Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASSASIN CRAFT [Dedyk][Full Survival][PVP][No-premium][Admini+23]

MacPol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem po wyjsciu minecraft 1.3.1 oplaca sie zmienic mapke gdyz podobno ma byc zmiana servera i slotow oraz pluginow wiec lepiej by było gdyby wszyscy zaczeli od nowa

PS Beda dzisiaj evety bo wczorajsze bardzo mi sie podobały :D

Opublikowano

Moim zdaniem po wyjsciu minecraft 1.3.1 oplaca sie zmienic mapke gdyz podobno ma byc zmiana servera i slotow oraz pluginow wiec lepiej by było gdyby wszyscy zaczeli od nowa

PS Beda dzisiaj evety bo wczorajsze bardzo mi sie podobały :D

Eventy dzisiaj beda :) Co do zmiany mapy to raczej nie ale ogolnie zmienimy wersje na 1.3.1....

Opublikowano

MacPol , byłem i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Serwer jak wszedłem to ucichł.

Szkoda że nie poinformowano mnie o zmianie typu serwera przed kupnem VIPa tylko jakieś 3min po kupnie. Naprawdę szkoda bo pamiętam miłe chwile (zabawy z MacPolem w kościele :) )

Jednak to jak mnie gracze oraz reszta administracji olewa lub po prostu killa (oczywiście full zaczarowanym diamentowym eq i itemkami żeby gracze nie mieli szans!) to myślę że to jest totalna porażka...

Naprawdę , spotkałem wiele serwerów , i wiele ludzi ale jeszcze nie spotkałem się z takimi sytuacjami żeby najpierw mówić graczowi że jak chcę więkrzego cuba to muszę kupić VIPa i ogl. pokazywać jego dobre strony a po 4minutach powiadomić go że to co chciał otrzymał - ale na chwilkę lub żeby administracja nie dała wyjść z domku graczowi.

Myślę że to był stracony cenny czas i pieniądze. Podtrzymuję swoją opinię na temat serwera.

Pozdrawiam Swiezu

@edit dodam że mój stary cuboid został zrównany z ziemią razem z wartościowymi itemami.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

MacPol , byłem i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Serwer jak wszedłem to ucichł.

Szkoda że nie poinformowano mnie o zmianie typu serwera przed kupnem VIPa tylko jakieś 3min po kupnie. Naprawdę szkoda bo pamiętam miłe chwile (zabawy z MacPolem w kościele :) )

Jednak to jak mnie gracze oraz reszta administracji olewa lub po prostu killa (oczywiście full zaczarowanym diamentowym eq i itemkami żeby gracze nie mieli szans!) to myślę że to jest totalna porażka...

Naprawdę , spotkałem wiele serwerów , i wiele ludzi ale jeszcze nie spotkałem się z takimi sytuacjami żeby najpierw mówić graczowi że jak chcę więkrzego cuba to muszę kupić VIPa i ogl. pokazywać jego dobre strony a po 4minutach powiadomić go że to co chciał otrzymał - ale na chwilkę lub żeby administracja nie dała wyjść z domku graczowi.

@edit dodam że mój stary cuboid został zrównany z ziemią razem z wartościowymi itemami.

Bylem dzis na serwie caly dzien poza godzinami 15:45-16:15 i 19-20. Nie było Cie pomimo pelnego serwa. Nie bede czekal tygodniami az ktos łaskawie wejdzie i bede mogl mu przekazac ze serwer zmienia sie z na survival bez LWC. Vipy dostaly zamiast tego wiele nowych udogodnien ktore Ty takze masz. Bedziesz gral to dostaniesz rekompensate (chociaz moim zdaniem nie ma powodu skoro sam nie wchodzisz od tygodnia na serw). Pomimo nagatywnej opini zapraszam na serwer i lcze ze zmienisz zdanie gdy zobaczysz postepy... pozdrawiam i zapraszam wszystkich :)

Opublikowano

Bylem dzis na serwie caly dzien poza godzinami 15:45-16:15 i 19-20. Nie było Cie pomimo pelnego serwa. Nie bede czekal tygodniami az ktos łaskawie wejdzie i bede mogl mu przekazac ze serwer zmienia sie z na survival bez LWC. Vipy dostaly zamiast tego wiele nowych udogodnien ktore Ty takze masz. Bedziesz gral to dostaniesz rekompensate (chociaz moim zdaniem nie ma powodu skoro sam nie wchodzisz od tygodnia na serw). Pomimo nagatywnej opini zapraszam na serwer i lcze ze zmienisz zdanie gdy zobaczysz postepy... pozdrawiam i zapraszam wszystkich :)

Byłem o 20

Dobra , dostałem zasłużoną działkę tylko szkoda że tak późno bo zaraz vip mi się kończy.

Na razie nie mam zdania na temat serwera - pożyjemy zobaczymy...

Opublikowano

Zobaczyłem w tytule Assassin's i odraz uwiedziałem , że to będzie server dla mnie. Bardzo miła administracja, ciekawa mapa i co najważniejsze klimat. Gorąco polecam

Opublikowano

A kiedy server bedzie na 1.3.1?

bo jak narazie to chyba na 1.2.5 jest ,,,

Jak wyjdzie stabilna wersja 1.3.1 serwerowa bo aktualna (bukkit) ma mase bledow

Opublikowano

Polecam zmienić mapę - i w endzie , i normalną

Opublikowano

Serwer super zbudowałem sobie karczmę i się tym jaram :D Ale tak na poważnie to serwer na prawdę warty chociażby przejrzenia. Miła, wyrozumiała i cierpliwa administracja zawsze chętna do pomocy co daje duży + plugin z frakcjami także jest plusem. Frakcje zawsze były fajną rzeczą ciekawie jest poznać nowych ludzi i przeżyć razem z nimi jakieś fajne przygody. Zamek, który jest po prostu świetny, bo można sobie poskakać, powalczyć itp. jest też tam wiele innych rzeczy chociażby jakieś sklepy itp. Długo by wymieniać te wszystkie plusy. Jak na razie znalazłem 1 minus, który niestety mnie atakuje :(

- Cofające się jedzenie (np. jem sobie jabłko i jestem najedzony na full 2 sekundy później widzę, że mi znowu brakuje 2 mięs do full, więc znowu jem jabłko i tak z 5 razy aż się w końcu tym cholernym jabłkiem udławie i umrę. I szlag mnie trafia bo już mi się jabłka skończyły) Na szczęście w takiej sytuacji wkraczają Moderatorzy lub Administratorzy i ładują mi pasek życia i głodu do pełna ♥.

Opublikowano

Czy na serwerze jest dostępna arena PvP? Czy cały teren jest odzorowaniem terenu z ac ?

Na terenie zamku PVP jest wylaczone poniewaz jest to miejsce Eventow, Handlu, Spawnu...

Poza zamkiem a szczegolnie na arenie PVP przed zamkiem PVP jest włączone (co nie oznacza że pozwalamy na griefing)...

Można zabijać ale jeśli ktoś ma na celu ciśniecie nowych to poleci z serwa. Proste

Opublikowano

Polecam zmienić mapę - i w endzie , i normalną

Podaj jeden sensowny powód bo ja nie mam zamiaru niszczyć graczom posiadlosci gildiowych :)

END będzie dzisiaj odnowiony koło 16 :P

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...