Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CandyMT2.PL !

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli macie już zrobionego clienta, polecam upnąć go 3 godziny wcześniej i jak już bęzie na hoście, to dać go graczom, bo jak wiadomo, nie każdy ma szybki internet i nie fair byłoby, gdyby ktoś zaczął pięć po 18, piętnaście po 18 czy również zbliżone liczy, a ktoś inny o 20. Wtedy już ma ktoś znikome szanse na bycie w topce, a dla niektórych to priorytet.

­

809131449509880369478.gif
  • Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Czy Olejek Wygnania bedzie u NPC?

Gdy pytalem o Zwoj zmiany z WP/BM admin napisal "dropek" mozesz wyjasnic?

Opublikowano

Start jest przesunięty na 16.07 b.r. (Poniedziałek), ponieważ CandyMen musi poświęcić te 2dni na przygotowanie wszystkiego na ostatni guzik.

Tu macie dokładny post z forum:

Postanowiłem przesunąć start serwera na 16.07.2012, wiele graczy mi tak doradzało, więc myślę, że tak będzie rozsądniej.

Poza tym, trzeba jeszcze wybrać bony oraz rozstrzygnąć sprawę rosek na serwerze, ponoć zielonej nie chcecie.

Te 2 dni poświęcę na przygotowanie wszystkiego na ostatni guzik, oraz na dodaniu kilku drobiazgów.

Mam nadzieję, że te 2 dni jakoś bardzo Was nie zniechęcą do serwera, a może jeszcze bardziej zmotywują. Jeśli z tego powodu nie masz ochoty już zagrać na Candy to po prostu nigdy nie chciałeś :-).

Pozdrawiam dziubaski.

Prawdziwi gracze zostaną.

Pozdrawiam, Gorbaczow.

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Wbije jak tylko wypali.

Żeby nie był to jak większość serverow co padają po 1/2 dniach.

Chunjo.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Czyli już jestem pewna, że mają małe szanse na dużą ilość graczy, bo miał być dziś start, a dziś startuje avalon i tam ludzie pójdą..

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Czyli już jestem pewna, że mają małe szanse na dużą ilość graczy, bo miał być dziś start, a dziś startuje avalon i tam ludzie pójdą..

No wiesz avalon nie musi byc perfekcyjny i zaloze sie ze wiekszosc bedzie nastawiona na Candy wiec z 20% odejdzie po tych 2 dniach.

Opublikowano

Ja jak niektórzy nie zamierzam czekać. Mieli dużo czasu do namysłu nad datą startu serwera.

Jeśli wiedzą,że nie zdążą zapiąć wszystkiego na ostatni guzik to po co robią zapowiedź?

Nie rozumiem takich ludzi.

Wkrótce startuje inny, lepszy serwer. Idę właśnie na niego.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Sami jesteście nie wypałem. Jeden hejter stworzył jakiś temat z wirusem i już wszyscy za nim, bo ma 13 lat i na 100% zna się na wirusach czy zabezpieczeniach. Proszę Was.

CandyMT2 narobił sobie jeszcze więcej wrogów niż my, więc jeśli on w ogóle wystartuje to będzie święto i zdejmę czapkę z głowy, obiecuję.

Dzisiaj postraszyli Nas na PW atakami, powiedzieli jak to mogą Nas łatwo zniszczyć (o tym pewnie nie poinformowali). I co? Do teraz nie ma żadnych ataków z ich strony.

Ktoś z graczy wysłał tylko na test kilka pakietów co nie mogło zniszczyć WWW, a jedynie zlagować na kilka sekund, i? Strona padła na kilkanaście minut, więc gratulacje za konfigurację i pro maszynę.

Opublikowano

@daronian

Myślisz, że chodzi tylko o wirus? Mylisz się. Poczytaj czasem posty w prezentacji swego serwera a dowiesz się dlaczego ludzie (część) już nie chcą grać na avalonie.

Zobaczymy, co będzie z tym serwerem. Zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

@daronian

płaczesz bo ludzie uciekają z tego super pro extra wypasionego Avalonka? Powiem tak wszedłem na chwile zobaczyć co i jaki wiesz co? więcej rozgłosu niż przyjemności z gry. Spodziewałem się więcej no ale z "odgrzewanymi kotletami" tak zawsze jest..

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ludzie proszę was. Czytając komentarze typu że serwer jest słaby bo startuje za dwa dni doprowadzacie mnie do śmiechu. 2 dni to nie jest jakaś kolosalna przepaść w czasie a wy się zachowujecie jakby serwer startował za miesiąc lub jeszcze więcej. Zróbcie coś ze znajomymi, wyjdźcie na dwór a czas wam szybko zleci.

Co do daroniania jak już kolega pisał przestań płakać, idź na twój serwer a nie robisz niepotrzebne zamieszanie na prezce Candy.

16322917.jpg
Opublikowano

Emm.. proponuję zakończenie tego dennego tematu, bo to jest zapowiedź candy,a nie tego łajna avalona. Brak mi słow do daroniana, i tyle.

Pora zakończyć ten spór, i się pogodzić, bo to do niczego nie prowadzi.

Powiem tyle, prawdziwi gracze zostaną.

Pozdrowienia dla czekających na serwer, i czekamy !.

Opublikowano

Wg mnie najlepszym rozwiązaniem będzie, jeśli zielona rosa nie pojawi się na serwerze.

Zgodzę się z tobą zielona rosa to gówno nie wiem po co ona tylko dodaje magie na co. Lepiej skasujcie tą rosę a będzie fajnie się grało.;]

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...