Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem fanatykiem mediumów i jeżeli re*** nie wystartuje zostanę tutaj, bo nie ma żadnych fajnych mediumów, a tutaj w miarę ludzi, więc raczej zostanę na dłużej.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa kusi mnie żeby tu zagrać ale widzę topka ma eq +4 :/

Wypowie się ktoś czy tu rzeczywiście tak ciężko o eq ?

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Serwer już działa tylko strona została.

Jeśli ktoś wcześniej patchował to możecie odpalać przez game.exe a jak nie działa przez game.exe to zaczekać aż patcher będzie działał

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jest jakaś strona zastępcza z której mógłbym pobrać klienta i się zarejestrować w danym momencie?

I czy łatwo tutaj wbić skille na poziom g.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

@UP:

Chyba były prace serwerowe, tak?

W pracach serwerowych nie powinno się logować, prawda?

A wyraźnie pisałem że będą trwać około pół godziny.

Że się zalogowałeś w czasie prac serwerowych to nie pisz bzdur że komuś coś znikło, bo jak są prace serwerowe to ludzie mogą mieć nawet 1500 lvl.

U nas na serwerze nic nie znika, a takim czymś tylko ludzi odstraszasz, a to twoja wina że w czasie prac się zalogowałeś ;f

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP:

Chyba były prace serwerowe, tak?

W pracach serwerowych nie powinno się logować, prawda?

A wyraźnie pisałem że będą trwać około pół godziny.

Że się zalogowałeś w czasie prac serwerowych to nie pisz bzdur że komuś coś znikło, bo jak są prace serwerowe to ludzie mogą mieć nawet 1500 lvl.

U nas na serwerze nic nie znika, a takim czymś tylko ludzi odstraszasz, a to twoja wina że w czasie prac się zalogowałeś ;f

Pozdrawiam.

Czlowieku nie mam nic do servera, do Ciebie, do Isamu czy do prezentacji, a ty sie o byle gowno do mnie przypierdalasz. Skoro sa prace serverowe to offaj server na te pol godziny i po problemie. Nie widzialem na stronie chociazby zebys pisal cos o pracach serverowych, a nie siedze 24/7 zeby widziec co psizecie w grze. Zalogowalem sie o danej godzinie, a server byl on, wiec pomysl zanim napiszesz cos takiego jak to wlasnie napisales. Zreszta jakbyscie napisali pod moim niby odstraszajacym ludzi postem notke, ze "Byly prace, juz OK, nic nikomu nie zniklo" - wystarczyloby. Ale po co? Lepiej poakzac kto tu rzadzi i rozpoczynac klotnie. Gratuluje weles.

/ edit - literówki.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer mi się bardzo podoba i będę tam grać tylko muszę postać z EQ zamienić za EQ Ravia bądź gdzie indziej na Balmorze i uciekam już do was

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...