Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASSASIN CRAFT [Dedyk][Full Survival][PVP][No-premium][Admini+23]

MacPol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mieliśmy małe problemy techniczne i został zrobiony backup mapy przez co cofneło budowle.

za cz bardzo przepraszamy . problem został naprawiony i na przyszłość jest już zabespieczenie które pozwoli uniknąć podobnych problemów

dziękujemy wszystkim za wspólną grę i przepraszamy za Cofkę ... straty materialne prosimy zgłaszać adminą :)

Opublikowano

Pytanie czemu off ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

wlasnie dlaczego jest can't reach server? ale tak ogolnie server jest zajebisty, mila i spoko administracja :D Polecam ten server:D

amini zrobicie cos z tym bo chciałbym se pograć.Pewnie nie tylko ja

:D Z góry dzięki

Opublikowano

wlasnie dlaczego jest can't reach server? ale tak ogolnie server jest zajebisty, mila i spoko administracja :D Polecam ten server:D

amini zrobicie cos z tym bo chciałbym se pograć.Pewnie nie tylko ja

:D Z góry dzięki

jeden plugin mial blendy ale zostaly naprawione ... na razie monitorujemy czy jakieś nie będą powstawać a jeśli server się będzie rozwijał to przeniesiemy na lepszy hosting

Opublikowano

Serwer polecam, jest naprawdę super. Wkurza mnie jedynie ten Anti-Cheat... mam wgranego ModLoadera, CustomNPC i wykrywa to jako hack.. i mnie kicka..

Opublikowano

Serwer polecam, jest naprawdę super. Wkurza mnie jedynie ten Anti-Cheat... mam wgranego ModLoadera, CustomNPC i wykrywa to jako hack.. i mnie kicka..

Burned wiesz że ten plugin to podstawa i nie możemy go usunąć... Ale wiemy że nie oszukujesz :P

Zapraszamy na serwer nowe osoby... Niedługo zwiększamy sloty :P

Opublikowano

Spoko administracja, fajne questy, tylko szkoda ze byl cofek.

Spoko administracja, fajne questy, tylko szkoda ze byl cofek.

No niestety zdarzyl sie cofek ale to taki bug :) Ogarniamy, spoko :P

Opublikowano

wez mnie odbanuj jaja se robilem

Masz unbana. Ja jaj nie robie sobie z graczy. Zasady to zasady. Survival to survival. Nie tepam. Nie daje EQ. Nie daje praw. Za to jestem miły i pomocny jeśli chodzi o gre więc licze na to samo...

Opublikowano

dobra spoko juz nie bede. przepraszam . ale wez nie rob mojego domu na sprzedaz........ bo ja sie meczylem zeby to zbudowac zeby teraz to komus oddac??????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...