Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CandyMT2.PL !

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie umiesz czytać to wyjdź i za naukę się bierz. W prezentacji jest wyraźnie napisane Linki o Downloadu pojawią się jak serwer pojawi się w dziale "Publikacje Serwerów"

Oj po chuj mam umiec czytac skoro ty umiesz za nas oboje.. sam sie wez za nauke jak juz kurwa ludzi pouczasz.. bo jakos nie widze go w dziale publikacji a jest 19.. fypacz ale chyba jestem nieco bardziej doswiadzczony z takimi serwerami jak ten i jakos dmuchalem na zimne.. i kto normalny daje clienta z publikacja?

Opublikowano

Tak jak myślałam, że server nie wystartuje.

Słodziak po prostu myślał, że rozbawi fanki i w ogóle.

Ale lipa.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Mi działa na modzie i już gram z ekipą ^^

Za kazdego lajka daję link do clienta na pw !!!

r1qga0.jpg

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Jedno pytanie, jeśli nie chcę wam się czekać na serwer/nie zagracie to po co tu hejtujecie ? Tylko SPAM się niepotrzebny robi.

Niby ten nie zagra,ta nie zagra, a temat przegląda ponad 140 osób + na TeamSpeaku3 przesiaduje koło 80/100 osób + ponad 1000 kont zarejestrowanych.

W tym wypadku to wy jesteście nie fair w stosunku do administratora. Powinniście uszanować to co robi. Do 3 razy sztuka.

Jak widać zainteresowanie jest duże. Powoli zaczynam rozumieć Candego dlaczego z wami nie trzyma kontaktu. Lecz tą uwagę zatrzymam dla siebie.

Daję wam słowo,że serwer wystartuje i będzie miał masę wielbicieli.

Tym co zależy na serwerze, zostaną i poczekają, reszta może sobie już iść.

Tak jak napisał Candy "Wolę mieć 100 normalnych osób na serwerze, niż 1000 ludzi nieogarniętych" - coś w tym stylu.

Ja bym zamknął najlepiej ten temat i czekał na odpowiedź/patchera, który się uploaduje.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Mi działa na modzie i już gram z ekipą ^^

Za kazdego lajka daję link do clienta na pw !!!

r1qga0.jpg

Ta kurwa..Szkoda tylko że w rankingu są tylko testerzy.

Opublikowano

Ta kurwa..Szkoda tylko że w rankingu są tylko testerzy.

Zawsze się znajdzie hejter ;***

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...