Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie admini, tylko Top 1 Vaynerad i Sasha i tam paru gre skończyło. Vaynerad dziennie na swoim lvl-u, skillami i no lajfieniem zarabiał 350kk +

xnzn.jpg
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://allegro.pl/listing.php/search?category=45715&sg=0&string=ravia

10kk = 3zł

pozdrawiam. Ładnie administracja sobie dorabia na boku

Taa.. Nie mam co robić tylko wystawiać aukcje ze swojego serwera jeszcze złoto z nazwą "YANG", pomimo iż mam nick "GodWeles" na allegro.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Fajny Hardzik, może zagram.

Polecam.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Plik: konfiguruj.exe został uaktualniony.

Sprawdzanie pliku: konfiguruj.exe

Plik: game/icon.nwl został uaktualniony.

Sprawdzanie pliku: game/icon.nwl

Plik: game/icon.nwf został uaktualniony.

Sprawdzanie pliku: game/icon.nwf

Plik: game/uiloading.nwl został uaktualniony.

Sprawdzanie pliku: game/uiloading.nwl

Plik: game/uiloading.nwf został uaktualniony.

Sprawdzanie pliku: game/uiloading.nwf

Plik: game/uiscript.nwl został uaktualniony.

Sprawdzanie pliku: game/uiscript.nwl

Plik: game/uiscript.nwf został uaktualniony.

Sprawdzanie pliku: game/uiscript.nwf

Ravia.eu

Przygotowywanie do patchowania..

I na tym patchowanie ustało może mi ktos powiedzieć dlaczego ??

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Co chce patchować to albo ddos albo co innego . Bambos napisz jak możesz jak wszystko bedzie juz ok .

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Po co pele ja sobie gralem na modzie spoty sciagalem na mob locku. Konto sprzedane za zl komus i do tej pory bana nie ma. Grajcie na kamerzeeeeeeeeeee. Logi gowno dadza bo gm musi was pzylapac w grze, a powiem wam ze wystarczy miltihak od kamera z wykrywaczem gm. Gm sie pojawia wy wylaczacie hacki albo sobie stoicie najspokojniej w swiecie pare min a jak trzeba to i godzinexD

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Co do serwera to moge polecic. Bez isa mozna sie dorobic na luzie. Wszystko mozna kupic w grze najgorzej jest do 25lvla. Medale sie czyta jak ku tylko ze co sekunde. Graczy 800+ moze tego nie widac ale niektorzy dropia,expia nie tylko stoja w m1. Ip ts3 ravi: ravia.eu

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Powiedzcie mi ile osób gra na waszym serwerze.Podoba mi się wasz serwer ale musi troche być ludu.Chętnie zagram na jakimś serwerze i chętnie umieszcze go w sygnaturce.Pisaćjak by co PW

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Wbiję ze sprajtem i sitexem do dżino pogromić hejtów z mpc. ;3

~~~Deraxium hejter, zdejmij swejter.

Elko.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

mnie już na 70 zł o waliliście dlatego nie gram. Była pompa ok, padła a potem jak połączyliście te serwery to nie miałem na kącie sm, i ostatnio probowałem się zalogować to chyba nawet konta usunięte więc dzięki za strate pieniędzy. Serwer jest dobry ale przez to że wychujali mnie to już tam na 100% nie będę grać. Ale polecam serwer jeżeli nie grałeś na pompamt2 jak była i cie też nie owalili.

Opublikowano

@2UP:

A czy ja wyglądam na osobę 'sevix' ? nie mam nic wspólnego z twoją całą 'pompą' o której nawet istnieniu nie znałem, dopóki IsAmU mi nie powiedział po prostu, więc 'Are you fucking kidding me?'.

@Deraxium

Nie rozumiem po co pisać o czymś co się nie podoba?

Nie podoba ci się, skomentuj i WYPIERDALAJ, a nie zostawiaj po sobie gnoju co 2 komentarze normalnego użytkownika bo jest to już irytujące, jak widzę ciągle twój nick to już mi się chce żygać, co ja ci kur*a człowieku zawiniłem że mnie tak nie na widzisz?

Zabiłem ci matkę albo ojca czy o co tobie kur*a chodzi w d*pę jeb*ana mać?

Pisałeś o braku czasu dla graczy, tak?

Pomyśl sobie że ty jesteś mną, nauka, programowanie, supporty kilku serwisów, rozwiązywanie problemów pojedynczych graczy które trwają nawet kilka H (np. kradzieże, ostatnio pomagałem komuś 14h..), do tego około 1000 graczy którzy większość to osoby pytające 'dasz item?' i takich osób piszących jest 100 naraz, jakieś aktualizacje do gry? człowieku, jak stawiałem ravię to musiałem skasować połowę Nawie bo ludzie głosowali że nie chcą żadnych nowości.

Ja jeszcze się uczę, wiele języków przede mną, C#, C++, JavaScript, Java i inne..

Świat na 4 językach się nie kończy, i nauce też muszę poświęcić czas, a uwierz mi że nie wiesz jakie to irytujące marnować cały boży dzień bez chwili na wyjście na dwór bo załatwiasz ciągle jakieś sprawy na komputerze, ciesz się że nie jesteś takim No-Life'm jak ja, i daj mi w końcu święty spokój..

Pozdrawiam!

Opublikowano

Aha, nie zauważyłem daty.

Ale i tak chce wiedzieć tylko o co ci chodzi..

Ostatnio od 3 dni myślę nie wchodząc na komputer, o co tobie tak naprawdę chodzi..

Coś ci zawiniłem? A jeśli tak to jak mogę ci to wynagrodzić albo coś?

Bo boli mnie to że mnie tak nienawidzisz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...