Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podoba się dziewczyna, jak zagadać?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się dziewczyna ze szkoły,

jestem na ogół wstydliwym człowiekiem.

Nie potrafię zagadać, chciałbym coś powiedzieć, ale boję się że spalę :X

Ogólnie wstydzę się ;(

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz jej ze masz golda na mpc :D

A tal poważnie to zależy od dziewczyny nie ma jednej metody na wszystkie :) laski są podzielone na grupy dlatego nie rozpracujesz ich :)

Wiara w siebie i ogarnij jej środowisko

Opublikowano

zaproś ja na wspólną msze do kościoła. Po co Ci kobieta? Tylko życie sobie zniszczysz

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja kiedyś miałem taki problem. Chciałem podejść, ale przypadkowo walnąłem barana w ścianę, bo się potknąłem.

Zauważyła to i pomogła mi wstać, zapytała czy coś pomóc, poszła ze mną do łazienki, bo byłem od piasku, a na koniec dała mi numer.

;*

Opublikowano

Jest kilka sposobów, podam je.

Na "Dariusza"

http://www.youtube.com/watch?v=mitbs7heRPw

Na "Kucharza"

Podchodzisz i mówisz "Cześć mała, wpadniesz do mnie na kromala z paprykarzem?"

Na "Zarywacza"

Podchodzisz i mówisz

* - nie może to być jej imię

"Cześć Ania*, przejdziemy się gdzieś?"

"Ale ja nie mam na imię Ania"

"Ale ja nie o to pytałem" :D

spróbuj

@daro

"szybki" numer?

Opublikowano

O Boże xD Wybaczcie, ale jak patrze na te komentarze, to padam :D

A co do samego tematu... To nie jest takie proste :)

Zależy ile ją znasz i ile ona ma lat (Ty z tego co widzę 15). Czy Wasza znajomość w ogóle istnieje, czy to tylko bierne chodzenie do tej samej szkoły etc. Jeżeli chociaż czasem rozmawiacie, to już najważniejszą część roboty masz za sobą, jeżeli nie, musisz znaleźć wspólny punkt zaczepienia. Może ma jakąś pasje? Chodzi na jakieś zajęcia? Śpiewa? Tańczy? Cokolwiek, do czego możesz nawiązać. Rozpoczęcie znajomości jest dość ważne, od tego zależy to, jak będzie Cię postrzegać przez długi okres czasu. Jak już uda Ci się z nią chociaż porozmawiać, musisz ją zainteresować - może to być i gadka-szmatka, byleby potem o Tobie pamiętała. Tu znów muszę nawiązać do wspólnych punków, ponieważ warto by mieć wspólne zainteresowanie. W tym momencie droga nie jest już trudna, wystarczy spędzać z nią czas. Może nie 24h na dobę, ale musicie mieć kontakt. Jeżeli po pewnym czasie ona sama będzie pierwsza się do Ciebie odzywać, prawie wygrałeś. Teraz wystarczy dalej rozwijać znajomość, poznawać ją, ale jednocześnie dalej interesować ją swoją osobą. Pamiętaj, że podczas wszystkich tych zabiegów musisz starać się, aby miała o Tobie coraz lepsze zdanie. Tylko BROŃ BOŻE nie próbuj kłamać, lub na siłę przedstawiać siebie jako super-oh-i-ah! Nie popisuj się, bądź naturalny. Nie próbuj też na siłę ukrywać wstydu, jeżeli dziewczyna ma coś w głowie, to nie będzie się z Ciebie śmiać, czy coś. Ale nie możesz też całe życie się przy niej wstydzić, spróbuj jak najszybciej się pozbyć tego uczucia. To taki wieeeeeelki skrót-wskazówka. Oczywiście przydałyby się jakieś szczegóły sytuacji, wtedy będę mogła powiedzieć nieco więcej. Ale myśle, że jak przyżyjesz początek, dalej dasz sobie radę sam, a jak nie to pw ^^

Powodzenia! :)

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Też tak mam ^^

Podoba mi się pewna dziewczyna.I rok temu koleżanka z klasy powiedziała że ja jej się podobam, chyba dalej się jej podobam.

Ale gówno i tak robię urok tego jest taki , że się wstydzę ^^

Połowa z was pewnie tu piszę takie rzeczy np podejdź i zagadaj.A sama nawet nie wie co to być dziewczyna...

logo1.png
Opublikowano

Nie ma co się męczyć łopatą po łbie i ruchaj.

A tak na poważnie (muszę to napisać ponieważ mam dużo warnów) to staraj się być zabawny (np. przewróć się przed nią i złam sobie rękę) albo zaimponuj jej (np. Powiedz, że wpierdoliłeś 2 paczki dentastix.)

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

''hejj mala mam 666 lefel w gże metin2 (czy tam tibia, league of legends, nie wiem) i cje podekspje za fri jerzeli bendjemy razem hodzic''

Tak na poważnie to radzę uważać na dziewczyny, ponieważ mogą ci życie zniszczyć... tzn. jesteś jej oodany całkowicie, spełniasz wszystkie jej zachcianki, żyje za twoje siano, a później zniszczy cię, zrzuci cię na samo dno, zapomni o tobie i będzie za ręke z innym chodzić.

Opublikowano

w tym wieku nie warto się wiązać po stracisz życie ;]

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

jak boisz sie do niej zagadać, to znajdź z nią jakiś wspólny temat ;p Spytaj się czy chce się z tobą np. pouczyć. Jak będziecie w chacie to HOP CAŁUSA :D

apdap.png

By Me ;3

Opublikowano

jak boisz sie do niej zagadać, to znajdź z nią jakiś wspólny temat ;p Spytaj się czy chce się z tobą np. pouczyć. Jak będziecie w chacie to HOP CAŁUSA :D

i potem sprawa w sądzie dla nieletnich i koniec jego wybyrków ;) daj spokój...

1xbQbvo.png

Opublikowano

Też tak mam ^^

Podoba mi się pewna dziewczyna.I rok temu koleżanka z klasy powiedziała że ja jej się podobam, chyba dalej się jej podobam.

Ale gówno i tak robię urok tego jest taki , że się wstydzę ^^

Połowa z was pewnie tu piszę takie rzeczy np podejdź i zagadaj.A sama nawet nie wie co to być dziewczyna...

Akurat możesz mi wierzyć, wiem 'co to być dziewczyna' - jestem nią ^^

''hejj mala mam 666 lefel w gże metin2 (czy tam tibia, league of legends, nie wiem) i cje podekspje za fri jerzeli bendjemy razem hodzic''

Tak na poważnie to radzę uważać na dziewczyny, ponieważ mogą ci życie zniszczyć... tzn. jesteś jej oodany całkowicie, spełniasz wszystkie jej zachcianki, żyje za twoje siano, a później zniszczy cię, zrzuci cię na samo dno, zapomni o tobie i będzie za ręke z innym chodzić.

Mam nadzieję, że nie mówisz z doświadczenia. A uświadamiając - nie wszystkie dziewczyny to zimne suki...

odpowiadając na post Shisoun

Znam ją dość dobrze, gadamy ze sobą często :D

Mówi mi Tato :D

A ja Córeczko xD

No to masz najważniejsze za sobą :)

Teraz musisz wyczuć, jaki ona ma (lub miałaby) stosunek w takich sprawach do Ciebie... Nie raz bywa i tak, że spędzamy z kimś dużo czasu, ale na stopie czysto koleżeńskiej. Wasza relacja z jednej strony nie jest najwygodniejsza do rozpoczęcia głębszej relacji - jest Twoją 'córką', ale z drugiej strony, to zawsze bliski stopień pokrewieństwa, no i najbliższa rodzina. Nie wiem w jakich okolicznościach powstała ta 'rodzinka', ale być może to ma znaczenie.

Idąc dalej - musisz zwrócić uwagę na jej zachowanie. Czy kiedykolwiek zrobiła coś, co mogłeś odebrać za chociażby namiastkę podrywu, zalotów, itp. Jeżeli nie, to nie martw się od razu, może po prostu nigdy o tym nie myślała. Czy jej zachowanie przy Tobie odbiega od zachowania przy innych osobach? Jeżeli uświadomisz sobie jej podejście do Ciebie, będzie o wiele łatwiej. :)

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

zaproś ja na wspólną msze do kościoła. Po co Ci kobieta? Tylko życie sobie zniszczysz

No chyba ze ty wolisz chlopcow :>

Podoba mi się dziewczyna ze szkoły,

jestem na ogół wstydliwym człowiekiem.

Nie potrafię zagadać, chciałbym coś powiedzieć, ale boję się że spalę :X

Ogólnie wstydzę się ;(

Tez podoba mi sie pewna dziewczyna, tylko ja to tak sobie ustawilem ze ona chce zwrocic na siebie moja uwage, nie na odwrot :D Zrob podobnie ;-)

Poprusty Gadaj! nie wiem, o kwiatkach? Psach? Czy o jakims wspolnym temacie :)

61093c6efb.png

Opublikowano

No chyba ze ty wolisz chlopcow :>

Tez podoba mi sie pewna dziewczyna, tylko ja to tak sobie ustawilem ze ona chce zwrocic na siebie moja uwage, nie na odwrot :D Zrob podobnie ;-)

Poprusty Gadaj! nie wiem, o kwiatkach? Psach? Czy o jakims wspolnym temacie :)

Nie wole chłopców ale tylko stwierdzam fakty, bo taka pewna SUCZ (chce ktos jej nr to pisac mozna ja jechac itp itd) już dość w życiu namieszała i po co ktoś na stałe osobie w jego wieku?? Po to by miał problemy? Niech sobie chłopak poczeka ;p

1xbQbvo.png

Opublikowano

No to niewiem. Gościu idź na całego, w końcu chłopak i dziewczyna to sama rasa nie? o.O Powiedź jej że ci się podoba, nie ma co ukrywać. Jeżeli będzie chciała być tylko przyjaciółmi to to zrozum, może ona też coś do cb czuje :P

apdap.png

By Me ;3

Opublikowano

Nie wole chłopców ale tylko stwierdzam fakty, bo taka pewna SUCZ (chce ktos jej nr to pisac mozna ja jechac itp itd) już dość w życiu namieszała i po co ktoś na stałe osobie w jego wieku?? Po to by miał problemy? Niech sobie chłopak poczeka ;p

Zartowalem, poprostu dziwnie to zabrzialo hehe :) Czasami sie zdarza ;) Dlatego wole owijac dziewczyne wokol palca, zanim ona to zrobi :) Trzeba umiec walczyc, hehe ;D

61093c6efb.png

Opublikowano

Jak Dariusz? :D

Nie rozumiem kurka za co w tym poście dostałem warna xD

Ale pomijając to, delikfentka ma 14 lat, o rok młodsza.

Jest sympatyczna, ładna i miło mi się z nią gada xD

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie mówisz z doświadczenia. A uświadamiając - nie wszystkie dziewczyny to zimne suki...

Z własnego na szczęście nie, ale byłem światkiem takich sytuacji. Jestem pewien, że większość dziewczyn zrobiłaby tak jak w moim poprzednim poście wymieniłem. Niestety większość dziewczyn są takie, ale mam nadzieję, że liczaba ''dziwek'' będzie stopniowo malała aż do zera...

Opublikowano

Powiedz jej tak...

- Z logicznego punktu widzenia, jeżeli jesteśmy w bardzo podobnym wieku nie jesteś w stanie być moim dzieckiem to może przejdziemy

na inny rodzaj pokrewieństwa... Proponuje mąż-żona ze względu na wiek :) I pieprzyć stereotypy... przechodzenie etapu chodzenia ze sobą...

Od razu jej się oświadcz, wyciągając w tym momencie pierścionek :DD

A tak na poważnie... To jeżeli jesteś jej Tatą, to za dobrze to nie brzmi...

Nie wiem czemu, ale jak mi się jakaś dziewczyna podoba czy coś, to robię wszystko by ją do siebie zbliżyć ale w sposób taki aby się nie zorientowała,

że mi się podoba czy coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...