Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co ci chodzi ?

Z broni dodanych są tylko nowe bronie z średnimi na 95 i tyle.

Rambo, on odpisywał kolesiowi ironicznie, zobacz cytat <facepalm>

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

zainstalowalem sp3 i net framework 4.0. i nadla jest ten sam blad. Tak samo mialem z nawie jak wczesniej bylo tez nie chcialo mi wejsc

odpalasz 1 raz gre przez patcher czy przez game ??

Opublikowano

http://allegro.pl/ravia-eu-metin2-sura-wp-99lvl-i2514949570.html

hmm ? nie wiem czy to on, ale sprawdźcie to bo za sprzedaż konta chyba jest ban ? ; )

Wbił jako pierwszy 99 to mu daj zarobić na tym co zrobił i niech sobie sprzedaje a nie już kablujesz ;]

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Może pogram jak Admini się troszke ogarną. teksty typu : Podjadę z ekipą ... troszke zniechęcają czlowieka do gry na serwie szanownej

administracji.

@ EDIT.

Mam pytanko do Adminów karalne jest handlowanie kontami na allegro. ? Na innych serwa jest za to ban na IP.

sygnatura1w.png

Opublikowano

jest na forum welesa takie coś w dziale handlu jak: "Handel zewnętrzny" ośle.

noi. ?? A czy widzisz tam to konto 99 lv. ?

sygnatura1w.png

Opublikowano

No i to, że jest to równoznaczne z tym, że sprzedaż kont i chyba złota na allegro jest dozwolona ? umiesz myśleć trepie ?

xnzn.jpg
Opublikowano

Dokładnie jak UP pisze.. No comment, zresztą się kłania u ciebie nie przeczytanie regulaminu, inaczej byś wiedział że zezwalamy na handel na allegro.

Ktoś poświęcił czas na zdobycie czegoś, to czemu ma nie móc tego sprzedać?

Może pogram jak Admini się troszke ogarną. teksty typu : Podjadę z ekipą ... troszke zniechęcają czlowieka do gry na serwie szanownej

administracji.

@ EDIT.

Mam pytanko do Adminów karalne jest handlowanie kontami na allegro. ? Na innych serwa jest za to ban na IP.

Bambos to pisał pod wpływem ostrych emocji, sam byś podobnie napisał na jego miejscu..

Tak lovcia to forum, a tu użytkownicy forum które tak lubi robią jemu i nam gówno.

Poza tym to ja jestem głównym administratorem oraz IsAmU.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Dokładnie jak UP pisze.. No comment, zresztą się kłania u ciebie nie przeczytanie regulaminu, inaczej byś wiedział że zezwalamy na handel na allegro.

Ktoś poświęcił czas na zdobycie czegoś, to czemu ma nie móc tego sprzedać?

Bambos to pisał pod wpływem ostrych emocji, sam byś podobnie napisał na jego miejscu..

Tak lovcia to forum, a tu użytkownicy forum które tak lubi robią jemu i nam gówno.

Poza tym to ja jestem głównym administratorem oraz IsAmU.

Rozumie gdyby tylko gracze mogli sprzedać poświęcony czas - yang. Ale administracja? ;3 3 dni po otwarciu paczki po 10kk na allegro po 3zł..

Opublikowano

Rozumie gdyby tylko gracze mogli sprzedać poświęcony czas - yang. Ale administracja? ;3 3 dni po otwarciu paczki po 10kk na allegro po 3zł..

My jako administracja nie będziemy dorabiać na allegro jak inne serwery.... wiec nie rób z nas jakiś de..li

Opublikowano

Hmmm. Ktoś kiedyś powiedział. Że serw bd stał dopóki bd kasa szła z Isa. Czyli to pospolity serwer pod kase.

sygnatura1w.png

Opublikowano

takie pytanko duzo osob gra na serverze? tak w godzinach szczytu ? bo nie ma statystyki online na stronie ;/

Powiedzmy za 200 300 osob

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

znow maja wyje bane na support nie grac tu nie oplaca sie bo kontakt z adminem to zero po 10 dni na odpowiedz czekam pzdr

do jakiego admina pisałeś bo chyba nie do mnie

Odpisałem na wszystkie wiadomości które wysyłaliście na support

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...