Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Startuje Aion PL

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj Daeva!

Brutalne rządy piątej władczyni Balaurów, Tiamat, zostały wreszcie obalone! Jednak na scenie dziejów zdążył pojawić się już następny antagonista żądny władzy i bogactwa. Odważysz się stawić czoło nowemu zagrożeniu i po raz kolejny ocalić Atreię? W takim razie przygotuj się naaktualizację 4.0, która już w sierpniu zawita na europejskich serwerach!

A oto niektóre z nowości, które oczekują Cię wraz z nadejściem nowej wersji AION Free-to-Play:

• Nowe klasy: Gnęb swoich wrogów siłą ognia jako Inżynier lub mocą muzyki jako Artysta. Po wzniesieniu do stanu Daeva zostaniesz Strzelcem lub Bardem.
  • Levelcap 65: Twoja postać może teraz osiągnąć poziom 65. W ten sposób dotrzesz do jeszcze wyższych sfer mocy!
  • Dodatkowe obszary i twierdze: Odkrywaj regiony Katalamu, wykonuj nowe misje i podbijaj nowe twierdze.
  • Nowe instancje: Nienawistna wiedźma, okrutne eksperymenty oraz niewyobrażalnie potężna broń - to tylko niektóre z niebezpieczeństw, którym każdy Daeva będzie musiał stawić czoła w nowych instancjach.
  • Potężniejsze umiejętności, bronie i zbroje: Wzbogać swój ekwipunek o nową zbroję i oręż i naucz się nowych technik walki, aby zatryumfować nad swoimi wrogami!
Chcesz się dowiedzieć więcej na temat nowych instancji, klas lub umiejętności? W takim razie odwiedź naszą stronę, na której znajdziesz masę szczegółów na temat aktualizacji 4.0!

Możesz również już teraz rzucić okiem na całokształt nowej wersji, grając na naszym serwerze testowym. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej na ten temat..

Do tej pory w AION Free-to-Play można było grać po angielsku, niemiecku i francusku. Mieszkańcy Atreii jednak stale się uczą i tak od 31 lipca będą mówić także po polsku, hiszpańsku i włosku. Proces lokalizacji obejmie nie tylko teksty lecz również wszystkie kwestie mówione. Każdy kraj otrzyma oczywiście swój własny serwer oraz usługi serwisowe (strona internetowa, portale społecznościowe, support). A to jeszcze nie koniec: We wrześniu tego roku wystartuje także wersja turecka!

Premiera 31 lipca, kilka dni przed startem przełomowego Aiona 4.0.

Zagracie?

Źródło:

http://www.aionfreetoplay.com/website/news/pts_preview_4_0
Pasjonat
Opublikowano

Aion podobno jest dobrą grą.Chyba zagram na Polskim serwerze.

Jak myślicie, nasz Polski serwer będzie cały zapełniony czy spotkanie innego gracza będzie graniczyć z cudem?

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Wrzuciłbym pewien filmik z moją rekcją gdy się dowiedziałem, ale zapewne bym dostał niesłusznego warna.

Odpowiadając na pytanie UMN: Prawdopodobnie będzie zawalony graczami w wieku 8+ (po komunii, z komputerami, które udźwigną Aiona) z względu na fakt, że gra będzie u nas wydana przez FailForge = będzie jak z Metinem, dużo i wszędzie + z wspaniałym spolszczeniu z Kantorami, Morelowymi Żelkami Perero, Skrzydłami Burzy, itp. Starzy gracze prawdopodobnie zostaną na starych serwerach i co bardziej ogarnięci będą unikać spolszczenia za wszelką cenę (bo na szczęście ma być opcja gry na normalnych plikach angielskich, nie będzie przymusu "jesteś polakiem to się męcz z ojczystą parodią tego co jest w Aionie").

Ogółem jestem na nie.

Opublikowano

Wrzuciłbym pewien filmik z moją rekcją gdy się dowiedziałem, ale zapewne bym dostał niesłusznego warna.

Odpowiadając na pytanie UMN: Prawdopodobnie będzie zawalony graczami w wieku 8+ (po komunii, z komputerami, które udźwigną Aiona) z względu na fakt, że gra będzie u nas wydana przez FailForge = będzie jak z Metinem, dużo i wszędzie + z wspaniałym spolszczeniu z Kantorami, Morelowymi Żelkami Perero, Skrzydłami Burzy, itp. Starzy gracze prawdopodobnie zostaną na starych serwerach i co bardziej ogarnięci będą unikać spolszczenia za wszelką cenę (bo na szczęście ma być opcja gry na normalnych plikach angielskich, nie będzie przymusu "jesteś polakiem to się męcz z ojczystą parodią tego co jest w Aionie").

Ogółem jestem na nie.

Jestem tego samego zdania, ja tam zostaje na Spatalosie i nie mam najmniejszego zamiaru grać na polski serwerach, znam naszą polską "młodzież". Ale co do wprowadzenia 4.0 jestem jak najbardziej za.

Down/

Heh też gram na PTS tylko na razie 18lvl ale Elyos :< może się spotkamy na Oczku ^^ jak coś nick Hanuel

Opublikowano

Jestem tego samego zdania, ja tam zostaje na Spatalosie i nie mam najmniejszego zamiaru grać na polski serwerach, znam naszą polską "młodzież". Ale co do wprowadzenia 4.0 jestem jak najbardziej za.

Co do 4.0 to tak, jestem za ponieważ bardzo mi się podoba Gunner i nowe rzeczy, które zostały dodane w tym patchu. Obecnie gram na niemieckim PTS (bez problemów, języka nie znam ani trochę ale porozumiewam się z graczami bez problemów no i wszystko praktycznie od początku do końca robię z pamięci. Dzięki temu 40lvl wbiłem praktycznie nie wchodząc do Beluslan.

Opublikowano

Polski server odwiedza zapewne jedynie gracze w przedziale wiekowym 8-16 lat, lub ci którzy obecnie grają na spolszczeniu(aktualnie nielegalnym).

Pewne wręcz jest że większośc starych graczy Aiona (szczególnie tych juz odjrzałych) nie przeniesie się na polski server, a to właśnie ze względu na "polską młodzież" która zapewne grać tm bedzie.

Jak dla mnie jedynym powodem dla którego mógł bym stworzyć postac na polskim serverze była by chęć poprawienia sobie humoru :P zarówno czytając jak i słuchają tego co do powiedzenia mają NPC (gdyż ma być też polski dubbing) oraz czytając LFG.

Opublikowano

Nie lubię spolszczeń do tego typu gier, bo nie zawsze są jasne, nazwy przekręcone, itp. Wolę już angielski, przynajmniej można połączyć przyjemne z pożytecznym. Zostaje na Spatalosie lub Anuhran [?]

Czekam na nową klasę - ARTYSTA <3

Opublikowano

Jeżeli dubbing będzie tak samo świetnie brzmiał jak w NW to może być. Spolszczenie tak samo, fajnie, że zostaliśmy po raz kolejny docenieni i dostajemy niezły tytuł po polsku.

Opublikowano

Gralem na serwerze PTS 2 dni i dobilem gunnera do 20lvl ,poniewaz dalej mi sie nie chce bo i tak bede musial od poczatku zaczynac na Autarcie:P.

Down/

Heh też gram na PTS tylko na razie 18lvl ale Elyos :< może się spotkamy na Oczku ^^ jak coś nick Hanuel

Jestem tego samego zdania tyle ze nie lubie elysow :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nareszcie,naprawdę godna polecenia.Jedna z tych nielicznych,gdzie grając rok i tak masz kuuuupę roboty.

Bardzo się cieszę,wg mnie Aion zdeklasuje takie tytuły jak Metin czy a'la Conan.

Polecam i czekam z niecierpliwością :)

Opublikowano

Ja się ciesze z polskiego serva Aion'a bo będzie to świeży start i lepsze zrozumienie większości zadań w grze ( ewentualnie fabuły ) . Minusem na pewno będzie zjazd dzieci neo ale nadal , ktoś bardziej ogarnięty spokojnie będzie mógł się rozwijać . Ciekawi mnie tylko czy trzeba będzie pobierać od nowa clienta ;x

getlife.gif
Opublikowano

To też zaczne grać , macie zamiar zrobic jakąś gildie dużą czy coś ?

PS . Kto będzie zemną grał xD , chodzi mi o jakiegos mentora z kontaktem gg , lub ts w razie jakiś pytań ?

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...