Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Aion] Aion, dlaczego warto zagrać

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Brak polskiej wersji językowej

To do usunięcia ;-)

Ogólnie dobry temacik. Można jeszcze dodać coś na temat miolów, domków, kostiumów, systemu legionu etc. To według mnie również ważne kwestie, które mogą zachęcić do gry.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałam chwilę na aionie. Jakoś nie zaciekawił mnie tak jak Twoja prezentacja ;D

Chyba  znowu wrócę do gry ;)

Opublikowano

W tej grze bije się tylko po jednym potworku ta?

Nienawidzę takich gier, za szybko się nudzą.

Najlepsze to chyba tylko Metin2, Vindictus i C9 ;]

Mi sie właśnie to podoba że sie bije po 1 mobku. W Metin2 jest mnóstwo bótów i cheaterów a w Aionie grasz sam :)

Opublikowano

Aion to wciągająca gra, jest tyle do wyboru, że nie znudzi się tak szybko ! ;) 

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie czy wystarczy skopiować katalog z grą od kolegi i będzie pykać? Ewentualnie czy można skopiować instalkę ale całą? Dzięki za pomoc!

Opublikowano

Można skopiować. Sama ostatnio to robiłam, jak przerzucałam aiona na nowy komputer. Tylko launcher musisz ściagnąć i tam ustawić ścieżkę do folderu z bin32, bo inaczej po sprawdzeniu pliku zacznie Ci ściągać grę.

Opublikowano

Grałam dość długo w Aion, ale po czasie gra się znudziła, chociaż gra jest bardzo rozbudowana i wiele jest ładnych widoków, rozbudowany system misji, gra na długie tygodnie, nawet dłużej ^_^

Opublikowano

Bardzo fajna gierka. Znudzic sie moze dopiero po paru tygodniach. Aktualnie sama ja pobieralam, gram i nie mam nic do zarzucenia. Jedynie waga gry jest przerażająca..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chcialbym zaczac grac, bo gra mnie zaciekawila, lecz mam pare pytan. Czy wgl oplaca sie zaczynac? Czy na tej grze mozna zarobic jakies konkretne hajsy? Czy grajac samotnie mozna do czegos dojsc?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Czy na tej grze mozna zarobic jakies konkretne hajsy?

Nie wiem, co przez to rozumiesz. Sprzedawanie kinah na allegro? Jeśli zamierzasz używać botów 24/7, to pewnie się opłaca. Nie wiem, nie próbowałam.

Czy grajac samotnie mozna do czegos dojsc?

Do pewnego momentu możesz grać sam, ale na wyższych lvlach większość instancji wymaga posiadania grupy, zresztą na obronę twierdzy też sam nie idziesz, tylko zawsze w grupie lub sojuszu. Więc nie - grając samotnie wiele nie zdziałasz.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...