Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CandyMT2.PL !

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czy znacie angielski ale forum jest zamknięte bo jest konserwacja

Właśnie chyba nie znają. Najlepiej ponarzekać...

Opublikowano

Właśnie chyba nie znają. Najlepiej ponarzekać...

Znają dobrze "lamentowy" ... płacz, frustracja i brak opanowania - cecha większości na mpc, idąc dalej, debili.

Opublikowano

Miała być to konkurencja dla AvalonV2, który na starcie miał 1500+ graczy online. Nie mówię, że serwer to dno i, że nie wystartuje bo sam chętnie na nim zagram. Zachowanie HA pozostawia wiele do życzenia.

90300032.png

Opublikowano

z tego co widzę administrator serwa czyta ten temat . Jak dzisiaj nie będzie startu to na 99% nie będzie potem graczy .(do administratora) lepiej się postaraj , bo serw może i 1 ale 1 niewypał będzie

Opublikowano

Zobaczymy, jeżeli teraz o 18 nie będzie startu to ten serwer będzie mógł być co najwyżej konkurencją dla serwerów hamachi. Już stracił 50% graczy a teraz straci kolejne 40%. Forum nie działa, nie ma podanego powodu.

Opublikowano

Sami hejterzy są tutaj nikogo nie interesuje że będziecie grać na AvalonieV2 mamy to w d****.

A serwer zacny .

ps.Zróbcie lunchera.

Teraz nowa

:)

sygnays.png

Opublikowano

śmieszni jesteście heh za kilka minut podobno start a nawet admin nie odezwał się w tym temacie od 2 dni bo ma was w dupie. Nie ma serwa

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ja tam nie wiem, ale to wygląda na fejk... Kto nie daje clienta przed starem, żeby gracze mogli faktycznie o tej 18 wejść na serwer?

Kto nie robi forum przed startem? No ja tam wole już nic nie mówic...

fea.gif

Opublikowano

Ja tam nie wiem, ale to wygląda na fejk... Kto nie daje clienta przed starem, żeby gracze mogli faktycznie o tej 18 wejść na serwer?

forum jest ale jest konserwacja

Opublikowano

Człowieku nie rozumiesz, że jak wyłączysz forum to ten powód sam automatycznie wskakuje? Jaki debil konserwuje forum pół godziny przed startem serwera?

90300032.png

Opublikowano

Forum nie ma konserwacji... Zamknął forum i w wytłumaczeniu napisał że konserwacja żeby nie było dyskusji. Dajecie się nabrać bo to oczywiste

UP identycznie myślę

1377863814-U611928.png

Opublikowano

These forums are currently closed for maintenance. Please check back later.- Fora te są obecnie zamknięte do konserwacji. Prosimy spróbować ponownie później.

Opublikowano

Przypomniało mi się, że przeszkadzała Wam mała liczba slotów na serwerze. Jest 32 bo nasz kochany administrator nie chcę dużo kasy wydawać jak i tak serwer nie ruszy. Zaznaczam, że to są tylko moje myśli i nie musicie się nimi sugerować.

90300032.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...