Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Aion] Aion, dlaczego warto zagrać

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra tu jeszcze dużo osób? Bo może bym zagrał, ale jeśli gra sporo osób.

O graczy nie musisz się martwić. Gra mnóstwo ludzi, na każdym serwerze :) Na polskim Barusie także :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gra tu jeszcze dużo osób? Bo może bym zagrał, ale jeśli gra sporo osób.

http://aioninfo.com/online/

Spis aktualnej ilości ludzi na poszczególnych serwerach

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Są jakiekolwiek oficjalne informacje odnośnie wprowadzenia tej podwodnej lokacji lub dzielenia wierzchowca?

Opublikowano

Są jakiekolwiek oficjalne informacje odnośnie wprowadzenia tej podwodnej lokacji lub dzielenia wierzchowca?

Brak jakichkolwiek. W 4.8 teoretycznie wchodzi mapa Segnia (korzystam z nazewnictwa jakie stosuje Cristal w swoim PowerBooku), którą możemy trochę lepiej zobaczyć na filmiku:

https://www.youtube.com/watch?v=4BMm2cGh8V4

i screenach, które @LittleBlack wrzuciła w topicu [sS] Aion 4.8 - Odkrycie nowych lądów, pożegnanie z Katalam - parę lokacji jest stylizowanych na taką "wodną" krainę.

Ale to wciąż nie jest to co nam zaprezentowali w (czas 2min 25s):

O wspólnej jeździe na mouncie jeszcze nic nie wiadomo. Wątpię by to szybko dodali skoro jeszcze nie wpadli na ten pomysł (swoją drogą wciąż nie rozumiem czemu tego nie zrobili, większość obecnych gier to oferuje ale... ważniejsze jest dodawanie kurczaków)

Opublikowano

O wspólnej jeździe na mouncie jeszcze nic nie wiadomo. Wątpię by to szybko dodali skoro jeszcze nie wpadli na ten pomysł (swoją drogą wciąż nie rozumiem czemu tego nie zrobili, większość obecnych gier to oferuje ale... ważniejsze jest dodawanie kurczaków)

Pytanie wzięło się właśnie stąd, że w trailerze w 4:45 widoczna jest możliwość pasażera :P
Opublikowano

Pytanie wzięło się właśnie stąd, że w trailerze w 4:45 widoczna jest możliwość pasażera :P

Faktycznie, już kompletnie zapomniałem co było w tym filmiku.  :D Ostatni raz cały oglądałem... Przed startem AIONa F2P. Cholera, ponad 3 lata temu.  o.O

A skoro piszemy na temat tego filmiku to przypomina mi się jak fantazjowaliśmy w legionie z którym startowałem na Nexusie z czego to byśmy sobie nie zrobili mountów. :D Mam na myśli to po scenie z jeżdżeniem we dwoje - jak Chanter nawala kijem po głowie biednego Crestlicha po czym na niego wsiada i odjeżdża. Zamiast tego dostaliśmy Pagati, chmurki, motory... Eh.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I jak, opłaca się grać? :) Główne pytanie z mojej strony to czy jest sporo ludzi na polskim serwerze? Będę miał z kim pohandlować, pograć czy wbić się do jakiejś gildii? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

I jak, opłaca się grać? :) Główne pytanie z mojej strony to czy jest sporo ludzi na polskim serwerze? Będę miał z kim pohandlować, pograć czy wbić się do jakiejś gildii? :)

To już sam oceń ile graczy Online. http://aioninfo.com/online/

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Aion] Aion, dlaczego warto zagrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...