Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwitchBot by padmak v3.0.0.5

Zealdor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działał mi caly czas bez zarzutów ale jak dziś chciałem go włączyć to zamknęło mi się okno clienta metka, próbowałem na innych serwach i to samo, może mi ktoś pomóc??

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działał mi caly czas bez zarzutów ale jak dziś chciałem go włączyć to zamknęło mi się okno clienta metka, próbowałem na innych serwach i to samo, może mi ktoś pomóc??

Reinstalka ;) na pewno pomoże pozdrawiam

xxx

Opublikowano

a mi co moze pomoc jak nie zapisuje uzywam all z 3.04 plikow oprocz tego injector ktory musi byc z 3.05 zeby mi dzialal ale dalej zapisanych mi nie wcyztauje i to jest ten problem.

Opublikowano

a mi co moze pomoc jak nie zapisuje uzywam all z 3.04 plikow oprocz tego injector ktory musi byc z 3.05 zeby mi dzialal ale dalej zapisanych mi nie wcyztauje i to jest ten problem.

Pobierz to.: http://www.speedyshare.com/y7DKx/Switchbotv3-0-0-5.rar

Napewno zadziałą.A jak nie to zrób tak jak na filmiku(@15Up)

J Ć

E A Heiterów,policje i konfidentów!!!

B

Opublikowano

na bloodymt2 co 100 zmianek (tam jest 100 w pakiecie) musze aktualizowac id zmianek,bo inaczej ich nie zmienia.

jest jakies wyjscie, czy trzeba przeladowywac ciagle?

Opublikowano

Tak działa. Gorzej z Windows 7, jak testowałem to musiałem w rejestrze pogrzebać. =/

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

Dlaczego mi nie działa? Gdy klikam "Chose window", włączam metina i takowy po 3 sekundach się wyłącza... o co chodzi? Wcześniej wszystko działało. Kolega ma ten sam problem (wcześniej jemu też działało)

Opublikowano

Mam sprawe macie spolszczenie?? xP bo widze ze tam niema wciepanego czy wciepac z 3,4

@edit dobra spojrzałem na dowload 2 i pisalo config

Opublikowano

siema mi to jakoś nie dzala wlanczam daje robie to co na filmikach i mi sie

metin wylancza

prosze o pomoc FAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ten server na kturym prubowalem wlaczyc to XsenoxMT2

Opublikowano

Witam.

Mógłby ktoś powiedzieć co i jak zrobić aby działało wczytywanie ustawień?? Który plik dll wgrać, skąd do jakiego folderu itp itd z góry dziękuję

Opublikowano

Nie powinniście dawać spolszczenia.. Teraz ta dzieciarnia, będzie szpanować, a po 5 latach nauki angielskiego w podstawówce nie wiedzą co to jest "Chance for blackout".

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Nie powinniście dawać spolszczenia.. Teraz ta dzieciarnia, będzie szpanować, a po 5 latach nauki angielskiego w podstawówce nie wiedzą co to jest "Chance for blackout".

Nie każdy zna tak dobrze j. angielski jak Ty. Daruj sobie takie komentarze. Po to są spolszczenia, aby każdy mógł korzystać sobie z botów/cheatów.

jak to wypakować?

Winrarem do folderu z Metin'em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...