Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CandyMT2.PL !

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podadzą jakieś info ? bo czekam już cały dzień i nic się nie dowiedziałem konkretnie czegoś. Np. kiedy dokładny start w końcu ? czy ten 14 czy ten 15 czy kiedy !! ?

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest forum???

niech kotś poda link do forum:)

Wystarczy dopisać "forum." przed CandyMT2.pl

Mam nadzieję, że serwer wystartuje. Powodzenia !

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

kiedy klient będzie?

Parę godzin przed startem serwera.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Jak komuś nie dochodzi email, to prosze sprawdzic folder "SPAM" ponieważ wczoraj zarejestrowało się na raz dużo użytkowników a klient poczty mógł to uznać jako spam.

// Osobą którym nie przyszedł email aktywowałem konta na forum, więc nie muszą już klikać w link żaden.

Zapraszam na forum naszego serwera aby wybrać bony 1/5, 6/7.

Opublikowano

Mam się specjalnie rejestrować na Waszym forum by zobaczyć jakie mnie czekają bony na serverze?

Nie podaliście nic konkretnego, absolutnie, nic... Mam łaskawie czekać, jaki mnie czeka system ulepszeń? A może go spier****** jak 95% serverów?

A może pytanie z innej beczki, gdzie będą dopić 6/7 bony? Gdzie zdobędę ulepszacze do broni/zbroi? Do jakiego lvl będa musiał expić szamankę by móc wejść na "najsilniejszą mapę"?

Na ch*** mi jakieś wykresy? Ja chce po prostu grac i wiedzieć co mam robić, żeby być dobrym graczem, a nie oglądać wykresy(Mam ich wystarczająco w pracy). Nie wiem chcecie prowadzić wyższa matematykę na serverze? Czy jak?!?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Troszkę się z UP zgadzam.

Zbyt mało info na temat serwera zostało podane w zapowiedzi. Bynajmniej żebyście odpowiedzieli na pytania Przemka to by było już coś.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

UP

Info które mówisz było już omawiane w wcześniejszych postach lecz nie było wypowiedzi admina serweru.

Więc nie wiadomo o co tak dokładnie chodzi.

A forum działa tylko musisz się zarejestrować i zalogować. Będzie widać all posty.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

3xUP Na tej liście serwerów jest nie tylko Devux, ale i Turisas, Escaria czy Evenest , a to nie są serwery jednego właściciela ..

Nie wiem co Wy macie z tym Devuxem.

Poza tym Candy mówił, że to jego pierwszy projekt.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Co do bonów Panowie i Panie, proponuję abyście wybrali te;

Propozycja bonów numer: 7

1-5:

Kod:

HP:2000/2500/3000

ABS'y:5/10/15

Silny przeciwko ludziom:5/8/10

Krytyk/przeszycie:5/10

Statystyki:5/12/15

Szansa na blok ciosu/odbicie:5/10/15

AbsoMPCja HP:5/10

6-7:

Kod:

Potwory:5/10

HP:500

Wedlug mnie tylko takie bonusy powinny znalesc sie w bonach 6/7.

Te bony są w sam raz do pvp jak i expa. 6/7 są bardzo dobrze dobrane i zgadzam się w 101%, że tylko takie bony powinny się tam znajdować.

Tak więc proszę, abyście wybrali te, bo są w sam raz!.

Zapraszam na forum w dziale "dyskusje" do wybierania bonów!

Opublikowano

Panowie, jestem konkretnym człowiekiem, wymagam prostych i szybkich informacji, a nie mylenie oczu i pier***** o chopinie.

Co chwilę pisze co innego i wciska nam kit, jak TVP, POLSAT I TVN razem wzięci. Dlaczego inne servery potrafią pokazać w prosty sposób co Nas czeka?

A ów, podaje nam najmniej istotne rzeczy na zwykłego gracza? No wybaczcie, ale po co mi w grze widzieć ile jest Kobiet, a ile mężczyzn? Jakiej klasy pistacji jest najwięcej? I gdzie gra najwięcej graczy?

Ja chce po prostu poznać system ulepszeń, wiedzieć gdzie co dropi i jakie są maksymalne bony, czy to tak dużo?

Devux, to bardzo przyjemny server z rozbudowanym systemem ulepszeń, chociaż zniechęca gra na nim przez małą ilość graczy i 6/7 bony z klasami.

. Czy to nie jest fajne odkrywać "coś" w metinie?^^ . Prezentacja skromna, ale przyciąga. Każdego będzie ciekawić jaka będzie następna broń, zbroja itd. W pewien sposób słodziak chciał zaciągnąć graczy na serwer..

Musicie to zrozumieć.

Opublikowano

Kiedy będzie client ? Radziłbym dać już teraz bo potem będzie że każdemu wolno się pobiera i nie zdąży na start serwera ...

Opublikowano

No spoko też tak bym chciał ale żeby jakieś podstawowe info :x ile broni ile zbroi czy nowe eq ? mapy na jaki lvl ? itd.

To by npisał i było by git. Przecież wiele by nie zdradził a to podstawa.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Serwer porazka!! Co administracjo pierdo**** wpierdala**** sie na strony innych serwerow i hakujac ich reklamujecie swoj serwer?? Smiech na sali!! Leszcze z was smiecie. Pies was je*** Kurwi**** pierdo***!!! I tak nie wystartujecie haha!!!

Serwer Hacked By Daronian z Avalonv2 TEAM

Zapraszamy na nasz serwer, start dzisiaj o 18:00.

I co?? Smiecie!!!

97121467056121262842.png

33113689180289315833.jpg

Opublikowano

Serwer porazka!! Co administracjo pierdo**** wpierdala**** sie na strony innych serwerow i hakujac ich reklamujecie swoj serwer?? Smiech na sali!! Leszcze z was smiecie. Pies was je*** Kurwi**** pierdo***!!! I tak nie wystartujecie haha!!!

Serwer Hacked By Daronian z Avalonv2 TEAM

Zapraszamy na nasz serwer, start dzisiaj o 18:00.

I co?? Smiecie!!!

Avalon podniete macie na taki badziew jeden z najgorszych serverów jaki może być.

Opublikowano

Ja również polecam grać.

Bardzo świetny server, świetna ekipa i w ogóle.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...