Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
poprawka, dla ludzi kochających rozne fora ,bez życia prywatnego siedzących po 21d 17h 18m 10s przy kompie aby napisac kolejnego posta bo moze jakis dzieciak mnie polubi

Ja wole pograc 3h dziennie w metka pobawic sie niz wpatrywac sie ciagle w jakies fora , chociaz jakies urozmaicenie jest. Pozatym malo kto siedzi na privach po 15h dziennie .. chyba ze mody ktore liza dupe dla kazdego z teamu.

/Edit co mi sie podoba w serwie? To ze niewbijami w jeden dzien 250lv , ze niemamy wszystko odrazu co chcemy , ze trzeba sie troszke pomeczyc jest latwiej jak na pl-u ale nie bez pszesady.

Co do LOLA- czy jak ta gra sie tam wabi to sama nazwa mnie odstrasza. Polecam Eligium,Kread dla mlodszych (nie wiekiem tylko dusza )Elsword.

Ach ta kasa ;]

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy do udziału w konkursie na najlepszy najbardziej efektowny film z waszym PvP nie liczy sie wynik tylko wykonanie 5 miejsc płatnych do wygrania DM wiecej info na yt i naszym for*m

Opublikowano

a tak zapytam po co srasz tu pod tematem ten serwer to nie wyraj nie nawie nie pompa ... to Ravia.eu a wrzucasz tu jakieś gówna śmiecisz nie na temat wejdz na ts pisz na pw a nie sie kłócisz jak by kogoś te twoje gó...no obchodziło

Isamu, nic do Ciebie nie miałem ale Twoja obecność na tym serwerze chociażby dla mnie...go spierdoliła. Nie wywyższaj się jakbyś był chuj go wie kim, jebie mnie i innych ludzi, że bierzesz miliard na klatke, Ravie w moich oczach jest spierdolone przez Ciebie. Cieszę się, że macie tam dużo graczy, ja sam jednak sensu grania tam nie widziałem.

BO TY AKURAT CHUJA WIDZIAŁES NA SERWERACH WELESA WIĘC MORDA W KUBEŁ. Tyle.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Jak Weles robił serwery to Isamu jeszcze w pieluchy robił

Ehh Obecność isamu zjeb*** serwer.

Isamu tylko umie wyzywać na ts,yt każdy co się nie liczy z jego zdaniem jest rudym

btw

nie wiem skąd ta pogarda rudymi,może w szkole cie walili

chyba że jakiś rudy ci do wanny właził jak byłeś mały

Czekam aż do mnie przyjedziesz mi mi wpierdolisz,adres jak chcesz podeśle ci na pw

@top

Jak każdy serwer Welesa dopracowany,nie wiem na co ta współpraca z Isamu chyba tylko żeby kase zbić.

Grałem ale jak usłyszałem co isamu na ts odpierdala to zrezygnowałem

serwer polecę ze względu na Welesa/

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

bedzie niedługo ts3 ravia.eu ale z obecnym ts mieliśmy problem ciagle jakiś atak wiec jesteśmy zmuszeni zakupić nową maszyne pod ts3 za utrudnienia przepraszamy ;/

Opublikowano

Szkoda tylko że nie pierwszy... i zapewne nie ostatni.

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Isamu jako że nie dostałem odpowiedzi na forum welesa, to mógłbyś się go spytać i odpowiedzieć, czy ten trudny loch małp będzie miał 4 channele czy juz zawsze 1 wspólne, które jest cholernym minusem...? Bijatyka co 5 min o spot to najbardziej irytująca rzecz.

xnzn.jpg
Opublikowano

Czemu jak zainsatluje polaka do folderu i ten patcher to mi wyskauje pl serwery help

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

Serwer w sam raz dla mnie napewno zagram

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Zainstalowałem, pobrałem, a przy patchowaniu w pewnym momencie się zacieło i stoi w miejscu wiecie może od czego ?

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Do której będzie ta przerwa techniczna ??

Eleris.pl

Opublikowano

Zastanawiam się skąd ziomek ma stal na szamana +9, bambusa +9 i zbawienia +9?

Podobno hard a już takie EQ?

Chyba zagram ale powiedzcie czy już naprawiony bug z SM? w sensie że po kupnie nie dochodzą.

Ile jest graczy online?

Opublikowano

http://allegro.pl/listing.php/search?category=45715&sg=0&string=ravia

10kk = 3zł

pozdrawiam. Ładnie administracja sobie dorabia na boku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...