Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] AvementMt2.pl

MarVexify

Serwer AvementMt2.pl  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u nas?

• Tak
      255
    • Nie
      72
    • Jeszcze nie wiem
      172
  2. 2. Chcecie Bete Otwarta dla wszystkich graczy?

• Tak
      347
    • Nie, lepiej zamkni?ta.
      152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie.. i tak ja bede top1 nie wy wiec mozecie isc na dwór i zostawic mi spoty. Ja mam uczulenie na słonce zawsze jak serwer metin2 startuje jakis ciekawy wiec nigdzie nie ide, wybacz bicz. :*

[

Ty i top1? Weź sobie nawet nie żartuj.Ty nie umiesz wgl grać.Zaczął grać bm na avalonie zabił go spot i zaczął płakać że serwer zjebany i nie gra :D

Jest już jakieś info kiedy start?

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam te wszystkie posty, to w mojej głowie rodzi się zastanowienie. Czy wy naprawdę jesteście tak uzależnieni od Metina? O najmniejszy drobiazgi jeden drugiemu by nóż w plecy wbił. Spokojnie ludzie.

Opublikowano

Nie no tak, roski od 30 niech puszczą, wejdzie z 200 na defa, 250 ataku to wgl w v2 kosa.. Zero logiki.

Teraz btw. gadałem z GM i powiedział, że;

start o 15,

roski nie będą dodane do npc, tylko metki,

yang ani nic nie zostanie zwiększone,

Opublikowano

@Cardo~~

Wypierdalaj skoro nic do powiedzenia nie masz. Co jakiś czas zdarza się post takiego mądrego dziecka jak Ty, który wbije i zarzuci tekstem pod Publikę...

Pohamuj trochę język. Potrafię zrozumieć wasze argumenty, ale ja nikomu nie ubliżam, więc prosiłbym o to samo. Nie mam 18 lat, żebyś mi kazania prawił. Jak masz 50+ lat, to zwracam honor, bo mogę być dla Ciebie dzieckiem.

Opublikowano

Zostawcie rosy, skoro tak trudno niby jest to niech zostaną.. po co jeszcze bardziej utrudniac.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Zostawcie rosy, skoro tak trudno niby jest to niech zostaną.. po co jeszcze bardziej utrudniac.

Ros wogóle nie było... ;p

Opublikowano

Handlarze albo oczy mnie trolluja :<

W prezentacji u handlarzy są pokazane rosy, ale w grze niestety ich nie było.

Opublikowano

kurwa jedynym "bezmUzgiem" jestes ty kurwa tutaj juz mowili ze zbanowali postacie a tym samym zbanowana postac/konto znika z rankingu ja pierdole tlumacz kurwa cos kobiecie a ona dalej kurwa swoje bedzie mowila ze ma racje, dlatego kurwa nigdy nie chce miec laski lepiej ruchac wszystko co popadnie i wyjebac poki ma sie mlode lata -_-

Z tego jak piszesz to ja widzę że to ty nie masz mózgu.

// Co do " Twoje konto zostało zablokowane " - Zablokowali wszystkie konta , jak skończą konserwację odblokują je i nadal będą w rankingu.

//Kiedy serwer on ? (Pytanie od NEOSÓW) - Jak zrobią to będzie on i nie kur***ac , pie*****c nie klnąć tylko czekać , wyjść z domu jak będzie on to będzie on.

//Jakie ip serwera TS ? - proszę bardzo : Ts3-TnT.eu

//DO TEAMU - Jak robicie konserwacje to możecie łaskawie o tym poinformować że o tej i o tej godzinie się odbędzie bo można stracic eQ przez takie coś.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Dajcie rosy na atak,obrona yangi moga byc.A tak wogole mnie nie obchodzi czy serw pod is bo jesli dzieci is'a beda kupowac te stalki z is to znaczy ze nie umieja grac i co im po tych stalach jak i tak beda slabsi od tych co nie kupuja i sa bardziej doswiadczeni.Wiec tak czy tak lepsi beda ci co nie kupuja tyle ode mnie.

Opublikowano

Miejmy nadzieje ze sie wyrobia

@Offtop

Kto ma juz stalke na serwie kliknac ''Lubie to''. Co ci szkodzi?

Opublikowano

@Up nie wyłudzaj lajków ja po nocce mam 90 stalek na każdą klasę -_-

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

@Up nie wyłudzaj lajków ja po nocce mam 90 stalek na każdą klasę -_-

Haha rozbawiles mnie tym.Ciekawe gdzie ty masz 360 stalek.

Opublikowano

kurwa sa roski tylko dropia z metkow ja mam po 200 każdej wystarczyło nockę pograć -_-

kurwa sa roski tylko dropia z metkow ja mam po 200 każdej wystarczyło nockę pograć -_-

Haha rozbawiles mnie tym.Ciekawe gdzie ty masz 360 stalek.

4 konta na każdym 4 postacie full depo oraz full eq w stalkach/broniach 65

Opublikowano

4 konta na każdym 4 postacie full depo oraz full eq w stalkach/broniach 65

wez sie koles nie osmieszaj

jak myslisz ile osob ktore to przeczyta w to wierzy ogarnij sie koles...

Opublikowano

to ty się nie ośmieszaj zagraj nockę to zobaczysz ile tego gówna dropi

administracja dajcie jakieś info !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...