Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwitchBot by padmak v3.0.0.5

Zealdor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmianki mam ustawione na 44 miejscu w eq.Daje start i nic się nie dzieje. Wizualnie wszystko wygląda ok. Serwer bloodymt2.

#JustTheWay

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmianki mam ustawione na 44 miejscu w eq.Daje start i nic się nie dzieje. Wizualnie wszystko wygląda ok. Serwer bloodymt2.

Każda paczka zmianek ma inne ID :)

Opublikowano

Odpowie mi ktoś czy w tym nie ma żadnego keyloggera?

Ciekawe jakby miał być skoro masz skana i jakoś 3/4 ludzi to używa ;)

fea.gif

Opublikowano

BS MI SIE WŁĄCZA ITD ALE JAK JUZ WYBRAŁEM BONY TO WCISKAM START I NEI DZIALA NIE DA SIE KLINKAC

Pewnie nie zmieniają się bony.

Także zrób tak jak na screenie i w bsie w ostatniej zakładce na bonach 1-5 weź przeładuj.

60298213.jpg

Opublikowano

Naprawdę świetna robota . Poprzednia część nie działała mi, a ta śmiga jak marzenie ;)

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Da ktos linka do spolszczenia ten :

/Brak skanu

to niezabardzo gdyz moga go pobrac uzytkownicy z kontem premium ktorego nie posiadam moglby ktos wzucic gdzies indziej ??

@edit

ok wszystko dziala juz mam dzieki dzieki

Opublikowano

Mi nie działa te spol :/ bo trzeba konto premium :/

Da ktoś linka do innego spol PROSZE

Mój reup.

DL:

http://sendfile.pl/177831/config.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/f987838f7cdeef2b7fc32a96b15995dbf6d0c0b8d70af20260a280d649d22b5f/analysis/1339785894/

Opublikowano

Działa na win7 enterprice?

Bo formata robiłem i chciałbym mieć pewność że działa i nie na darmo ściągam .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Kurwa mac czemu mi ciągle wyłancza metina jak próbuje to odpalic ( już kiedyś z tego korzystałem ) pobrałem to ze strone microsofta i nadal nie dziąła : ////.

8f6f6f7689734103.jpg

Opublikowano

To nie dziala .Jakiego miec trzeba zarta zeby sie udalo wtrafic w ta liczbe ,albo moze mnie ktos nauczyc jak to zrobic by odrazu mi dalo staty

za duża sygna RMCF

Opublikowano

a wiec ja mam taki problem maly ale dla mnie byla bardzo przydatna rzeczy w 3.04 switchbocie gdzie dzialalo wczytywanie zapisanych bonow tutaj nie dziala klka edtiow dal autor tematu ale nie pomoglo nawet injector od 3.05 a reszta od 3.04 switcher dziala ale nie wczytuje zapisywanych bonow. na koncu bylo za to tylko wersja beta i za miesiac ma byc 4.0 juz normalny minol miecdh a siwtchobcie 4.0 ani slychu ani dychu a w tym nie da sie naprawic chyba ze ktos ma wzkasowki bardzo o nie prosze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...