Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KV-5 czy Lowe ?

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(No pewnie kolego powyżej 250 przebicia w T34 robi swoje . Sam mam wiele czołgów i wiem, że 200 pen wystarczy do przebicia większości czołgów0). Ta w korpus to go prawie wszystko przebija sprubuj w wieze hamburgera jebnąć :D

Opublikowano

Mi się wydaje, że dostajesz 15k golda + to co miałęś wcześniej (srebro i złoto). Ale trzeba trafić w moment, od którego są zapisywane konta beta testy, ponieważ nie są to najnowsze parametry (przed patchem którymśtam wbiłem IS4 a podczas jego bety nie miałem go, bo parametry konta zapisały się kilka dni przed wbiciem IS)

EDIT: więc jeśli kupiłeś już tego golda to może się tak stać, że na becie będziesz miał go tyle, że starczy na obydwa czołgi.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Nie wiem czemu nikt nie wspomina tu o T34, bo jeśli umie się nim grać to T34>Większość IX tierów :)

Ma ogromną penetrację i DMG oraz pancerz wieży. A jak wystawisz takiemu Maus-owi samą wieże to nie przebije jej, a zarabia tyle samo co reszta czołgów premium. Wystarczy tylko nauczyć się nim grać.

PS.

Pancerz korpusu jest niski i można go schować za pierwszym, lepszym wraczkiem/kamykiem :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Is-6 to lipa wszystko w niego wlazi a sam nic nie przebija. A 8.8 ma szybkie dzialko i zgranie celownika. Moim zdaniem lepszy od is-6.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

(No pewnie kolego powyżej 250 przebicia w T34 robi swoje . Sam mam wiele czołgów i wiem, że 200 pen wystarczy do przebicia większości czołgów0). Ta w korpus to go prawie wszystko przebija sprubuj w wieze hamburgera jebnąć :D

Nie wiem czemu nikt nie wspomina tu o T34, bo jeśli umie się nim grać to T34>Większość IX tierów :)

Ma ogromną penetrację i DMG oraz pancerz wieży. A jak wystawisz takiemu Maus-owi samą wieże to nie przebije jej, a zarabia tyle samo co reszta czołgów premium. Wystarczy tylko nauczyć się nim grać.

PS.

Pancerz korpusu jest niski i można go schować za pierwszym, lepszym wraczkiem/kamykiem :)

Tu masz odpowiedz jak pokonać Lowe bez problemu. W T34 jest ważna taktyka. Sam jeździłem Lowe na testach i przyznaje, że:

-wolny

-ładuje 2 sekundy szybciej?

-słaby pod względem kadłuba i wieży

-brakuje mi wychylenia działa albo czegokolwiek co mogłoby go ochronić przed T34 albo Jagdtigerem

Tak Wgl mam ogromy plus dla Jagdtigera. Przecież za pociski płacisz 250 :).

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Lowe mi nie przypadł z tego względu iż słaby pancerz coś dinguje,można się pobawić w kątowanie ale to rosyjska ruletka.Poza super działem reszta leży,szczególnie słaby "brzuszek"-szcześliwy strzał wroga oznacza uszkodzenie silnika lub zapalenie.Sprawdza się jedynie jako czołg drugiej a nawet trzeciej lini,w ogóle nie da się nim prowadzić natarcia.

Opublikowano

No powiem tak - Przetestowałem to lowe , nie jest aż tak źle , ale ciężko coś skubną ix-x.

Poza tym , hmm , no może być. Brak jakiegokolwiek wychylenia , ale plus ma za to , że nawet z połowy mapy można sensownie zjechać z 30% czołgowi obcemu. Jednak , czy powolny ? Jak dla mnie na czołg ciężki może być , szybszy od KB.

w patchu 7.5 mocno zawalą KB-5 , więc rzeczywiscie nie opłacało się brać.

Superpershing - przy auto aim schodzi 3 hity z HE przy Lowe.

Dicker - Nie lepszy niż wyżej.

T-34 - aaa , tu jest moc :) Wieża jest archaiczna , pancerz jak huj nie do zbicia. Bez problemu skubniemy IX + .Polecam , gorąco polecam.

Opublikowano

T-34 - aaa , tu jest moc :) Wieża jest archaiczna , pancerz jak huj nie do zbicia. Bez problemu skubniemy IX + .Polecam , gorąco polecam.

Kolejny po dobrej stronie mocy :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jagdtiger 8.8 mi bardzo sie podoba ale jednak to pudlo.

Lowe to masz pudło, zapałka ładująca wolniej niż jakikolwiek czołg ze 105 i przy okazji mięciutki. T34 jeżdżą tylko bardziej zaawansowanie gracze, gdyż jest specyficzny tak jak T29 i T32

signature.png

Opublikowano

I tak po 7.5 zostanie ulepszony. Zwieksza statystyki i zmniejsza cene za naprawe.

Za to KB-5 dostanie mocno w dupe i osłabnie.

Ale i tak czekamy na KB-220 , kolejny zapewne OP czołg

Opublikowano

Hmmm a kiedy go dodadza? W sumie ta gra to loteria najslabsze czolgi moga byc najlepszymi. Ruskie znowu ulepszyli. A is-8 zmienili ten pancerz na lepsze czy gorsze?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Za to KB-5 dostanie mocno w dupe i osłabnie.

Ale i tak czekamy na KB-220 , kolejny zapewne OP czołg

Same herezje... Lowe i tak nie płaci dużo za naprawę, więc kicha... Co do zmiany statystyk to nic.. szybkostrzelność Lowe 5 rund, KW-5 ma 7 rund / MIN. Pancerz taki sam itd.. kto wymyślił te brednie o zmianie czołgów premium??? To kompletny idiotyzm. Bo gracze, którzy kupili KW-5 za prawdziwą kasę będą błagali o nerda. Co najwyżej zgodzą się na ulepszenie go, ale nie znerdowanie.

signature.png

Opublikowano

Chwilkę temu zrobiłem screena z testowego.

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...