostawic mi spoty. Ja mam uczulenie na słonce zawsze jak serwer metin2 startuje jakis ciekawy wiec nigdzie nie ide, wybacz bicz. :*

Ty sklej wary, bo już pokazałeś na swoim serwerze jaki to Ty top1 jesteś.

Skoro w prezentacji są pokazane rosy u handlarki i się tak niżej chwalicie, że są nowe ich wartości to je dodajcie...

Mam nadzieję, ze po tej Waszej konserwacji śluby już będą działać...

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...