Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] AvementMt2.pl

MarVexify

Serwer AvementMt2.pl  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u nas?

• Tak
      255
    • Nie
      72
    • Jeszcze nie wiem
      172
  2. 2. Chcecie Bete Otwarta dla wszystkich graczy?

• Tak
      347
    • Nie, lepiej zamkni?ta.
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to dla 10 ;p

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Ja nie mam nic do tego że występują opóźnienia, jakieś niespodziewane przeszkody. Wku*rwia mnie tylko to że przy większości przypadków jest 0 kontaktu. Serwer robicie dla graczy więc nie powinniśmy być cały dzień bez żadnego info

To tyle ode mnie

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Czy to prawda co piszą na forum serwera , że w tym kliencie i launcherze jest wirus zwany Netesha a. ?

Proszę o odpowiedź tych którzy ściągneli klienta , patchera

ja skanowałem patchera i nigdzie nie ma wirusa
star_big.png
Opublikowano

Mamy pewny mały błąd, którzy nasi technicy naprawiają. Gdy naprawimy ten błąd możemy ruszać.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

"pewny?" Co mnie obchodzi ten "pewny" Siedzie tu od 14 i zje*aliscie mi cały dzień. Rozumiecie chyba o co chodzi, nie?

Zamiast iść z kolegami siedze jak ten idio*a i patrze czy naprawiliście ęty bug na serwerze?

Ogarnijcie napiszcie, że bedzie o 20/21/22 Ile wam sie zejdzie, a nie trzymacie ludzi >.<

Opublikowano

Mamy pewny mały błąd, którzy nasi technicy naprawiają. Gdy naprawimy ten błąd możemy ruszać.

To napisz ,ze startu dzis nie bedzie a nie ludzi tu trzymasz^^
star_big.png
Opublikowano

Wystartujcie jutro o 14,a do tego czasu naprawcie te wszystkie bugi i będzie ok..jak wystartujecie po 22 to będziecie mieli mało graczy bo dzieci będą płakać że nie będą mieć topki.

Opublikowano

To wszystko zależy czy technicy naprawią ten błąd.

Jest duża szansa, że jeszcze dzisiaj zostanie naprawione ponieważ błąd nie jest poważny.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jest duża szansa, że jeszcze dzisiaj zostanie naprawione ponieważ błąd nie jest poważny.

Dacie rAde o 21:00 ruszyc ?
star_big.png
Opublikowano

Takie pierdolenie o Szopenie.

Co jakiś czas znajdują coraz to nowy powód dla którego serwer nie może wystartować.

Błąd nie jest poważny ale technicy muszą się z nim pierdolić kilka godzin ?

W nocy powiecie, że napotkaliście nowe błędy i musicie je naprawić, a start najprawdopodobniej jutro o 12 ?

CX7Rrj.png

Opublikowano

kurwa błąd nie jest duży wystarczy przejrzeć inne zapowiedzi gdzie administracja pisała "błąd nie jest duży zaraz startujemy" a potem o serwerze ginął słuch dzisiaj cały dzień siedziałem i patrzyłem czy naprawiliście jakiś jebany bug kurwa, zamiast najebać się porządnie z rodziną i znajomymi bo miałem imieniny wczoraj to ja kurwa siedzialem i patrzyłem czy startujecie do chuja pana kurcze piórko !!!!!!!!!!!!!!!!111

Opublikowano

Ludzi nie płaczcie tutaj nie ich wina że wolicie siedzieć pod kompem niż posiedzieć z rodziną czy też znajomymi

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Powiem wam ze takie walenie w chuja nic wam nie da i gracie na zwłoke ...Nie objecujcie, powiedzcie wprost, ze nie dziś tylko jutro i chuj bo naprawde irytujace jest to cale czekanie i co rusz czytanie waszych wymyślonych kłamst ....

Opublikowano

Kiedy reje on ?
star_big.png
Opublikowano

no dajcie jakieś info kurwa bo nie wiem czy iść na rowery zrobić 40 km czy kurwa nie !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Rejestracja będzie czynna jakieś 10 minut przed startem.

Proszę czekać jeszcze do 22, jeżeli do tej godziny nie wystartuje start przełożymy prawdopodobnie na jutro.

1368908122-U621182.png

Opublikowano

@Up kurwa jak w rządzie jebani wyborcy PO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...