Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem,wbiłem 58 i nudy;d

Administracja kłamie z ratami

Porównanie z PL

1lv metin2PL z psa 11pkt expa

1lv ravia.eu z psa 30pkt expa

sami sprawdźcie.

wychodzi niecałe 3x

Jak ktoś lubi takie serwery to polecam jednak ja zrezygnowałem

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Muszę wiedzieć ile graczy gra, czy jest jakiś licznik na stronie podglądający ilość graczy w danej chwili ?.... bez tej możliwości nie wiem czy zagram, bo lubie wiedzieć czy warto zagrać, a warto grać gdy jest około 800 ludzi. Pamiętam z nawie było sporo ludzi po czasie było ich 300.

Opublikowano

Grałem,wbiłem 58 i nudy;d

Administracja kłamie z ratami

Porównanie z PL

1lv metin2PL z psa 11pkt expa

1lv ravia.eu z psa 30pkt expa

sami sprawdźcie.

wychodzi niecałe 3x

Jak ktoś lubi takie serwery to polecam jednak ja zrezygnowałem

1lvl PL dziki pies 15 expa

1lvl ravia dziki pies 30 expa

1lvl virtualmt2 dziki pies 30 expa

na danego moba masz przypisaną maxymalną ilość expa

w m2 + już czuć dobrze raty wyższe

Opublikowano

Na diamondzie to samo jak sprawdzałem exp z psa ;d Weles pisał chyba, że exp z moobów może być tak porządnie edytowany od jakiegoś tam lvl-a. Nie znam się, więc się mądrzyć nie będę, ale raty są x5. Grałem na nawie, gram tu. Jest spora różnica.

Na stronie: Ilość przeglądających: 812 osób. a jest już next day - noc ;d

xnzn.jpg
Opublikowano

Mam problem, który tyczy się samej gry na serwerze a dotyczy tego że przy wczytywaniu postaci, normalnie ujawia się miasto i.t.p. ja mam że cały czas mam pasek ładowana + obrazek ten przy wczytywaniu serwera, a na tym pojawiają się tylko napisy z wołaj i to wszystko co widze w grze.

Opublikowano

Zagram zobacze wydaje sie super

a co z tą grafiką ?

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Opublikowano

Powiem tak: grałem, serwer fajny, ale... są bugi, np. w łatwym lochu małp medale dropiom gorzej niż na globalu, w imha drop broni na 30 lvl też nie jest powalający. O wiele lepsza była PompaMT2 (jak każdy wie poprzedni serwer Isamu).

Opublikowano

Mam problem, który tyczy się samej gry na serwerze a dotyczy tego że przy wczytywaniu postaci, normalnie ujawia się miasto i.t.p. ja mam że cały czas mam pasek ładowana + obrazek ten przy wczytywaniu serwera, a na tym pojawiają się tylko napisy z wołaj i to wszystko co widze w grze.

Opublikowano

Serw. jak serw. hard jak hard. podoba mi się pomysl z dwoma krolestwami, administracja też porządna, ale niestety to nie jest to czego szukałem na dłuższą metę.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Takie coś mi się dzieje już przy wyborze królestw... a przy wczytywaniu postaci mam cały czas jej widok, i pokazuje mi się tylko czat wołaj. Z nawie tak nie miałem, mogłem sobie świetnie pograć, z kolei tutaj nie.

01909375603825941275.png

Opublikowano

No i znowu muszę strzelić <facepalm>

Pisałem setki razy i powtórzę ponownie:

ŻADEN Z MOICH SERWERÓW NIE PADŁ OD TAK SOBIE - KAŻDY ZOSTAŁ WYŁĄCZONY DOPIERO WTEDY GDY NA SERWERZE ZOSTAŁO OKOŁO 10 - 20 OSÓB MAKSYMALNIE, NA NAWIE GRAŁO O ILE PAMIĘTAM 15 OSÓB NON-STOP, I KAŻDY Z NICH WYRAZIŁ ZGODĘ NA ZAMKNIĘCIE SERWERA Z NAGRODĄ DM PO OK. 3 TYS. DM ZA DANY OSIĄGNIĘTY LVL NA RAVII.

POWTARZAM: ŻADEN MÓJ SERWER NIE PADŁ - I NIKT NIE JEST TYM ZRAŻONY OPRÓCZ KOLEGI 'DERAXIUM', KTÓRY SKOŃCZYŁ GRĘ W POŁOWIE TRWANIA SERWERA, I MA WĄTY ŻE GRAŁO W PEWNYM CZASIE MAŁO OSÓB I NIE MIAŁ CO ROBIĆ.

NA ŻADNYM MOIM SERWERZE NIKT NIE STRACIŁ ANI CZASU ANI PIENIĘDZY, BO MÓGŁ GRAĆ DO SAMEGO KOŃCA - I Z TYM SERWEREM BĘDZIE TAK SAMO. GDYŻ JAK WIEMY WSZYSTKO KIEDYŚ ZOSTAJE WYŁĄCZONE, SERWERY PO PEWNYM CZASIE (ROKU ALBO MOŻE KILKU LAT) ZOSTAJĄ JUŻ BEZ ZAINTERESOWANIA, WEŹCIE POD UWAGĘ WIĘKSZE PRYWATNE SERWERY JAK NP. PANDORA, NA KTÓREJ GRAŁO KIEDYŚ 6K ONLINE W POŁUDNIE, A TERAZ OKOŁO 2,5K - 3K.

TAK JAK PISAŁEM - GWARANTUJĘ ŻE MÓJ SERWER NIE PADNIE, BĘDZIE Z NIM TAK JAK Z POZOSTAŁYMI MOIMI SERWERAMI - OBECNIE GRA OKOŁO 1 TYS. GRACZY ONLINE, TAK WIĘC MA SZANSĘ NA DOŚĆ DŁUGIE 'STANIE', NA NAWIE GRAŁO OKOŁO 400 GRACZY, I SERWER STAŁ OKOŁO ROKU, TEN SERWER MA OKOŁO 1000 GRACZY ONLINE, WIĘC ŚREDNIO LICZĄC MA SZANSĘ (JEŚLI DOBRZE PÓJDZIE) POSTAĆ NAWET KILKA LAT.

Pozdrawiam!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Polecam serwer.Dla prawdziwych fanow metin2!

Prezka 8/10

Serwer 9/10

poprawka, dla ludzi kochających metina ,bez życia prywatnego siedzących po 15h przy kompie dziennie.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Odstraszający są ludzie którzy na każdym ch zajmują expowiska dla minimalnych lv to dropią sobie hematyczne.. 6 level ranga rycerski zgarnia wszystkie spoty peleryną i po expie dla nowicjusza.

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

poprawka, dla ludzi kochających metina ,bez życia prywatnego siedzących po 15h przy kompie dziennie.

Gram teraz 1-2h dziennie max wieczorkiem po tym jak wrócę do domu, od początku serwa i mam 67 lvl eq z b.dobrymi bonami, lwia tarcza +9 15 block 20 dt itp.

Na is wydałem tylko raz na dodania bonów i zmianki - 50 zł przelewem, więc multum to nie jest, a tylko dlatego, że wtedy jeszcze nie był zmniejszony drop potek ze szkat, więc mało leciało. Teraz o zmianki i dodania nie trudno.

Deraxium - pamiętam cię z wyraj. Płakałeś ostro na chacie w związku z tym co weles napisał.

xnzn.jpg
Opublikowano

Wydając na priva wiadomo, że jest jakieś ryzyko utraty kasy, akurat tu maleńkie. Teraz spójrz na to z innej strony - Opłacałbyś serwer swój jakby grało na nim 10 osób ? ;o

Weles robił serwer pod siebie ?? All chcieli new królestwo - wprowadził i stracił część graczy. Ludzie chcieli większy drop kulek - zwiększył - odeszła kolejna część graczy itd. aż nikt nie został, bo dla nich nagle coś nie tak się zrobiło. Kolego Deraxium - mogę z tobą nawet specjalną umowę tyczącą się zakładu o to czy serwer padnie po wakacjach. Obstawie, że nie + dodam, że na serwie będzie ciągle 600 graczy +, a wygraną może być przelew na 1000 zł ;p Spokojnie - mam tyle ;d

xnzn.jpg
Opublikowano

Deraxium kolego wiem ze masz 14 lat to jest wiek buntowniczy lecz jak był wyraj miałeś lat 12 i pewnie cieżko ci było samemu ściągnąć gre... prosze cie idz wymyślać pod innym tematem

z góry thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...