Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwitchBot by padmak v3.0.0.5

Zealdor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plikow nigdzie nie wypakujesz pisalam strone wcześniej jak :

Tego się nigdzie nie wkleja po prostu uruchamiasz przez Switchbotv3- alter Injector.exe potem dajesz - ok - choose Dll - wybierasz switchbotv3.dll - otwórz - logujesz się do gry - dajesz choose window - ok - i masz 3 sek na to by w grze zrobić ok - potem ustawiasz język ( jeśli to nie jest wersja spolszczona ) i masz

Tak robie ciagle tak samo i ten sam błąd "DUMP OK Cannot open dbghelp.dll !"

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś rozwiazanie na wczytywanie ustawien zapisanych, bo teraz nie ma tej mozliwosci, byla ona w wersji wczesniejszej, a teraz nie mozna, po zaladowaniu nadal sa puste pola. Jezeli ktos wie jak to rozwiazac prosze napisac ;)

Opublikowano

Ma ktoś rozwiazanie na wczytywanie ustawien zapisanych, bo teraz nie ma tej mozliwosci, byla ona w wersji wczesniejszej, a teraz nie mozna, po zaladowaniu nadal sa puste pola. Jezeli ktos wie jak to rozwiazac prosze napisac ;)

A po co ? Przecież wpisanie na nowo to chwilka :)

@edit No raczej się nic nie da zrobić, bo nie ma żadnego pliku odpowiedzialnego za zapisywanie.

Ja mam taki mały problem że ustawiam np 10lud nno jak wejdzie 10lud a nei ma nno to i tak sie juz nei zmienia moze mi ktos pomoc ??

To na pewno coś źle robisz, bo każdemu jakoś działa ;)

fea.gif

Opublikowano

wie ktoś co się może dziać jak wyskakuje mi bład cannot find python22.dll. Please re-instal this aplication. hack mi sie wlaczy lecz niechce zmieniac bonow? pomożecie?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale jak ustawie 5 itemkow na 500 predkosci to po jakims czasie zaczyna sie zmieniac raz na 2 sekundy ;/ Na starym 0.4 wszystko dzialalo ;/

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

oceniam tego bota na 9/10 ponieważ powoli zmienia o_O niby jest w ustawieniach że można ustawić po swojemu lecz to nie działa bynajmiej mi tak się zdaje ; c w 2sekundy 1zmianke robi

Umie ktoś to naprawić lub mi coś doradzić co zrobić by szybciej zmieniało bony?

Opublikowano

oceniam tego bota na 9/10 ponieważ powoli zmienia o_O niby jest w ustawieniach że można ustawić po swojemu lecz to nie działa bynajmiej mi tak się zdaje ; c w 2sekundy 1zmianke robi

Umie ktoś to naprawić lub mi coś doradzić co zrobić by szybciej zmieniało bony?

Ustaw na 300 i będzie zmieniać dobrze.

Opublikowano

Ekstra Hosting :) Czekam 10 minut ok. Czekam następną minute ok, ale jak dodali że mają jakieś problemy technczne :):):):)...... Czekaj od 10-15 minut..

Opublikowano

Siemka mam pytanie:

Czy da się zrobić, by bot kupował te zmianki po 50? Gram na serwerze, gdzie zmianki u handlarza są po 1, 20, 50 i chciałbym robić parę itemków naraz, a tak to ciągle po 1 zmiance kupuje.

Opublikowano

Czemu on tak wolno zmienia, mam na 300 i dupa pobonuje z 5 - 10 min i dalej 1 zmianka na 2 sekundy...

Co jest.

Zawsze tak jest jak zmieniasz co jakiś czas szybkość. Za każdym razem jak wejdziesz zmień na 350 i się nie baw.

Opublikowano

Nie było tak w poprzedniej wersji.. Nie zmieniam szybkości zmieniania, wystarczy że zmienię po prostu item bonowania lub po prostu zastopuje i znowu odpale..

Wtedy to nawet 1 zmianka na 3 sekundy to po prostu masakra..

Opublikowano

No to akurat jest prawda, troszkę spierdzielili, że tak się wolno zmienia, wtedy trzeba resnąć metina :<.

Opublikowano

Mam windows 7 wytlumaczcie mi krok po kroku jak to zainstalowac ;)

1 uruchamiasz injectora

Wybieramy "Detai Suchen"i szukamy naszego DLL z bota

2 to na injectorze masz napisane gzieś na środku "Aktualisieren"

naciskasz to i masz nową liste procesów

3 następnie w tej liście szukasz procesu metina.

na jakim chcesz uzywać bota czyli u mnie na XenoxMT2 zaznaczam a następnie daje tam

" in den ausgewahlnten Prozzes injizieren" i po max 15s zalezy od kompa to włącza ci się

bot i dalej juz chyba wiesz jak idzie.

4 Następnie pojawi nam się małe okienko, z 2 opcjami :

-Login.

-Registerein.

5 Wybieramy Registerein, rejestrujemy się...

6 Wybieramy Login, logujemy się...

Wyskoczyło nam okienko z wybieraniem jakich bonów ma szukać...

7 Wybieramy odpowiednie bony, jeżeli chcemy to wybieramy alternatywne bony na których ma również się zatrzymywać ( np. w 1 ustawiamy 50sr w drugim 20um, i jak wejdzie 50sr to się zatrzyma i jak wejdzie 20 um to się zatrzyma ) nie polecam dawania 20um i 50śr na raz bo tak nie da się zbonować.

8 Wchodzimy w ostatnią zakładkę,

w 2 zakladkę i zaznaczamy opcję Nachkaufer aktiviert.

-kupowanie zmiany bonów 1-5.

-kupowanie zmiany bonów 6-7.

w 1 zakładce items możemy zamiast 1000 dać 100 i będzie nam zmieniało.

100 bonów na 1s ale czasem przeskakuje bon i lipa więc lepiej na min na 500 i dobrze leci.

w 3 zakładce jest coś z przyjaciółmi ale to nie potrzebne nam jest.

9 Powracamy do zakładki gdzie ustawialiśmy bony, i dajemy Starten!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...