Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KV-5 czy Lowe ?

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste pytanie , stoję przed takim oto wyborem. A wiem z różnych gier , iż to że np. lowe jest duzo drozszy nie oznacza wcale , iż będzie lepszy niż KW.

Zawsze jednak stałem przy ruskach (kw ) , tylko teraz tak trochę się wacham , bo lowe jest jednak zdecydowanie mocniejszy

Jakie jest wasze zdanie na ten tema ? z góry dziękuje za podpowiedzi.

Opublikowano

KW-5 to niesamowity czołg. Kolega bez niczego zdobył 177k na nim. Dostał stalową ścianę i zwiadowcę. Ma niesamowity pancerz z boku i z tyłu. Sam nie przebijam go czasami z T34.

Jest tani- resztę można nawet wydać na premkę.

Tak w ogóle dodam, że mimo iż ma działo 107 zarabia więcej od Lowe. Wargaming zbalansowało zarobki tak, że KW-5 Wyciska za głupią bitwę 50k.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

I takie drugie pytanko jeszcze zadam:

Jak to jest z kupowaniem złota na allegro ? Bo ogólnie chciałem tego tanka z allegro kupić , ale chyba opłaci mi się złoto wziąść i na premke dac reszte

Opublikowano

Nie ufam allegro, szczególnie w grach MMO :)

Dokładnie, a szczególnie jeśli chodzi o kupowanie kont. Wargaming gdzieś już pisał, że każde kupowanie złota poza ich stroną jest nielegalne i może być oszustwem.

Ja bym jednak dał znak wyższości Lowe na KV-5, no jakoś ten weakspot KV mnie przeraża. (nie wiem jak jest w przypadku zarobków)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Osobiście posiadam KV-5 i wypowiem się na ten temat.Dużo zależy od umiejętności dla początkujacego KV będzie prawdziwym koszmarem-cieżki do opanowania,wolny,olbrzymie weakspoty,armata nie zawsze daje rade ale każdy doświadczony gracz zrobi z niego maszynke do zarabianie pieniędzy jeszcze z premką to już w ogóle cud miód malina.Porządny pancerz z każdej strony,armata ma mała penetracje i właśnie dlatego nie służy do walenia na oślep,każdy strzał musi być przemyślany.Wybornie KV się taranuje kolosalna masa robi swoje.Pełna zabawa nim zaczyna się przy wymaxowanej załodze i z dodatkowymi modulami.Jak zarabia?Róznie tak jak każdy tier przy średnich bitwach koło 50-60k wyciągne a przy bardzo dobrych granica 100k nie jest wcale rzadkością.

Opublikowano

Ja jestem pośadaczem Lova i nie na żekam może coś w tym jest jak kolega wyżej napisał droższy to leprzy może nie .Nie raz dostawałem baty od KV-5 i uważam go za dobry czołg ale LOVE jest leprzy do zarabiania bez 2 zdań wiadaomo że najlepiej typa ale jakoś nie miałem opci go wyprubować twoja kasa ty wybierasz

Opublikowano

Lowe strasznie szybko zgrywa celownik i szybko laduje chociaz kw szybciej o 1 pocisk. Ja bym poczekal na serwer testowy, kupil sobie oba na tescie i porownal.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Droższe to nie zawsze lepsze :). porównaj Sb Jagdtigera 8,8 albo t34 z Lowe. Dodam, że Jagdtiger ładuje 4,5 sek.

signature.png

Opublikowano

No pewnie kolego powyżej 250 przebicia w T34 robi swoje :). Sam mam wiele czołgów i wiem, że 200 pen wystarczy do przebicia większości czołgów.

signature.png

Opublikowano

No dobra , mówcie dalej bo jeszcze nic nie wybrałem xD

Opublikowano

Jak masz wydawać kase a masz możliwość grania w w bete 7.5 to poczekaj jakiś czas i sobie wyprubujesz np lova jak tu kolega wcześniej wspominał (Rawoner) i w tedy będziesz na 100 % ppewny co wybrać

Opublikowano

Jak masz wydawać kase a masz możliwość grania w w bete 7.5 to poczekaj jakiś czas i sobie wyprubujesz np lova jak tu kolega wcześniej wspominał (Rawoner) i w tedy będziesz na 100 % ppewny co wybrać

na tescie mozna te wszystkie za free ? nie gralem jeszcze na tescie (nie gram w to dlugo poprostu).

Opublikowano

Wątpie ale nadzieja matką głupców bez obrazy oczywiście :PJak nie grałeś przed czerwcem 2011 jak sie nie mylę to niemożesz na becie grać ale jak czeba to ci dam passy na moje nobskie konto jak sie beta zacznie to se lova kupisz oczywiscie wszystko na pw

Opublikowano

Na testowym dostajesz 15 000 golda na start i sobie mozesz kupic np. Lowe. A na drugim koncie kw-5 i porownac.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...