Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@cotam9994 Proszę o kulturalniejsze wypowiedzi.

A przy okazji, serwer serdecznie polecam <3

na szczęście od poniedziałku szkoła, może twoje oczy odpoczną, bo coś ci się pomyliło, bo piszę bardzo kulturalnie =)

@heh, naiko - randomizna przejęła forum - polecam przeczytać co to znaczy niestosowane zachowanie.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zesrajcie się, to jest od roku na innych serwerach a dla was to nowość, gz/

Nie widzę żadnej kultury w takich wypowiedziach.

na szczęście od poniedziałku szkoła, może twoje oczy odpoczną, bo coś ci

się za przeproszeniem jebie, bo piszę bardzo kulturalnie =)

W takich tym bardziej. Wszczynanie kłótni będzie warnowane.

Opublikowano

to bardzo dobrze, w tym 1000 to boty! Na twoim miejscu juz bym 120371238 razy napisal do kamera o zablokowanie waszego serwera, ze nie da sie tam dodac - tak ma m.in. xenox (gówno teraz). Ileś tam bierze, ale warto.

wejdz kolego w zakładkę zbanowani radzimy sobie ;)

P.S.

za chwile dość długa konserwacja trzeba wszystko elegancko dodać aby nie było lipy

Opublikowano

wejdz kolego w zakładkę zbanowani radzimy sobie ;)

P.S.

za chwile dość długa konserwacja trzeba wszystko elegancko dodać aby nie było lipy

nie będziemy kolegami, sory. Co z tego, że banujecie jak i tak serwer jest zasyfiony tymi ludźmi, tzn. botami? A wiecie dlaczego?! Bo są dwie formy zarobku! 1-86lv - hematy 86+ wyżyna. I taka zajebista gra jest u was, to juzlepiej na chujmorze grać, a tak wogole : pozdrów małysza, skoczka - jak tam jego strona? A i gdzie te dowody? Powiedz żeby się nie jąkał. Epiki "na zajebistym" hardzie podobnym do pl'a mają UM i śr, żart?

Jaką range u Ciebie na ts ma dwatrzy24?

Opublikowano

Gdyby nie te boty oraz administracja, która w ogóle się nie interesuję serwerem - byłby to na 100% najlepszy hard w polsce. A teraz jest spora konkurencja.. ale i tak jebać congówno.

Opublikowano

Nie gram na Ravii, i nie byłem tam nigdy na TS. Po prostu rolą KidModeratorów i Moderatorów danego działu, jest utrzymywanie w nim porządku.

Opublikowano

nie będziemy kolegami, sory. Co z tego, że banujecie jak i tak serwer jest zasyfiony tymi ludźmi, tzn. botami? A wiecie dlaczego?! Bo są dwie formy zarobku! 1-86lv - hematy 86+ wyżyna. I taka zajebista gra jest u was, to juzlepiej na chujmorze grać, a tak wogole : pozdrów małysza, skoczka - jak tam jego strona? A i gdzie te dowody? Powiedz żeby się nie jąkał. Epiki "na zajebistym" hardzie podobnym do pl'a mają UM i śr, żart?

nie chce być twoim kolegą ale nie chciałem cię od idiotów wyzywać więc próbowałem choć w pewien sposób ukryć brak sympatii do twojej osoby

nie podoba ci sie serwer no kurde nic nie poradzę robimy co się da aby grało się lepiej i nie sramy updatami bo to ma być klasyk...

zawsze możesz przestać nam pomagać (podbijać prezkę) i iść na jeden z nowych niepewnych serwerów

Pozdrawiam ozięble

Opublikowano

nie chce być twoim kolegą ale nie chciałem cię od idiotów wyzywać więc próbowałem choć w pewien sposób ukryć brak sympatii do twojej osoby

nie podoba ci sie serwer no kurde nic nie poradzę robimy co się da aby grało się lepiej i nie sramy updatami bo to ma być klasyk...

zawsze możesz przestać nam pomagać (podbijać prezkę) i iść na jeden z nowych niepewnych serwerów

Pozdrawiam ozięble

ozięble to Ciebie fubu chyba pozdrawiał, jebać. "klasyk" - nie zapomnij o śr i um w epikach. A wytłumacz mi jeszcze jedną rzecz - na co idą pieniądze z IS? Bo ja słyszałem, że płakałeś, że nie masz na utrzymanie maszyny, a słabych obrotów tam nie było / nie ma.

Opublikowano

Przydałyby się te zbroje tytanów: wyglądem tak jak te nowe złote na PL, na które trzeba byłoby jakieś mega ulepki dużo trudniejsze od ulepek na tytany. Byłoby co robić na serwerze i ulepki byłyby coś warte i ożywiłby się rynek bo ulepy na tytana to już za tanie.

wipek.pl

Opublikowano

Polecam serwer, perła wśród klasyków.

Edit
Daje sobie spokój z tym forum., do czasu kiedy "moderatorzy" ukończą przynajmniej szkołę podstawową.

Opublikowano

1-30lvl - hematy / ulepszacze(w 1h masz ok 50ulepkow z m2/bo na luzie dostaniesz 1kk/szt)

30/65lvl - medale :) Bardzo dobry zarobek

65+tutaj nam zostaja metki/bossy az do 86

86+ wyzyna/dt/dc/diablo/bossy/smok+dobry zarobek na notkach

AHA i zalosne sa te komentarze ''ravia pada ide na concor**e''

tylko ze concordia jest taka jaka jest tylko dzieki RAVII!!

i nikt nie moze powiedziec ze tak nie jest ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

jeszcze jedno, mowicie ze to klasyk 99% pl, powiedz mi skad wziales ze w starozytnych chinach był diablo, pojebało?

Opublikowano

jeszcze jedno, mowicie ze to klasyk 99% pl, powiedz mi skad wziales ze w starozytnych chinach był diablo, pojebało?

a skad wiesz ze go nie bylo?

Apdejty ida pelna para- is jest coraz lepiej dopracowany. Szkoda ze stare bugi dalej sa...

Opublikowano

a skad wiesz ze go nie bylo?

Apdejty ida pelna para- is jest coraz lepiej dopracowany. Szkoda ze stare bugi dalej sa...

Jeszcze zminiejszyli lvl konia (mniej sie bije)

oraz teraz do isu pety wchodza :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...