Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] AvementMt2.pl

MarVexify

Serwer AvementMt2.pl  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u nas?

• Tak
      255
    • Nie
      72
    • Jeszcze nie wiem
      172
  2. 2. Chcecie Bete Otwarta dla wszystkich graczy?

• Tak
      347
    • Nie, lepiej zamkni?ta.
      152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

patcher kasztanie to prawie to to samo co client jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj

Kolego jak szukasz szpolszczenia oznacza ze masz jakiegos metka na kompie . Wrzuc do niego patchera i update ;]

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego jak szukasz szpolszczenia oznacza ze masz jakiegos metka na kompie . Wrzuc do niego patchera i update ;]

1 mądry, bo kolejny widać nie zna systemu patchera.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Beta dalej dziala? czy juz off?;p

Masz na stronie głównej ... najwyższy post . Leniu . Beta OFF .

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Nie wiem tylko po co pobierałem clienta. Zmarnowałem tylko czas czekając na coś co pewnie i tak nie wystartuje, a jak wystartuje to z DUŻYM POŚLIZGIEM. Według mnie nie warto czekać na to ponieważ, serwer na którym admini niby coś robią ale nic nie piszą co się dzieje z serwem to lekka przesada, po gówno dawać preske skoro serwer pełny bugów. Chcecie to mnie hejtujcie ale takie jest moje zdanie, dziękuję dobranoc!

Opublikowano

Up. Już idziesz spać? Jeszcze dzień jest młody...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Up. Już idziesz spać? Jeszcze dzień jest młody...

Jeśli naprawa 3 czy 4 bugów zajmuje administracji tyle czasu to co by sie działo jak by było z 1000 ludzi na serwie i znaleźli by 10 bugów? COFKI! Więc pozdro

Opublikowano

Xertis , na ts byłem miły ale teraz powiem , wypierdzielaj stąd cholerny hejcie .

Najmniejszy pies najbardziej szczeka . Tylko spamujesz , a i tak nie patrzy na to co Ty piszesz . Hejtuj sobie hejtuj , ale administracja cały czas pracuje , a to , że nie informuje was , nie znaczy o tym , że serwer fake , albo off4ever ...

Boshe ...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Raport poleciał .

A takimi odzywkami "wypierdalaj do matki dziecinko" to gówno zdziałasz . Nie rób z siebie idioty większego niż jesteś .

Dobra , kończę kłótnie bo i tak to do niczego nie prowadzi .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Nasi technicy nie schodzą z komputerów od kilku/kilkunastu godzin i w tej chwili naprawiają ostatnie błędy.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nasi technicy nie schodzą z komputerów od kilku/kilkunastu godzin i w tej chwili naprawiają ostatnie błędy.

skąd takie info ? ty GM czy co ?
star_big.png
Opublikowano

Spoczko... zobaczymy jakich macie " Techników " jak serwer wystartuje.

Opublikowano

Raport poleciał .

A takimi odzywkami "wypierdalaj do matki dziecinko" to gówno zdziałasz . Nie rób z siebie idioty większego niż jesteś .

Dobra , kończę kłótnie bo i tak to do niczego nie prowadzi .

bez komentarza

Minusiki

<3

Opublikowano

"

Jak widac praca wre;DD

Jest godzina 4:52 oczy mi same zamykają.

Dodałem wszystkie teleporty itp,

zaraz ide sie polozyć na 3 godziny.

Aż upnie się client na ftp do patchera.

A potem już tylko wykończenia i kwestia dodania prezentacji.

Pozdrawiam wszystkich !

Dla was nie poszedłem spać;DD "

Tak pisaliście dzisiaj chwilę przed 5 rano . No to niezła ta kwestia wykończenia i prezentacja muszą być skoro robicie je od 8:00 rano .

Czekamy cały dzień .. mogliście napisać że nie dajecie rady i byście przełożyli start i każdy by się zajął czymś innym . Bo pisaliście że serwer wystartuje ok. godziny 12 .

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

dobra wydaje mi się że już powinien wystartować najważniejsze żeby nie było bugu na yang żeby dt nie było zbugowane i teleporty na mapy i bugu z misjami reszta pal sześć pora startować -_-

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...