Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwitchBot by padmak v3.0.0.5

Zealdor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypakowałem ten pliczek do folderu Metin5 i odpalam sobie ten injector i wybieram dll. już jest npisane , że trzeba czekać 3 sekunden xD , no i po 3 sekundach wyskakuje mi error po niemiecku i wylącza program . Metin zostaje nadal włączony ... co robić ?! ;D

@edit : Czasami zamiast error'u wyskakuje mi błąd związany z " pythonem22.dll " . Wie ktoś co z tym zrobić ?

GRAM :

• League of Legends - EU Północ/Wschód. [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• Metin2 - DivineWorld - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• World of Tanks - EU1 - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie . Nie wiem dlaczego ale nie moge wgrac spolszczenia do tego. Moglby mi ktos pomoc? ^^

Pobierz spolszczenie, wypakowywujesz gdzieś i następnie zawartość wklejasz do configu.

Opublikowano

Mam pytanko, mianowicie robię wszystko tak jak zostało to przedstawione na filmiku i dalej bocik nie działa. Parę dni temu 3.0.0.4 działał bez zarzutu. Teraz nic nie idzie. Raz wyskakuje wyżej wspomniany błąd pythonem.dll innym razem jest to jakiś błąd po niemiecku, teraz wyskoczyło mi to http://w134.wrzuta.pl/obraz/2SuRwMDpKtN/error . Sprawdzałem parę wersji i ciągle to samo. Włączam/Wyłączam antywira, reinstalowałem system, metka, sciągałem kasowałem wklejałem sb i robiłem generalnie wszystko to co zostało wymienione w tym temacie i dalej nie działa. Ktoś ma jakieś sugestie?.

Opublikowano

Witam , nie wiem co zrobić Jak chce odpalić Switchbotv , To mi pisze tak : Cannot find 'python22.dll' . Please, re-install this application

Pomuście ! ; /

Chciałem Botka Włączyć na XexonMt2

Opublikowano

Witam , nie wiem co zrobić Jak chce odpalić Switchbotv , To mi pisze tak : Cannot find 'python22.dll' . Please, re-install this application

Pomuście ! ; /

Chciałem Botka Włączyć na XexonMt2

Napisane jak wół że masz przeinstalować aplikację na nowo, ponieważ nie masz pliku.

Opublikowano

Runtime Error Program :D:/Metin2/Switchbotyv3 -alter Injector.exe This Application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way . Please contact the application's support team for more information. Teraz wyskakuje To ! -,-

Co mam zrobić ?

Opublikowano

nie wiem czy wy jesteście tępi ludzie za przeproszeniem czy co?? po co robić posta jak w moim pierwszym poście jest wyraźnie podany download 2!! do oryginalnego posta na którego wystarczy kliknąć i zaczyna sie pobieranie... nie trzeba wcale pobierać z 1 linka jak jest nie aktualny jak zawsze jest 2 aktualny... idiotyzm..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedno w tym bocie nie działa czyli zmiana czasu zmieniania bonów właśnie to jest ten - :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...